تاریخ : سه شنبه, ۱ خرداد , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

ضرورت توقف اقدامات دستوری توسط دولت در صنعت فولاد شارژ سهمیه بنزین خردادماه بدون تغییر در کارت‌های سوخت انحلال شرکت «یادمان سازه» شهرداری تهران تغییر نحوه صدور و نقد کردن چک‌های بانکی تصویب تغییر نام ۱۸ معبر در پایتخت جزئیات طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری ضرورت تعیین هرچه سریعتر زمان انتخابات تعطیلی میادین و بازارهای میوه و تره‌بار شهرداری تهران در ۲ خرداد ضرورت مدیریت مصرف انرژی در تولید مجتمع‌های پتروشیمی خسارت ۷۲ میلیارد دلاری دولت‌ها به گاز کشور نرخ حامل‌های انرژی عامل رکود صنعت فولاد ضرورت بروزرسانی قوانین برای کنترل مازاد فولاد کشور برگزاری امتحانات نهایی از ۵ خردادماه تاثیر ورزش بر سلول‌های ایمنی حامی عملکرد مغز اعلام زمان انتخابات شوراهای شهر توسط مجلس آینده تاثیر پروتئین‌های بیماری آلزایمر بر رشد سلول‌های عصبی اعلام برنامه جدید ۳ هفته پایانی لیگ برتر تعطیلی فعالیت‌های فرهنگی هنری به مدت ۷ روز جزئیات ساعات فعالیت موزه‌ها در پی شهادت رئیس‌جمهور اعلام رسمی محرومیت مهدی هاشمی نسب اعلام زمان دقیق واریز یارانه‌ها تمدید قراردادهای اجاره تنها معاملات بازار مسکن احتمال افزایش خاموشی صنایع در تابستان تاخیر برگزاری امتحانات نهایی دانش‌آموزان اعتقاد به ناکارآمدی زاکانی در شهرداری تهران استفاده قانون تامین مالی تولید از ظرفیت بازار سرمایه صادرات دغدغه تولیدکنندگان فولاد اتمام ذخایر سنگ آهن تا ۱۹ سال آینده احیای ظرفیت‌های گردشگری در دولت سیزدهم ضرورت اجرای سریع همسان سازی حقوق بازنشستگان افزایش تولید محصولات پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ دریافت کارت آزمون از طریق پنجره ملی خدمات دولت سیستم ایمنی انسان‌ تحت تاثیر سلامت خواب توصیه‌های طب ایرانی برای آلرژی‌های فصل بهار شناسایی و پلمب ۴۰۰ خانه پلاک قرمز در پایتخت ضرورت مکان‌یابی محل جدیدی برای مدیریت پسماند تهران

2

مهمترین اصول تغذیه‌ای ماه مبارک رمضان

  • کد خبر : 143083
  • 15 فروردین 1403 - 12:03
مهمترین اصول تغذیه‌ای ماه مبارک رمضان
کارشناس تغذیه بیان کرد: از خوردن چای زیاد به خصوص پر رنگ و نوشیدنی‌های کافئین‌دار در هنگام سحر به دلیل ایجاد تشنگی در طول روز باید پرهیز شود.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران؛ فاطمه قنادی‌اصل، کارشناس تغذیه با بیان اینکه ماه مبارک، ماه نزول رحمت بی‌پایان پروردگار بزرگ است که علاوه بر آثار روحی و معنوی، اثرات جسمانی بسیار ارزشمندی به همراه دارد، گفت: در این بین تغذیه سالم در این ماه می‌تواند اثرات مفید آن را بیشتر کند.

وی با اشاره به مهمترین اصول تغذیه‌ای که رعایت آن در این ماه مبارک ضروری است، افزود: استفاده از تمامی گروه‌های غذایی، رعایت ۲ اصل تنوع و تعادل در برنامه غذایی که تنوع به معنی استفاده از گروه‌های غذایی اصلی شامل نان و غلات، شیر و جانشین‌های آن، سبزی‌ها و میوه‌ها و گوشت و جایگزین‌های آن است.

قنادی‌اصل ادامه داد: تعادل به این معنی است که از همه گروه‌های غذایی به مقدار کافی مصرف شده و از کم‌خوری و پرخوری پرهیز شود.

رئیس مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه در این ماه، افطار معادل با وعده صبحانه است که بایستی سبک میل شود و در این وعده اولویت با دریافت کربوهیدرات پیچیده است، اضافه کرد: صرف وعده شام، معمولا یک تا دو ساعت پس از افطار و آن هم نه در حجم زیاد توصیه می‌شود.

وی با بیان اینکه اگر وعده سحری را حذف می‌کنید، در ساعات بعداز ظهر توان فکری و فیزیکی شما کاهش خواهد یافت، افزود: داشتن این وعده مشابه با وعده ناهار به طور اکید توصیه می‌شود.

قنادی‌اصل با بیان اینکه مصرف سبزیجات به دلیل داشتن مقادیر بالای فیبر باعث رفع تشنگی خواهد شد، ادامه داد: از خوردن چای زیاد به خصوص پر رنگ و نوشیدنی‌های کافئین‌دار در هنگام سحر به دلیل ایجاد تشنگی در طول روز باید پرهیز شود.

وی با بیان اینکه در اتمام ماه رمضان نیز از مصرف غذاهای حجیم، پرچرب و سرخ شده پرهیز شود، تاکید کرد: از ریزه‌خواری اجتناب شده و استفاده از میان وعده‌های سالم بعد از ماه رمضان ضرورت دارد.

قنادی‌اصل یادآور شد: مصرف روزانه میوه، سبزیجات، مایعات و تنوع در برنامه غذایی روزانه بعد از ماه رمضان مهم است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=143083
  • 66 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.