یافته های جدید دانشمندان نشان می دهد، مصرف آبمیوه به دلیل دارا بودن مواد قندی خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهند.
به گزارش سرویس سلامت افق تهران، بررسیها نشان می دهد مصرف بیش از حد آبمیوه احتمال ابتلا به سرطان را چندبرابر می کند، پیشتر دانشمندان ارتباط بین مصرف هر نوع نوشیدنی دارای قند و بروزاین بیماری را کشف کردند.
دانشمندان فرانسوی در این تحقیق رابطه بین مصرف قند و سرطان را بررسی کردند، نوشیدنیهای حاوی قند مثل نوشابه و نوشیدنیهای انرژیزارابطه مستقیمی با چاقی دارندکه تاثیر قابل توجهی در ابتلا به بیماری سرطان دارد، محققان فرانسوی در این تحقیق اعلام کردند عوامل دیگری وجود دارد که ثابت می کند قند نقش موثری در خطر ابتلا به سرطان دارد.
براساس یافته های این تحقیق مصرف آبمیوه مانند دیگر نوشیدنیهای دارای قند خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد که مواد قندی دلیل اصلی این ارتباط است.
به اعتقاد محققان فرانسوی، مصرف نوشیدنیهای حاوی قند در کنار ممنوعیت تبلیغات این محصولات و افزایش مالیات این محصولات میتواندشمار مبتلایان به سرطان را کاهش دهد.
دانشمندان فرانسوی اعتقاد دارد نمی توان با قطعیت مواد قندی را عامل موثر در ابتلا به سرطان دانست و به تحقیقات بیشتری در این خصوص نیاز داریم، دیگر عوامل زیستشناختی مثل تاثیر مواد قندی بر چربی احشایی تجمع یافته در اندامهای حیاتی مثل کبد و پانکراس، سطح قند خون و شاخصهای التهابی می توانند در ابتلا به بیماری سرطان موثر باشند.
انتهای پیام/