یک متخصص بیماری های عفونی بیان کرد: با برنامه غذایی مشخص برای بیماران کرونایی بستری در بیمارستان، در دو هفته اخیر تنها شاهد دو مورد مرگ در این بیمارستان بودیم.
به گزارش سرویس سلامت افق تهران، محمد فصیحی دستجردی، فوق تخصص بیماریهای عفونی و طب سنتی بیان کرد: زنجبیل و آویشن عملکرد سیستم ایمنی را بهبود می بخشند میشوند، در زمان شیوع آنفلوآنزا در یکی از استانهای غربی کشور، مردم این استان، دستورات خاصی را در رژیم غذایی خود اجرا کردند.
وی افزود: پزشکان طب کلاسیک نیز در این موضوع مشارکت کردند و موجب شد شاهد مرگ و میر به دلیل آنفولانزای نوع یک در آن منطقه نباشیم در شرایطی که در آن زمان آنفلوانزا تعداد زیادی از افراد را به کام مرگ کشانده بود.
این فوق تخصص عفونی در ادامه تصریح کرد: با مقایسه علائم بالینی کووید۱۹ را با آنفلوآنزا متوجه نقاط اشتراک این دو بیماری شدم و از این رو آویشن و زنجبیل را وارد چرخه درمان و پیشگیری بیماریها کردم.
دستجردی خاطر نشان کرد: برنامه غذایی مشخصی برای افراد بستری در بیمارستانها که مبتلا به کرونا بودند در نظر گرفتیم مانند این که ماست را از رژیم غذایی روزانه این افراد حذف کردیم و از بیمارستان درخواست کردیم به بیماران غیر دیابتی حلواارده داده شود و در سوپ آنها نیز چوب دارچین ریخته شد؛و در نهایت در دو هفته اخیر تنها دو مورد مرگ در این بیمارستان به ثبت رسید، بیمارانی که از طب سنتی همراه با طب کلاسیک بهره میبرند نتیجه بهتری در درمان بیماری خود گرفتند.
انتهای پیام/