رئیس انجمن علمی طب سنتی ایران بیان کرد: برای کاهش استرس، برخی رایحه ها مثل رایحه پرتقال، گلاب و خیار را در فضا ایجاد کنیم تا بدن در مقابل بیماری کرونا مقاوم شود.
به گزارش سرویس سلامت افق تهران، نفیسه حسینی یکتا، رئیس انجمن علمی طب سنتی ایران در خصوص مصرف گرمی برای پیشگیری از کرونا بیان کرد: به این مسئله که کرونا گرم یا سرد است نباید توجه کنیم زیرا علایم بیماری باید به شکل جدی بررسی شود و گیاهان دارویی که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شوند را در رژیم و سبد غذایی بگنجانیم.
رئیس انجمن علمی طب سنتی ایران، حفظ آرامش، استراحت کافی، استفاده از گیاهان دارویی و ادویه جات را عامل تقویت سیستم ایمنی بدن دانست و افزود: ترس به معنی افزایش احتمال بیماری است زیرا با استرس و نگرانی سیستم ایمنی بدن تضعیف می شود، درخواست از شهروندان این است که علاوه بر رعایت نکات بهداشتی اعلام شده توسط وزارت بهداشت، آرامش خود را حفظ کنند، از دیگر عوامل تقویت سیستم ایمنی بدن خواب مناسب و کافی است و خستگی سیستم ایمنی بدن را تضعیف می کند.
رئیس انجمن علمی طب سنتی ایران در ارتباط با نقش مواد غذایی در تقویت سیستم ایمنی بدن اظهار داشت: در رژیم غذایی خود از برخی گیاهان مثل نعنا، ریحان، پونه و گیاهانی که سیستم ایمنی راتقویت می کنند استفاده کنید و مصرف سوپ هایی که در آن از کدو حلوایی و کدو سبز و سبزیجات استفاده شده باشد نیز توصیه می شود.
وی در ادامه بیان کرد: سیر، سیاه دانه و موارد مشابه موجب پیشگیری از کرونا می شوند اما استفاده بیش از اندازه از سیر یا سیاهدانه نیز احتمال دارد در برخی افراد نتیجه معکوس داشته باشد، این بیماری به شکلی نیست که با مصرف گرمی جات از بین برود و تاثیرات مختلفی در افراد مختلف اثرات متفاوتی برجای می گذارد و بر اساس فیزیولوژی بدن باید از گیاهان گرم استفاده کرد.
حسینی یکتا با تاکید بر استفاده از ادویه جاتی مانند دارچین، آویشن، زردچوبه و غیره در برنامه غذایی تصریح کرد: علاوه بر سایر ادویه جات استفاده از زعفران و هل می تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند، همچنین برای کاهش استرس، برخی رایحه ها مثل رایحه پرتقال، گلاب و خیار را در فضا ایجاد کنیم تا با کاهش اضطراب، بدن انسان در مقابل کرونا مقاوم می شود.
انتهای پیام/