با اعلام سرپرست مرکز تحقیقات تغذیه و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی یزد، برای پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا، بهتر است آجیل را پس از خروج از بسته بندی در فر یا مایکروفر قرار دهیم.
به گزارش سرویس سلامت افق تهران، آزاده نجار زاده، سرپرست مرکز تحقیقات تغذیه و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی یزد بیان کرد: برای پیشگیری از انتقال کرونا از طریق مصرف آجیل در عید نوروز بهتر است برای اطمینان خاطر قبل از مصرف آن را مورد حرارت قرار دهیم.
وی افزود: پس از خروج از بسته بندی بهتر است آجیل را در فر یا مایکروفر قرار دهیم در صورتی که اگر از فر استفاده میکنیم به میزان یک ربع و در صورت استفاده از مایکروفر به مدت دو دقیقه آجیل حرارت ببیند.
سرپرست مرکز تحقیقات تغذیه و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی یزد، خاطر نشان کرد: در حد امکان سعی کنید از خرید مقدار زیاد آجیل خودداری کنید و در صورتی که ناگزیر به استفاده از آجیل هستیداز مغازههایی که اجازه دست زدن به مشتری نمی دهند و اصول بهداشتی رو رعایت میکنند خریداری کنید.
نجار زاده در پایان تصریح کرد: بهتر است آجیلهای باز و بسته بندی شده مثل بادام، پسته، تخمه را به هیچ وجه از دست فروشان تهیه نکنید.
انتهای پیام/