با برخی راهکار های ساده و موثر می توان بدون از دست رفتن خواص و ویتامین های موجود در سیب زمینی آن را مصرف کرد.
به گزارش سرویس سلامت افق تهران، در صورتی که هنگام درست کردن سیبزمینی آبپز، ابتدا صبر کنید آب جوش بیاید و سپس سیبزمینی ها را به آن اضافه کنید موجب می شود تمام ویتامینهای سیب زمینی حفظ شده و خواص خود را از دست ندهد.
مصرف سیب زمینی به اندازه کافی و متعادل می تواند فواید بسیاری برای سلامتی داشته باشد. مصرف سیب زمینی به شکل یک رژیم غذایی متعادل می تواند موجب احساس سیری در افراد شود.
برای افرادی که همیشه اشتها دارند، سیب زمینی می تواند منبع بسیار مناسب غذایی برای کمک به کم اشتهایی و در نهایت کاهش وزن شود، سیب زمینی به دلیل میزان فیبر بالا می تواند در هضم غذا نیز به بدن کمک کند، به ویژه سیب زمینی شیرین، با داشتن فیبر محلول می تواند باعث کاهش روند هضم غذا شده و به کاهش وزن کمک کند.
انتهای پیام/