تاریخ : چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

قیمت انواع میوه در میادین میوه و تره بار افزایش پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت فرزندان مادران استرسی چهار برابر بیشتر در معرض چاقی تکمیل زنجیره ارزش مهم‌ترین راهبرد صنعت پتروشیمی امضای تفاهم‌نامه توسعه ۱۶ میدان گازی با ۶.۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری اجرای مجدد دوچرخه‌سواری در سه‌شنبه‌ها برگزاری رویداد بزرگ دشت غذا در تهران افزایش ۴۰ درصدی حقوق بازنشستگان از پایان اردیبهشت ماه کاهش دما شدید هوای تهران در روز پنجشنبه کاهش تقاضا عامل کاهش قیمت محصولات فولادی افزایش ۵۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت ایران رکود صنعت فولاد با قیمت‌های دستوری اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده شغل پرستاران جدول منابع و مصارف حوزه انرژی در بودجه ۱۴۰۳ در مجلس هزاران میلیارد تومان از اموال تهران درحال از بین رفتن مسافران سبب اختلال خط ۵ مترو ضرورت رسیدگی شهرداری تهران به وضعیت کارگرانش باشگاه پرسپولیس منتظر تایید سرمربی برزیلی مسجد جامع ارومیه واجد شرایط ثبت در میراث جهانی زمان برگزاری مجمع باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس افق تمدنی ایران برای خودکفایی در تولید و صادرات برق موج افزایشقیمت‌ها در محصولات پتروشیمی ضرورت مشارکت مجتمع‌های پتروشیمی در جایزه تعالی صنعت پتروشیمی اشتغالزایی برای معتادان متجاهر بهبودیافته پله نوردی باعث افزایش طول عمر حمل و نقل عمومی از موضوعات مهم این دوره شورای شهر تهران جزئیات افزایش مستمری بازنشستگان رشد ۲۱ درصدی صنعت گردشگری ایران پیش‌بینی صادرات ۱۰ میلیارد دلاری فولاد در سال ۱۴۰۳ ارتباط مصرف غذاهای ناسالم با اختلالات حافظه وزش باد شدید و رگبار باران در تهران جزئیات اصلاح قانون کار و بیمه بیکاری کشف معماری ۴۵۰۰ ساله در شرق ایران اعلام جزییات پیشنهاد دولت برای تغییر حقوق کارگران اصلاح طرح شفافیت قوای سه‌گانه ضرورت متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از اول فروردین

2

مهمترین اصول تغذیه‌ای ماه مبارک رمضان

  • کد خبر : 143083
  • 15 فروردین 1403 - 12:03
مهمترین اصول تغذیه‌ای ماه مبارک رمضان
کارشناس تغذیه بیان کرد: از خوردن چای زیاد به خصوص پر رنگ و نوشیدنی‌های کافئین‌دار در هنگام سحر به دلیل ایجاد تشنگی در طول روز باید پرهیز شود.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران؛ فاطمه قنادی‌اصل، کارشناس تغذیه با بیان اینکه ماه مبارک، ماه نزول رحمت بی‌پایان پروردگار بزرگ است که علاوه بر آثار روحی و معنوی، اثرات جسمانی بسیار ارزشمندی به همراه دارد، گفت: در این بین تغذیه سالم در این ماه می‌تواند اثرات مفید آن را بیشتر کند.

وی با اشاره به مهمترین اصول تغذیه‌ای که رعایت آن در این ماه مبارک ضروری است، افزود: استفاده از تمامی گروه‌های غذایی، رعایت ۲ اصل تنوع و تعادل در برنامه غذایی که تنوع به معنی استفاده از گروه‌های غذایی اصلی شامل نان و غلات، شیر و جانشین‌های آن، سبزی‌ها و میوه‌ها و گوشت و جایگزین‌های آن است.

قنادی‌اصل ادامه داد: تعادل به این معنی است که از همه گروه‌های غذایی به مقدار کافی مصرف شده و از کم‌خوری و پرخوری پرهیز شود.

رئیس مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه در این ماه، افطار معادل با وعده صبحانه است که بایستی سبک میل شود و در این وعده اولویت با دریافت کربوهیدرات پیچیده است، اضافه کرد: صرف وعده شام، معمولا یک تا دو ساعت پس از افطار و آن هم نه در حجم زیاد توصیه می‌شود.

وی با بیان اینکه اگر وعده سحری را حذف می‌کنید، در ساعات بعداز ظهر توان فکری و فیزیکی شما کاهش خواهد یافت، افزود: داشتن این وعده مشابه با وعده ناهار به طور اکید توصیه می‌شود.

قنادی‌اصل با بیان اینکه مصرف سبزیجات به دلیل داشتن مقادیر بالای فیبر باعث رفع تشنگی خواهد شد، ادامه داد: از خوردن چای زیاد به خصوص پر رنگ و نوشیدنی‌های کافئین‌دار در هنگام سحر به دلیل ایجاد تشنگی در طول روز باید پرهیز شود.

وی با بیان اینکه در اتمام ماه رمضان نیز از مصرف غذاهای حجیم، پرچرب و سرخ شده پرهیز شود، تاکید کرد: از ریزه‌خواری اجتناب شده و استفاده از میان وعده‌های سالم بعد از ماه رمضان ضرورت دارد.

قنادی‌اصل یادآور شد: مصرف روزانه میوه، سبزیجات، مایعات و تنوع در برنامه غذایی روزانه بعد از ماه رمضان مهم است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=143083
  • 63 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.