در کنار رعایت نکات بهداشتی، با مصرف منابع غذایی مختلفی که کمبود ویتامین های مورد نیاز بدن را تامین می کنند می توان با ویروس کرونا مقابله کرد.
به گزارش سرویس سلامت
افق تهران، شیما دانشمندپور، متخصص تغذیه اعلام کرد: کمبود ویتامین های A ، C و D در بدن سیستم ایمنی بدن را تضعیف می کند منابع غذایی مختلفی باید این ویتامین ها را تامین کند تا احتمال ابتلا به ویروس کرونا کاهش یابد.
این متخصص تغذیه ادامه داد: شهروندان سعی کنند هر چه می توانند میوه مصرف کنند، میوه هایی مانند پرتقال، نارنگی و سایر مرکبات، سبزیجاتی مثل کلم و فلفل دلمه های و پیاز و سیر و نقش موثری در این خصوص دارند، اگرچه برای مصرف این میوه ها و سبزیجات از تمیزی و بهداشت آنها کاملا مطمئن شویم.
وی ضمن اشاره به نقش موثر گوجه فرنگی، هویج، اسفناج و برگ کاهو در مقاومت بدن در مقابل ویروس کرونا اظهار داشت: به تمامی شهروندان مصرف روزانه سه واحد از گروه سبزی ها و دو واحد از انواع میوهها توصیه می شود، برای مقابله با ویروس کرونا باید نوع تغذیه را مورد توجه قرار داد، مصرف آب لیموترش تازه و یا آب نارنج تازه در این زمینه بسیار مفید است، در روزهای شیوع ویروس کرونا در کشور توصیه ما به تمامی افراد این است که از مصرف فست فودها خودداری کنند.
این متخصص تغذیه تصریح کرد: غذاهای خام را به هیچ وجه مصرف نکنید، انواع کباب نیز برای مصرف باید مغز پخت شده باشند، در مورد تخم مرغ هم تا زمان ریشه کن شدن کرونا از مصرف آن به شکل عسلی، نیم پز و نیمرو خودداری کنید.
دانشمندپور تاکید کرد: سعی کنید غذاهای آبکی مثل سوپ را مصرف کنید، تنوع غذاهای مناسب برای تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار است، میوه هایی مانند انار و یا دیگر سبزیجات و حبوبات مثل ماش از جمله این مواد خوراکی است.
این متخصص تغذیه در پایان تصریح کرد: رعایت رژیم غذایی مناسب تاثیر به سزایی در مبتلا نشدن به ویروس کرونا دارد علی رغم این که در کنار آن موارد بهداشتی نیز رعایت شود.
انتهای پیام/
لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=28474