تاریخ : یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

رشد ۳۰ درصدی تجارت ایران و اتحادیه اروپا چالش‌های بخش خصوصی فولاد ایران ضرورت رسیدگی به مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی انتقاد چمران از تناقضات در قانون نظام شورایی کشور بیماری‌های کبدی از عوارض کاهش وزن سریع فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیاردی در پتروشیمی اعلام تورم نقطه به نقطه فروردین ماه روند صعودی اجاره در بازار مسکن تغییر فرمول تعیین دستمزد کارگران موافقت مجلس با تخصیص یارانه دارو و شیرخشک صنعت فولاد در معرض ورشکستگی شمش ایرانی یاری‌رسان کشورهای همسایه‌ تعطیلی تمام موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی روز شنبه ۱۵ اردیبهشت‌ماه اعلام برنامه دولت برای چگونگی تداوم طرح کالابرگ تا هفته آینده ضرورت تلاش برای حفظ رضایت شهروندان تهران کاهش کودکان کار در پایتخت کبد چرب شایع ترین علت پیوند کبد در ایران خبر مهم کنفدراسیون فوتبال آسیا به پرسپولیس و استقلال پایان مهلت پشت کنکوری‌ها برای تأیید سوابق تحصیلی استقرار گروه‌های پایش و مرمت در مجموعه باستانی نقش رستم تداوم روند کاهش نرخ سود بین بانکی کاهش زمان فعالیت معلمان مدارس غیردولتی به ۳۰ ساعت تصمیم جدید دولت درباره اجرای طرح کالابرگ مجوز ساخت سازه جدید در بافت سنگلج تا ۱۲ متر ارتفاع جزئیات حذف سایت «تهران من» شهرداری تهران پیگیری لغو مصوبه «افزایش سن بازنشستگی» در مجلس ضرورت اجرای قانون مدیریت یکپارچه شهری رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳ تخصیص ۱.۸ میلیارد یورو به نیروهای مسلح از فرابودجه تهاتر نفت راه‌اندازی نخستین واحد تولید پروپیلن از پروپان در اوایل سال آینده تشکیل شورای بازرسی هلدینگ‌های صنعت پتروشیمی اعلام زمان بهره برداری از خط ۱۰ متروی تهران الزام فولادی‌ها به فروش با ارز نیمایی ضرورت توسعه گذر و مسیرهای گردشگری در تهران فولادی‌ها در معرض ورشکستگی احضار نمایندگان دو باشگاه پرسپولیس و سپاهان به کمیته انضباطی

2

مضرات خوابیدن روی شکم

  • کد خبر : 142010
  • 22 اسفند 1402 - 9:11
مضرات خوابیدن روی شکم
خوابیدن روی شکم هرچند یک مشکل جدی محسوب نمی‌شود اما ممکن است پیامدهای نامطلوبی به دنبال داشته باشد.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران؛ کارشناسان معتقدند دراز کشیدن طولانی‌مدت روی شکم، فشار روی کمر، گردن و شانه‌ها را افزایش می‌دهد. با این حال، خوابیدن روی شکم برای افرادی که خروپف می کنند یا مشکل تنفس دارند، مفید است.

خواب شبانه خوب می تواند بر سلامتی و عملکرد روزانه افراد تاثیرات مثبتی داشته باشد. عوامل مختلفی از جمله استرس های کاری، مسوولیت های خانوادگی و برخی عوامل غیرمنتظره مانند بیماری ها می توانند در خواب شبانه افراد اختلال ایجاد کنند و بر کیفیت آن اثرات منفی بگذارند.

در حالی که نمی توان همه عوامل مختل کننده یک خواب خوب شبانه را کنترل کرد اما می توان با انجام برخی از راهکارها کیفیت خواب را بهبود بخشید.

همچنین به گفته متخصصان، نحوه خوابیدن افراد نیز می‌تواند بر سلامتی آن‌ها تاثیر بگذارد که در ادامه به مطالبی در این زمینه پرداخته خواهد شد.

خطرات خوابیدن روی شکم

اغلب متخصصان مراقبت‌های بهداشتی خوابیدن روی شکم را مناسب نمی‌دانند، به‌خصوص برای افرادی که به درد گردن و کمر دچارند.

خوابیدن روی شکم موجب صاف‌شدن انحنای طبیعی ستون فقرات‌ می‌شود و فشار روی کمر را افزایش می‌دهد. علاوه بر این، مجبور می‌شوید سرتان را به پهلو بچرخانید که همین امر سفت شدن گردن یا درد آن را در پی خواهد داشت.

هنگام خوابیدن روی شکم یا به پهلو، صورت روی تخت فشرده می‌شود و همین امر پوست صورت را جمع‌شده وکج‌ومعوج می‌کند که موجب چین و چروک می‌شود.

خوابیدن روی شکم در دوران بارداری نیز مشکلاتی دوچندان ایجاد می‌کند، به خصوص در سه ماهه دوم و سوم بارداری که شکم سریع‌تر بزرگ می‌شود. در این دوران، خوابیدن روی شکم یا صاف به پشت، می‌تواند به یک رگ خونی مهم در شکم فشار وارد کند و فشار خون را کاهش دهد. متخصصان سلامت و بهداشت توصیه می‌کنند، افراد باردار به پهلوی چپ بخوابند تا جریان خون به رحم و جنین بهتر شود.

چه وقت خوابیدن روی شکم مفید است؟

با این حال خوابیدن روی شکم همیشه بد نیست و می‌تواند خروپف را کاهش دهد.

دراز کشیدن روی شکم وضعیت تنفس افراد مبتلا به مشکلات ریوی را بهبود می‌دهد، زیرا جاذبه به ریه‌ها کمک می‌کند در موقعیتی قرار گیرند که حین نفس کشیدن راحت‌تر باز شوند.

نکاتی برای خوابیدن روی شکم

به گزارش «وری ول هلث»، اگر درد ندارید و می‌خواهید روی شکم بخوابید، با رعایت این چند نکته می‌توانید ستون فقرات‌ را در موقعیت بهتری قرار دهید و خطر ابتلا به درد را کم کنید.

– از یک بالش نازک زیر سر خود استفاده کنید یا اینکه اصلاً از بالش استفاده نکنید.

– یک بالش نازک زیر لگن‌تان قرار دهید.

– تشکی با فشار (سفتی) متوسط تا سفت انتخاب کنید.

– قبل از بلندشدن، در رختخواب حرکات کششی انجام دهید.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=142010
  • 70 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.