تاریخ : چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

تعطیلی پایانه قدیم شرق تهران تا پایان پاییز ۱۴۰۳ حضور کم‌رنگ محصولات فولادی ایران در بازارهای جهانی آخرین زمان ثبت‌نام نمایندگان نامزدها در سامانه داوطلب رویکرد جدید ایران در توسعه میادین گازی صنایع و ماشین آلات معدنی مکلف به دریافت شناسه کالا جزئیات وام ودیعه مسکن به مدیران شهرداری رگبار باران و وزش باد شدید در تهران واگذاری خدمات پس از فروش اتوبوس‌های برقی به ۲ شرکت‌ داخلی افزایش حقوق بازنشستگان از ماه جاری افزایش ۶۰ درصدی تولید نفت در دولت سیزدهم پیش‌بینی سه خط ویژه اتوبوس برای جابجایی بازدیدکنندگان نمایشگاه کتاب آغاز قطعی برق فولادسازان در تابستان تلاش‌های شبانه‌روزی دولت برای حل مشکلات مردم توضیح سازمان غذا و دارو درباره روغن‌های وارداتی آلوده به کشور حضور نهادهای فعال محلات در هیأت‌های امنا توقف ساخت و ساز در پارک لاله با ورود شورای شهر عوامل خطرِ «زوال عقلِ زودرس» ابلاغ بیمه هنرمندان صنایع‌دستی تاریخ دقیق صدور مجوز حرفه‌ای استقلال و پرسپولیس اقدام مدیرعامل سابق استقلال علیه بازیکن جنجالی انتقاد از ناهماهنگی ساختار سازمان مشارکت‌های اجتماعی شهرداری با مأموریت‌های محوله جزییات تغییر حق مسکن کارگران احتمال واگذاری تعیین دستمزد به مجلس انگور میوهای مفید برای کاهش وزن انتقاد از انتصابات محفلی در شهرداری در شورای شهر تداوم بارش باران در تهران تا پنجشنبه ضرورت بهینه سازی مصرف انرژی در کشور ضرورت تدوین برنامه عملیاتی پتروشیمی‌ها برای تحقق راهبرد جهش تولید تصویب لایحه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تعیین دستمزد راهنمایان گردشگری پتروشیمی‌ها به دنبال تامین خوراک از گاز فلر ضرورت مدیریت مصرف انرژی در صنایع فولادی و معدنی به وسیله هوش مصنوعی کاهش التهاب بازار مسکن با اجرای قانون ساماندهی اجاره‌بها تاثیر سبک زندگی سالم بر افزایش طول عمر امضای تفاهم‌نامه همکاری‌ میان کاخ گلستان و پژوهشگاه میراث فرهنگی نصب سامانه لرزه‌نگار در عمق ۱۰۰ متری در بوستان نهج‌البلاغه

6

سیر جوانه زده را دور نریزید

  • کد خبر : 14264
  • 20 خرداد 1398 - 16:05
سیر جوانه زده را دور نریزید

بر اساس یافته های جدید محققان، سیر جوانه زده ترکیبات آنتی‌اکسیدانی بیشتری نسبت به سیر تازه دارد که خواص آن را چند برابر می کند. به گزارش سرویس سلامت افق تهران، محققان کره ای با بررسی‌هایی که بر روی سیر جوانه‌زده انجام داده‌اند به این نتیجه رسیدند که سیری که  تازه جوانه می‌زند، ترکیبات آنتی‌اکسیدانی […]

بر اساس یافته های جدید محققان، سیر جوانه زده ترکیبات آنتی‌اکسیدانی بیشتری نسبت به سیر تازه دارد که خواص آن را چند برابر می کند.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، محققان کره ای با بررسی‌هایی که بر روی سیر جوانه‌زده انجام داده‌اند به این نتیجه رسیدند که سیری که  تازه جوانه می‌زند، ترکیبات آنتی‌اکسیدانی بیشتری نسبت به سیر تازه دارد،

ترکیبات آنتی‌اکسیدانی که در این نوع سیر یافت می شود به هیچ وجه در سیر تازه وجود ندارد و این موضوع خواص آن را چند برابر می‌کند، سیری که تازه جوانه زده، نه تنها چیزی از خواص آن کم نشده بلکه قدرت آن نسبت به سیر تازه برای مبارزه با بیماری‌ها چندین برابر شده است.

محققان در طول بررسی‌های آزمایشگاهی خود متوجه شدند که عصاره‌ی سیر جوانه‌زده باعث حفاظت از سلول‌ها در برابر آسیب‌های اکسیداتیو می شود.

 سیری که به مدت پنج روز جوانه‌ می زند می‌تواند باعث افزایش قدرت آنتی‌اکسیدانی ترکیبات سیر شود. این یافته نگاه اشتباهی که پیش از این نسبت به سیر جوانه‌زده وجود داشت را تغییر داد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=14264
  • 54 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.