تاریخ : شنبه, ۱۵ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

رشد ۳۰ درصدی تجارت ایران و اتحادیه اروپا چالش‌های بخش خصوصی فولاد ایران ضرورت رسیدگی به مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی انتقاد چمران از تناقضات در قانون نظام شورایی کشور بیماری‌های کبدی از عوارض کاهش وزن سریع فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیاردی در پتروشیمی اعلام تورم نقطه به نقطه فروردین ماه روند صعودی اجاره در بازار مسکن تغییر فرمول تعیین دستمزد کارگران موافقت مجلس با تخصیص یارانه دارو و شیرخشک صنعت فولاد در معرض ورشکستگی شمش ایرانی یاری‌رسان کشورهای همسایه‌ تعطیلی تمام موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی روز شنبه ۱۵ اردیبهشت‌ماه اعلام برنامه دولت برای چگونگی تداوم طرح کالابرگ تا هفته آینده ضرورت تلاش برای حفظ رضایت شهروندان تهران کاهش کودکان کار در پایتخت کبد چرب شایع ترین علت پیوند کبد در ایران خبر مهم کنفدراسیون فوتبال آسیا به پرسپولیس و استقلال پایان مهلت پشت کنکوری‌ها برای تأیید سوابق تحصیلی استقرار گروه‌های پایش و مرمت در مجموعه باستانی نقش رستم تداوم روند کاهش نرخ سود بین بانکی کاهش زمان فعالیت معلمان مدارس غیردولتی به ۳۰ ساعت تصمیم جدید دولت درباره اجرای طرح کالابرگ مجوز ساخت سازه جدید در بافت سنگلج تا ۱۲ متر ارتفاع جزئیات حذف سایت «تهران من» شهرداری تهران پیگیری لغو مصوبه «افزایش سن بازنشستگی» در مجلس ضرورت اجرای قانون مدیریت یکپارچه شهری رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳ تخصیص ۱.۸ میلیارد یورو به نیروهای مسلح از فرابودجه تهاتر نفت راه‌اندازی نخستین واحد تولید پروپیلن از پروپان در اوایل سال آینده تشکیل شورای بازرسی هلدینگ‌های صنعت پتروشیمی اعلام زمان بهره برداری از خط ۱۰ متروی تهران الزام فولادی‌ها به فروش با ارز نیمایی ضرورت توسعه گذر و مسیرهای گردشگری در تهران فولادی‌ها در معرض ورشکستگی احضار نمایندگان دو باشگاه پرسپولیس و سپاهان به کمیته انضباطی

3

ایرانی ها دو برابر استاندارد جهانی نمک مصرف می کنند!!!

  • کد خبر : 13725
  • 10 خرداد 1398 - 12:34

با اعلام رئیس انسیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، سرانه نمک طعام روزانه دریافتی در ایران بیش از دو برابر میزان استاندارد های بین المللی است. به گزارش سرویس سلامت افق تهران، هدایت حسینی، رئیس انسیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، بیان کرد:  نان، پنیر و دوغ بیشترین درصد نمک نهفته دریافتی از […]

با اعلام رئیس انسیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، سرانه نمک طعام روزانه دریافتی در ایران بیش از دو برابر میزان استاندارد های بین المللی است.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، هدایت حسینی، رئیس انسیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، بیان کرد:  نان، پنیر و دوغ بیشترین درصد نمک نهفته دریافتی از طریق مواد غذایی در سبد غذایی ایرانیان را به خود اختصاص داده اند.

وی افزود: با توجه به اهمیت پویش ملی کنترل فشار خون، متأسفانه ایرانیان روزانه بیش از دو برابر مقدار استاندارد جهانی نمک استفاده می کنند که برای جلوگیری از ابتلا به بیماری‌ها به خصوص فشار خون بالا باید این فرهنگ تغذیه‌ای در کشور اصلاح شود.

حسینی تاکید کرد: نتایج تحقیقاتی که به تازگی انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور در باره عوامل غذایی مؤثر بر افزایش فشار خون ناشی از دریافت نمک انجام شده انجام دادند  نشان می دهد که  بیشترین سهم دریافت نمک نهفته در مواد غذایی در کشور ما به نان، پنیر و دوغ اختصاص دارد.

رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، خاطر نشان کرد:  نتایج حاصل از این تحقیق حاکی از این است که ۵۳ درصد نمک دریافتی روزانه در سبد غذایی ایرانی‌ها از نمک افزوده شده به غذا، ۵/۱۲ درصد از طریق نان، ۳/۵ درصد از طریق مصرف پنیر، ۷/۴ درصد از طریق دوغ و بقیه از طریق سایر منابع غذایی تأمین می‌شود.

وی در پایان تصریح کرد: سرانه نمک طعام روزانه دریافتی در ایران بیش از دو برابر میزان استاندارد های بین المللی است، برای پیشگیری و کنترل فشار خون به هموطنان تا حدامکان از اضافه کردن نمک به غذا از طریق نمکدان در سر سفره خودداری کرده و از محصولات لبنی و نان کم نمک استفاده کنند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=13725
  • 36 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.