تاریخ : یکشنبه, ۳۰ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

اعلام زمان دقیق واریز یارانه‌ها تمدید قراردادهای اجاره تنها معاملات بازار مسکن احتمال افزایش خاموشی صنایع در تابستان تاخیر برگزاری امتحانات نهایی دانش‌آموزان اعتقاد به ناکارآمدی زاکانی در شهرداری تهران استفاده قانون تامین مالی تولید از ظرفیت بازار سرمایه صادرات دغدغه تولیدکنندگان فولاد اتمام ذخایر سنگ آهن تا ۱۹ سال آینده احیای ظرفیت‌های گردشگری در دولت سیزدهم ضرورت اجرای سریع همسان سازی حقوق بازنشستگان افزایش تولید محصولات پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ دریافت کارت آزمون از طریق پنجره ملی خدمات دولت سیستم ایمنی انسان‌ تحت تاثیر سلامت خواب توصیه‌های طب ایرانی برای آلرژی‌های فصل بهار شناسایی و پلمب ۴۰۰ خانه پلاک قرمز در پایتخت ضرورت مکان‌یابی محل جدیدی برای مدیریت پسماند تهران افتتاح دهمین یاورشهر برای بانوان رونمایی از «اسطرلاب» دوره سلجوقی در موزه شهر قزوین محرومیت ستاره پرسپولیس شمارش معکوس برای چند سورپرایز در استقلال معرفی برترین موزه‌ها در ۳۰ اردیبهشت‌ماه پیش‌بینی کاهش شدید دما در تهران رشد درآمد حوزه شهری نشان اعتماد مردم به دوره ششم مدیریت شهری ظهور رقیب جدید برای ایران در بازار میلگرد شوراها مددکار مدیران شهری مجلس یازدهم مؤسس مجلس نوین در کشور اشتغال مستقیم۱۴۳ هزار نفر در صنعت پتروشیمی اجرای مجدد طرح کالابرگ الکترونیکی در گروی تصمیم دولت افتتاح دسترسی بزرگراه شهید همت غرب از بزرگراه‌ شهید چمران توصیه‌هایی برای پیشگیری از افزایش فشار خون چالش ورود ماشین آلات معدنی جدید به معادن مجوز مجلس به شناورسازی تقویم آموزشی مدارس و دانشگاه ها تعیین تکلیف افزایش حقوق بازنشستگان اخذ مجوز ۲ خط تراموا در تهران بخشنامه‌ای برای سرکوب صادرکننده به نفع واردکننده تداوم رکود در سیاست‌های ارزی صادرات فولاد

6

سیر جوانه زده را دور نریزید

  • کد خبر : 14264
  • 20 خرداد 1398 - 16:05
سیر جوانه زده را دور نریزید

بر اساس یافته های جدید محققان، سیر جوانه زده ترکیبات آنتی‌اکسیدانی بیشتری نسبت به سیر تازه دارد که خواص آن را چند برابر می کند. به گزارش سرویس سلامت افق تهران، محققان کره ای با بررسی‌هایی که بر روی سیر جوانه‌زده انجام داده‌اند به این نتیجه رسیدند که سیری که  تازه جوانه می‌زند، ترکیبات آنتی‌اکسیدانی […]

بر اساس یافته های جدید محققان، سیر جوانه زده ترکیبات آنتی‌اکسیدانی بیشتری نسبت به سیر تازه دارد که خواص آن را چند برابر می کند.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، محققان کره ای با بررسی‌هایی که بر روی سیر جوانه‌زده انجام داده‌اند به این نتیجه رسیدند که سیری که  تازه جوانه می‌زند، ترکیبات آنتی‌اکسیدانی بیشتری نسبت به سیر تازه دارد،

ترکیبات آنتی‌اکسیدانی که در این نوع سیر یافت می شود به هیچ وجه در سیر تازه وجود ندارد و این موضوع خواص آن را چند برابر می‌کند، سیری که تازه جوانه زده، نه تنها چیزی از خواص آن کم نشده بلکه قدرت آن نسبت به سیر تازه برای مبارزه با بیماری‌ها چندین برابر شده است.

محققان در طول بررسی‌های آزمایشگاهی خود متوجه شدند که عصاره‌ی سیر جوانه‌زده باعث حفاظت از سلول‌ها در برابر آسیب‌های اکسیداتیو می شود.

 سیری که به مدت پنج روز جوانه‌ می زند می‌تواند باعث افزایش قدرت آنتی‌اکسیدانی ترکیبات سیر شود. این یافته نگاه اشتباهی که پیش از این نسبت به سیر جوانه‌زده وجود داشت را تغییر داد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=14264
  • 56 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.