مصرف روزانه یک فنجان بلوبری، عملکرد عروق خونی و سفتی شریان ها را تقویت کرده و در نهایت خطر بیماری قلبی-عروقی را بین ۱۲ تا ۱۵ درصد کمتر می کند.
به گزارش سرویس سلامت افق تهران، بر اساس یافته های محققان دانشگاه ایست آنجلیا بریتانیا مصرف یک فنجان بلوبری در روز، احتمال ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را تا ۱۵ درصد کاهش می دهد.
«آدین کسیدی»، سرپرست تیم تحقیق، در این خصوص بیان کرد: سندروم متابولیک به طور قابل ملاحضه ای ریسک بیماری قلبی، سکته و دیابت را افزایش می دهد که برای کنترل آن در بیشتر مواقع استاتین ها و سایر داروها تجویز می شود.
افراد در سندروم متابولیک، دارای حداقل یکی از سه عامل پرخطر زیر هستند: فشارخون بالا، قندخون بالا، چربی اضافی دور کمر، میزان پایین کلسترول خوب HDL و میزان بالا تری گلیسیریدها.
محققان در این تحقیق، به بررسی تاثیر مصرف روزانه بلوبری در ۱۳۸ فرد دارای اضافه وزن (میانگین سنی ۵۰ تا ۷۵ سال) که به سندروم متابولیک مبتلا بودند پرداختند.
محققان متوجه شدند مصرف روزانه یک فنجان بلوبری، عملکرد عروق خونی و سفتی شریان ها را تقویت کرده و در نهایت خطر بیماری قلبی-عروقی را بین ۱۲ تا ۱۵ درصد کمتر می کند.
انتهای پیام/