به گزارش سرویس اقتصادی افق تهران، محمدجواد کرمی، رئیس اتحادیه نانوایان حجیم و نیمه حجیم صنعتی بیان کرد: تمام پروتکلهای بهداشتی برای طبخ نان از قبل تعریف شده بود، بنابراین همکارانمان نیز پیش از شیوع کرونا به دستورالعملهای بهداشتی توجه میکردند.
وی تاکید کرد: در حال حاضر مشکلی برای خرید و استفاده از انواع نانهای حجیم در کشور نداریم، تهیه نان حجیم با سایر نانها تفاوت دارد زیرا برای تهیه نان حجیم از دستگاه و ماشین آلاتی استفاده میشود که بدون دخالت دست عمل میکنند، ماشین آلات نیمه اتوماتیک در مراحل پخت نانهای حجیم، کاربرد دارد و نقش دست در تولید این نانها بسیار کم است.
رئیس اتحادیه نانوایان حجیم و نیمه حجیم صنعتی تصریح کرد: ماشین آلات در واحدهای تولیدی به کمک انسان آمدند و موجب شدند دست زدن به خمیر کمتر شود، ضمن این که نانوا و صندوق دار در محلی متقاوت هستند و نانوا به هیچ وجه دست به پول نمیزند.
کرمی خاطر نشان کرد: با توجه به همین مسائل تقاضا برای استفاده از نانهای حجیم، بیشتر شده است، با شیوع ویروس کرونا این نانها فروش بهتری دارند، مردم استقبال بیشتری در مقایسه با گذشته از این نان انجام میدهندزیرا علاوه بر مغزی بودن سبوس بیشتری نسبت به سایر نانها دارد.
این مقام مسئول اظهار داشت: قیمت نان نسبت به قبل ثابت بوده است، و تا پایان ماه رمضان نیز افزایش نخواهد یافت، اما تقاضای ما این است قیمتها پس از ماه رمضان افزایش یابد.
رئیس اتحادیه نانوایان حجیم و نیمه حجیم صنعتی تاکید کرد: پس از ماه رمضان احتمال گرانی نان وجود دارد، به دلیل این که قیمت مواد با کمی افزایش روبرو شده و حقوق و دستمزد کارگران نسبت به گذشته بیشتر شده بنابراین محصول نهایی نیز باید افزایش قیمت داشته باشد.
انتهای پیام/