با اعلام رئیس انسیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور، سرانه نمک طعام روزانه دریافتی در ایران بیش از دو برابر میزان استاندارد های بین المللی است.
به گزارش سرویس سلامت افق تهران، هدایت حسینی، رئیس انسیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور، بیان کرد: نان، پنیر و دوغ بیشترین درصد نمک نهفته دریافتی از طریق مواد غذایی در سبد غذایی ایرانیان را به خود اختصاص داده اند.
وی افزود: با توجه به اهمیت پویش ملی کنترل فشار خون، متأسفانه ایرانیان روزانه بیش از دو برابر مقدار استاندارد جهانی نمک استفاده می کنند که برای جلوگیری از ابتلا به بیماریها به خصوص فشار خون بالا باید این فرهنگ تغذیهای در کشور اصلاح شود.
حسینی تاکید کرد: نتایج تحقیقاتی که به تازگی انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور در باره عوامل غذایی مؤثر بر افزایش فشار خون ناشی از دریافت نمک انجام شده انجام دادند نشان می دهد که بیشترین سهم دریافت نمک نهفته در مواد غذایی در کشور ما به نان، پنیر و دوغ اختصاص دارد.
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور، خاطر نشان کرد: نتایج حاصل از این تحقیق حاکی از این است که ۵۳ درصد نمک دریافتی روزانه در سبد غذایی ایرانیها از نمک افزوده شده به غذا، ۵/۱۲ درصد از طریق نان، ۳/۵ درصد از طریق مصرف پنیر، ۷/۴ درصد از طریق دوغ و بقیه از طریق سایر منابع غذایی تأمین میشود.
وی در پایان تصریح کرد: سرانه نمک طعام روزانه دریافتی در ایران بیش از دو برابر میزان استاندارد های بین المللی است، برای پیشگیری و کنترل فشار خون به هموطنان تا حدامکان از اضافه کردن نمک به غذا از طریق نمکدان در سر سفره خودداری کرده و از محصولات لبنی و نان کم نمک استفاده کنند.
انتهای پیام/