مصرف برخی مواد غذایی یا تحمل ساعت های طولانی گرسنگی و تشنگی برای افراد افسرده خطرناک است.
این افراد به هیچ عنوان نباید به میزان طولانی گرسنگی را تحمل کرده یا احساس تشنگی کنند؛ جلوگبری از پرخوری و مصرف هم زمان چند نوع غذا و خواب کافی نقش موثری در سلامت افراد افسرده دارند.
مبتلایان به افسردگی برای صبحانه خود بهتر است کره محلی را همراه مربای به، سیب، گلابی، بالنگ، بهار نارنج، انجیر، پوست پسته و گل سرخ مصرف کنند، شیره انگور به تنهایی یا همراه با شیر نیز برای این افراد توصیه می شود، فرنی تهیه شده با شیره انگور نیز برای سلامت افراد افسره مناسب است، هفته ای ۴ یا ۶ تخم مرغ به خصوص زرده آن به شکل نیمرو یا عسلی برای مبتلایان به افسردگی توصیه می شود.
انتهای پیام/