متخصص تغذیه و رژیم درمانی بیان کرد: برخی از افراد زمانی که به تنشهای عصبی دچار میشوند، به اشتباه غذا خوردن را راهی برای کاهش و حذف این تنشها تلقی می کنند.
به گزارش سرویس سلامت افق تهران، محمد تقی انوشه متخصص تغذیه و رژیم درمانی بیان کرد: برخی از افراد زمانی که به تنشهای عصبی دچار میشوند، به اشتباه غذا خوردن را راهی برای کاهش و حذف این تنشها تلقی می کنند.
وی در ادامه افزود: افراد برای درمان پرخوری عصبی سعی کنند در طی روز حتما از وعدههای غذایی کوچک و مکرر استفاده کرده و میان وعدههای که اشتها را کاهش می دهند را در دستور غذایی خود قرار دهند می توان میان وعدهها را از گروه میوهها انتخاب کرد.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی خاطر نشان کرد: این افراد قبل از شروع غذای اصلی بهتر است از سبوس گندم استفاده کنند، سبوس گندم را میتوان با انواع سالاد مصرف کرد یا در آب ریخت، افراد مبتلا به پرخوری عصبی هر زمان که احساس سیری کردند و پس از آن بلافاصله تمایل به خوردن غذا داشتند، میتوانند هویج یا خیار مصرف کنند، این کار موجب میشود فرد دیگر احساس گرسنگی نداشته باشند.
وی تصریح کرد: اگراز افرادی محسوب می شوید که به پرخوری عصبی مبتلا شدید درخصوص عوارض این بیماری بیشتر تحقیق کنید و برای درمان آن اقدام کنید، افرادی که دارای پرخوری عصبی هستند میتوانند با افزودنمواد غذایی مانند: چای ماسالا، کینوا، برنج قهوهای، دانه چیا و خاکشیر به رژیم خود تا حد زیادی به کنترل بیماری خود بپردازند، افراد می توانند از روشهای جایگزین مانند طب سوزنی و یا بیوفیدبک هم برای درمان پرخوری عصبی خود استفاده کنند.
انتهای پیام/