کارشناسان معتقدند احتمال انتقال این ویروس از طریق غذا کم است و در صورت رعایت اصول بهداشتی در هنگام پخت، سفارش غذا از رستوران خطری ندارد.
به گزارش سرویس سلامت افق تهران، کارشناسان معتقدند برای کاهش خطر انتقال ویروس، سعی کنید بستهبندی مواد غذایی را دور بریزید، سپس غذا را در ظروف خانگی تمیز و ریخته و قبل از مصرف دستان خود را با دقت شستشو دهید، بهتر است در شرایط کنونی، غذای داغ و تازه از رستوران خریداری کنید و از مصرف غذاهای خام و سرد خودداری نمایید.
احتمال انتقال این ویروس از طریق غذا کم است و در صورت رعایت اصول بهداشتی در هنگام پخت، سفارش غذا از رستوران خطری ندارد، تهیه و پخت دقیق غذا برای افراد آسیبپذیر توصیه میشود، در صورتی که پیتزا سفارش دادید، بهتر است برای اطمینان بیشتر، آن را قبل از خوردن به مدت دو دقیقه در مایکروویو قرار دهید.
پروفسور ایان ویلیامز، رئیس شاخه کنترل شیوع و پیشگیری مراکز آمریکا، اعلام کرده که ویروس کرونا از راه غذا انتقال پیدا نمیکند، علاوه بر آن به اعتقاد پزشکان، بستهبندی غذا به احتمال بسیار کمی ویروس را منتقل میکند و احتمال انتقال ویروس از این راه بسیار کمتر از راههای اصلی است.
انتهای پیام/