تاریخ : چهارشنبه, ۲۶ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

انتشار کارت امتحانات نهایی از امشب حضور واگن‌های چینی از بهمن ماه در تهران جزئیات معاملات مسکن شهر تهران در سال جدید مکاتبه با موزه کویت برای استرداد تابلوی مظفرالدین شاه ساخت ۴۹ کیلومتر مترو در ۳۲ ماه اخیر افزایش صادرات صنایع معدنی به مرز ۱۳.۷ میلیارد دلار افزایش عرضه اعتباری محصولات پتروشیمی به ۵.۲ همت تاثیر مصرف کافئین قبل از خواب بر سلامتی اعلام قیمت تمام شده اتوبوس‌های چینی از سوی شهردار تهران اصلاح جداول بودجه ۱۴۰۳ ضرورت تصویب تفریغ بودجه در شورای شهر نقاط قوت و ضعف شهرداری تهران در تفریغ بودجه ۱۴۰۱ تعطیلی شرکت‌های فولادی با تداوم روند فعلی فولاد ایران در بازارهای جهانی کاهش نرخ تورم سالانه به ۳۸.۸ درصد نفت باعث غفلت از معادن استان خوزستان موافقت مجلس با کاهش ساعت کاری کارمندان دولت موافقت مجلس با متناسب‌سازی تقویم آموزشی کشور برگزاری بیستمین جشنواره «گل و گلاب تهران» مرگ با مصرف خودسرانه آنتی بیوتیک استقلال و پرسپولیس در آستانه ثبت رکورد تاریخی تغییر سیاست عراق در وابستگی به گاز ایران اعلام نرخ گاز خوراک پتروشیمی‌ها در اسفند ۱۴۰۲ نارضایتی فولادی‌ها از مشکلات زیرساختی سامانه نیما چالش جایگزینی مدیران انتسابی بجای نیروی ماهر در فولادسازان بزرگ ضرورت جلوگیری از افزایش شدید قیمت خودرو مخالفت مجلس با کاهش ساعت کار زنان به ۲۰ ساعت در هفته کاهش نرخ بیکاری تا پایان دولت تاثیر مثبت خواب بر دفع سموم بدن ضرورت ارئه گزارش شهرداری به شورای شهر درخصوص هزینه‌ها تداوم بارش پراکنده باران در تهران تا جمعه تذکر عضو شورای شهر درباره حادثه پله برقی میدان میوه وتره‌بار پیاده روی بهترین روش حفظ سلامت قلب تاخیر در بهره‌برداری از پایانه جدید شرق رونمایی از الواح هخامنشی همزمان با هفته میراث فرهنگی برگزاری جشن‌ خیابانی از میدان ولیعصر تا هفت‌تیر در دهه کرامت افزایش ظرفیت تولید متانول کشور به بیش از ۱۴ میلیون تن

4

تبدیل شهرری به زباله دانی تهران!!!

  • کد خبر : 34482
  • 12 خرداد 1399 - 13:59
تبدیل شهرری به زباله دانی تهران!!!
رئیس شورای اسلامی شهرستان ری بیان کرد: در حالی که شهر ری باید به عنوان یک میراث طبیعی و ملی برای شهر تهران محسوب شود به مخروبه و زباله‌دانی تهران تبدیل شده است.

به گزارش سرویس شورای شهر افق تهران، حسن خلیل‌آبادی» عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران در خصوص ارسال لایحه پیاده‌راه‌ها برای تصمیم‌گیری در صحن شورا اظهار داشت: اگر پیاده راه‌ها عریض باشند و این امکان در آنها فراهم باشد که بتوان خلاءهای موجود در آن را به کسبه محله و یا بساط گستران اختصاص داد و برای آنها فرصت شغلی ایجاد کرد، امکان خوبی است.

او ادامه داد: اما متاسفانه شهر تهران اتومبیل محور است و پیاده راه‌ها کم عرض و کوچک و اگر بخواهیم به شهرداری مجوز دهیم، آنها را در اختیار بساط‌گستران بگذارد، خود این اتفاق مخل رفت وآمد مردم است.

وی با تاکید بر اینکه در صورت اجرای این لایحه باید روی آن مطالعات کارشناسی دقیقی صورت گیرد، افزود: در برخی خیابان‌هایی که ساخت‌وساز در آنها به گونه‌ای شده است که به صورت دندانه‌ای درآمده و یا مسیرهای عریض این امکان وجود دارد، بتوان آن قسمت را اجاره و مورد بهره‌برداری قرار داد، اما اصولا در پیاده راه ها حتی فضای کافی برای تردد مردم هم نداریم.

عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران در پاسخ به این سوال که به نظر می‌رسد، حقوق عامه مردم در این لایحه لحاظ نشده است، گفت: تلاش می‌کنیم با بررسی‌های کارشناسی  چکش کاری انجام دهیم و اگر قرار است لایحه به تصویب برسد، به گونه‌ای باشد که حقوق عامه مردم درنظر گرفته شود.

او با بیان اینکه به منظور رعایت حقوق عامه مردم این لایحه نیازمند اصلاح است، افزود: البته هنوز این طرح در صحن مطرح نشده است و در کمیسیون‌ها در حال بررسی است و هر زمانی که در کمیسیون فرهنگی و اجتماعی مورد بررسی قرار گیرد، به گونه‌ای آن را اصلاح می‌کنیم که حقوق عامه مردم در آن در نظر گرفته شود و معایب آن را برطرف خواهیم کرد.

خلیل‌آبادی همچنین در پاسخ به سوالی در خصوص کاهش تبلیغات شهری در زمینه پیشگیری و مقابله با کرونا از سوی شهرداری تهران که این احساس را به شهروندان منتقل نمی‌کند، تا خودمراقبتی داشته باشند و همچنان کرونا را جدی بگیرند، اظهار داشت: حجم تبلیغات شهرداری تهران در خصوص کرونا نسبت به زمان پیک بیماری کمتر شده است، اگرچه که آگاهی مردم نیز در این مدت بالاتر رفته است.

او ادامه داد: در این مدت رسانه‌های رسمی از جمله صدا و سیما نیز تبلیغات خوبی را به نمایش گذاشتند. در شهرداری بیشتر به دنبال این هستیم که در محلات شهر تهران و از طریق سراهای محله آموزش‌های چهره به چهره با توجه به پروتکل‌ها صورت گیرد، چرا که این اقدام تاثیرگذاری بیشتری دارد و هم اکنون نیز در حال انجام است.

خلیل آبادی با اشاره به توقف برخی فعالیت‌ها در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران گفت: کم‌برخوردارترین بخش شهرداری حوزه فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی است که بودجه آن نیز در سال جاری کاهش یافته است. در معاونت فرهنگی و اجتماعی با کمبود بودجه روبرو هستیم و برخی پروژه‌ها به دلیل کمبود نقدینگی معطل مانده و امکان اجرایی شدن ندارند.

خلیل آبادی همچنین در پاسخ به این سوال که رئیس جمهور سال گذشته برای حل مساله محل دفن زباله‌ها در آرادکوه دستور رسیدگی داده بودند، اما همچنان بلاتکلیف است و تنها دستور  ارسال پرونده بوی نامطبوع واحدهای متخلف به مراجع قضائی در دستور کار قرار گرفته است، اظهار داشت: مساله آرادکوه از جمله مشکلاتی است که شهرستان ری علاوه بر مساله فاضلاب، نگهداری بیماران روحی و روانی و ده‌ها مشکل دیگر با آن روبرو است.

او ادامه داد: این یک ظلم مضاعف به شهر ری است، در حالی که باید به عنوان یک میراث طبیعی و ملی برای شهر تهران محسوب شود و بام جنوبی تهران به حساب آید، به مخروبه و زباله‌دانی تهران تبدیل شده است.

خلیل آبادی ادامه داد: چطور به بام شمالی تهران رسیدگی و آن را شیک می‌کنیم و امتیازات ویژه برای آن منظور می‌کنیم، اما مناطق جنوبی و بام جنوبی تهران نه!

عضو شورای شهر تهران در ادامه گفت: اگر واقعا عدالت مساله اصلی مدیران است و عدالت طلبی شعار نیست، این منطقه بام جنوبی تهران است و باید همانند شمال شهر به آن رسیدگی شود.

رئیس شورای شهرستان ری با بیان اینکه شهرداری برای این منطقه هیچگونه اقدامی انجام نمی‌دهد، تصریح کرد: ما همیشه این موارد را متذکر می‌شویم، اما به آن جامه عمل داده نمی‌شود و گوش شنوایی وجود ندارد.

خلیل آبادی با بیان اینکه البته خبرنگاران نیز این مساله را درست مورد پیگیری مستمر قرار نمی‌دهند، گفت: تا زمانی که پیگیری به صورت مستمر انجام نشود و رسانه‌ها بر روی آن متمرکز نکنند، ظاهرا به اولویت اول مدیران تبدیل نمی‌شود.

خلیل‌آبادی با بیان اینکه سازمان محیط‌زیست نسبت به شهرری کم لطفی زیاد داشته است، تصریح کرد: آرادکوه نیز یکی از آن مواردی است که هنوز مورد توجه جدی محیط زیست قرار نگرفته است.

رئیس شورای شهرستان ری در ادامه گفت: البته اگر کاری هم بخواهند انجام دهند، به نظر می‌آید، برای مردم شهر ری نباشد، بلکه برای رفاه حال مسافران خارجی است که از فرودگاه امام وارد کشور می‌شوند و باید از این فضا برای رسیدن به شهر عبور کنند و متوجه بوی نامطبوع نشوند.

او ادامه داد: اگر به خاطر مسافران خارجی هم شر این بوی نامطبوع از سر مردم شهر ری کم شود، ما تشکر می کنیم و امیدواریم به دستور رئیس جمهور، خواست مردم شهر ری توجه بیشتری شود.

خلیل آبادی در خصوص اقداماتی که از زمان صدور دستور رئیس جمهور برای آرادکوه انجام شده است، گفت: سازمان مدیریت پسماند می‌گوید در حال انجام اقداماتی هستیم، اما هنوز اقدام عملی روشنی ندیده‌ایم و حرف آقای علی‌پور نیز این بوده است که سازمان محیط زیست باید آن را اجرا کند.

عضو شورای شهر تهران گفت: البته مدیریت شهری در این جابجایی چندان نقشی ندارد و باید سرزمین جدید و یا پروژه جدیدی برای پسماندهای تهران توسط سازمان محیط زیست تعریف شود. از سویی دیگر عملیات دفن پسماند در کشور ما نیز مربوط به شصت سال پیش است. کاهش پسماند و تفکیک از مبدا باید در کالبد مدیریت پسماند قرار گیرد و باید به همه این موارد در کنار هم نگاه کرد تا به نتیجه مطلوب رسید.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=34482
  • 47 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.