بدن انسان در فصول سرد سال به مقدار زیادی ویتامین و انرژی بیشتری برای سوخت رسانی بیشتر نیاز دارد.
به گزارش سرویس سلامت افق تهران، عسل میتواند جایگزینی عالی برای شکر در روزهای سرد زمستانی باشد و افراد از آن به عنوان شیرین کننده استفاده کنند، عسل در روزهای سرد زمستان بدن را گرم نگه داشته و با عفونتها و ویروسهایی که احتمال سرماخوردگی را افزایش می دهند مقابله خواهد کرد سعی کنید هر روز یک قاشق غذاخوری عسل مصرف کرده یا آن را با یک لیوان آب گرم یا شیر مخلوط کرده و نوش جان کنید.
قرار دادت سبزیجاتی مانند اسفناج در رژیم غذایی به شدت احساس می شود اسفناج حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان و ویتامینهای A و C است که فواید بسیاری برای پوست و مو داشته و آهن، پروتئین و مواد معدنی مورد نیاز بدن را تامین می کند، علاوه بر آن این ماده غذایی نقش موثری در پیشگیری از آسم بر عهده دارد، سبزیجاتی مانند هویج، چغندر، شلغم و سیب زمینی مواد مغذی مختلفی دارند که در فصول سرد سال نیز در دسترس هستند، هویج سرشار از ویتامین A بوده که فواید بسیاری برای پوست داشته و به پیشگیری از سرماخوردگی و عفونتهای شایع دیگر کمک میکند.
مرکبات به ویژه پرتقال از میوههای فصلی هستند، پرتقال، انگور و نارنگی حاوی ویتامین C بوده و فواید بسیاری برای پوست و سوخت و ساز بدن دارند، این میوهها با سرماخوردگی مبارزه کرده و مصرف منظم آنها بدن را از شر ویروسها نجات می دهد، فیبر موجود در این میوه ها کنترل کلسترول به شدت مفید است، مصرف سیر نیز در فصل زمستان بسیار توصیه می شود سیر باعث گرم شدن بدن را در طول زمستان شده و با دارا بودن خواص ضدباکتریایی و ضدویروسی آن با بیماریهای مختلف مقابله می کند.
انتهای پیام/