متخصص طب ایرانی بیان کرد: مصرف غذاهایی مثل حلیم، آش رشته و حبوبات به هیچ عنوان توصیه نمیشود مصرف لبنیات در هوای آلوده بسیار مفید است اما باید از مصرف بیش از حد این مواد غذایی نیز اجتناب کرد.
به گزارش سرویس سلامت افق تهران، علیرضا یارقلی، متخصص طب ایرانی در خصوص توصیههای طب ایرانی در زمان آلودگی هوا بیان کرد: در هوای آلوده غلظت بدن انسان افزایش می یابد بنابراین باید از مصرف مواد غلیظ کننده خودداری کرد و به سمت مصرف غذاهای سبک روی آوریم.
وی در ادامه بیان کرد: مصرف غذاهایی مثل حلیم، آش رشته و حبوبات به هیچ عنوان توصیه نمیشود مصرف لبنیات در هوای آلوده بسیار مفید است اما باید از مصرف بیش از حد این مواد غذایی نیز اجتناب کرد لبنیات پخته شده در غذاهایی مثل فرنی در هوای آلوده بسیار موثر است.
یارقلی خاطر نشان کرد: استفاده از انار شیرین، سوپهای رقیق و ماءالشعیرهای طبی مضرات هوای آلوده بر بدن را کاهش می دهد.
متخصص طب ایرانی در مورد وعدههای غذایی صبحانه اظهار داشت:د شرایط هوای آلوده استفاده از زرده تخم مرغ عسلی، مربای به، مربای هویج و شیربادام برای وعده صبحانه بسیار موثر است، ضمن این که ما تاکید می کنیم در این ایام از مصرف مواد غذایی شیرین مانند حلوا شکری خودداری کنید بنابراین این مواد غذایی هضم بسیار سختی دارد.
یارقلی در ادامه تصریح کرد: برخی از دمنوشها عوارض آلودگی هوا بر بدن را کاهش می دهند استفاده از دمنوش آویشن، بادرنج، بویه و بهلیمو در این ایام به شدت توصیه میشود مصرف دمنوش گلکاوزبان همراه با بهلیمو به رفع عوارض سرماخوردگی و آلودگی هوا بر بدن تاثیر خواهد داشت.
وی در پایان اظهار داشت: در زمان های آلودگی هوا استفاده از مواد ترش و فستفودها به هیچ عنوان توصیه نمیشود و بهتر است به جایاین غذاها از خورشتهایی مثل آلو اسفناج و خورشت خلال بادام استفاده کنیم.