تاریخ : پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

افزایش ۶۰ درصدی تولید نفت در دولت سیزدهم کشف منابع جدید نفت و گاز در ایران جزئیات احداث پایانه و پارکینگ ورزشگاه تختی در خط ۷ مترو افتتاح ۵ مددسرا و ۱۰ مرکز جامعه‌پذیری تا پایان سال ضرورت ایجاد انگیزه برای ساخت هتل در تهران مأموریت‌های جدی مدیریت شهری در سال ۱۴۰۳ تاثیر داروهای استنشاقی بر درمان آسم ایران صادرکننده خدمات نفتی به سایر کشورها کشف سفال‌های تاریخی در بانک ملی بازار تاریخی اصفهان تعطیلی پایانه قدیم شرق تهران تا پایان پاییز ۱۴۰۳ حضور کم‌رنگ محصولات فولادی ایران در بازارهای جهانی آخرین زمان ثبت‌نام نمایندگان نامزدها در سامانه داوطلب رویکرد جدید ایران در توسعه میادین گازی صنایع و ماشین آلات معدنی مکلف به دریافت شناسه کالا جزئیات وام ودیعه مسکن به مدیران شهرداری رگبار باران و وزش باد شدید در تهران واگذاری خدمات پس از فروش اتوبوس‌های برقی به ۲ شرکت‌ داخلی افزایش حقوق بازنشستگان از ماه جاری افزایش ۶۰ درصدی تولید نفت در دولت سیزدهم پیش‌بینی سه خط ویژه اتوبوس برای جابجایی بازدیدکنندگان نمایشگاه کتاب آغاز قطعی برق فولادسازان در تابستان تلاش‌های شبانه‌روزی دولت برای حل مشکلات مردم توضیح سازمان غذا و دارو درباره روغن‌های وارداتی آلوده به کشور حضور نهادهای فعال محلات در هیأت‌های امنا توقف ساخت و ساز در پارک لاله با ورود شورای شهر عوامل خطرِ «زوال عقلِ زودرس» ابلاغ بیمه هنرمندان صنایع‌دستی تاریخ دقیق صدور مجوز حرفه‌ای استقلال و پرسپولیس اقدام مدیرعامل سابق استقلال علیه بازیکن جنجالی انتقاد از ناهماهنگی ساختار سازمان مشارکت‌های اجتماعی شهرداری با مأموریت‌های محوله جزییات تغییر حق مسکن کارگران احتمال واگذاری تعیین دستمزد به مجلس انگور میوهای مفید برای کاهش وزن انتقاد از انتصابات محفلی در شهرداری در شورای شهر تداوم بارش باران در تهران تا پنجشنبه ضرورت بهینه سازی مصرف انرژی در کشور

2

آشفتگی صادرکنندگان فولادی با تغییر مصوبات

  • کد خبر : 140254
  • 29 بهمن 1402 - 13:54
آشفتگی صادرکنندگان فولادی با تغییر مصوبات
فعال صنعت فولاد بیان کرد: زمانی که مسئولان اقدام به تغییر سیاست‌ها و به ویژه وضع عوارض کردند، محموله‌ای که طبق برنامه‌ریزی‌ها باید طی یک ماه صادر می‌شد، ارسال آن حداقل تا سه ماه طول کشید.

به گزارش سرویس اقتصادی افق تهران؛ علیرضا میرزایی، فعال صنعت فولاد در خصوص وضعیت هزینه دموراژ فولادی‌ها پس از وضع عوارض صادراتی مطرح کرد: در حال حاضر، بحثی که در هزینه دموراژ برای فعالان این حوزه وجود دارد، موضوع ساده‌ای است که متأسفانه مسئولان به آن توجهی ندارند. در واقع زمانی که یک بار برای صادرات بسته می‌شود، تناژ و حداقل آن که برخی اوقات ۱۰ یا ۲۰ هزار تن است، مشخص خواهد شد.

وی در ادامه اضافه کرد: البته میزان حداقل برای فولادسازان بیشتر است؛ چرا که فولادی‌های بزرگ کشور حواله‌های بزرگ‌تری در حدود ۵۰ تا ۲۰ هزار تن صادر می‌کنند. همچنین زمان ارسال محموله به بندر برای صادرات، طبق قیمت‌های وضع شده، فولادسازان تمام جوانب و سایر هزینه‌ها را بررسی می‌کنند.

فعال صنعت فولاد تصریح کرد: در این راستا، زمانی که مسئولان اقدام به تغییر سیاست‌ها و به ویژه وضع عوارض کردند، محموله‌ای که طبق برنامه‌ریزی‌ها باید طی یک ماه صادر می‌شد، ارسال آن حداقل تا سه ماه طول کشید. حال با این وضعیت چگونه یک خریدار می‌‎تواند هزینه‌هایی که از قبل آنها را حساب کرده بود، تغییر دهد؟

میرزایی گفت: از سوی دیگر، ناگفته نماند که با وجود تمام این تغییرات، کمبودهایی نیز در سیستم گمرک و بارگیری کشور به لحاظ لجستیکی وجود دارد که بسیاری اوقات، باعث طولانی‌تر شدن زمان حمل و بارگیری‌ها می‌شود.

وی در پایان با تأکید بر اینکه مسئولان با وضع عوارض توجهی به وضعیت فولادسازان در حوزه دموراژ ندارند، خاطرنشان کرد: بر همین اساس، به دلیل مشکلات مطرح شده، صادرکننده تنها دو راه دارد؛ یکی اینکه به فروشنده موضوع تأخیر در ارسال را اعلام کند که در نهایت، فروشنده و بازار خارجی را از دست خواهد داد. از طرفی، صادرکننده می‌تواند بار خود را در بندر نگه دارد که در این صورت، متحمل ضررهای سنگینی می‌شود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=140254
  • 68 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.