محققان دریافتند روزه گرفتن در مدت ۳۰ روز باعث افزایش سطح پروتئین مقاوم به انسولین می شود، همچنین آثار زیان بار رژیم حاوی چربی و نمک را از بین می برد.
به گزارش سرویس سلامت افق تهران، فواید روزه داری در سالهای اخیر مورد توجه بسیاری از مردم قرار گرفته است و مردم نه تنها به دلایل مذهبی بلکه برای ارتقای سلامت برای روزه گرفتن تمایل نشان داده اند.
محدود کردن حجم مصرف غذا باعث افزایش متابولیسم بدن می شود به اعتقاد محققان این فرآیند به مبارزه با پیری کمک میکند، همچنین روزه باعث سلامت روده می شود و محققان در تحقیقات خود دریافتند روزه باعث تقویت ریتم روزانه و سلامت کلی بدن میشود.
محققان در یافته های جدید خودبر نوع خاصی از روزه و تاثیر آن بر شرایط مربوط به چاقی تمرکز کرده اند، پژوهشگر این مطالعه و همکارانش روش اسلامی روزه گرفتن در ماه رمضان یعنی پرهیز از خوردن در مدت طلوع آفتاب تا غروب آن را آزمایش کرده و دریافتند روزه گرفتن در مدت ۳۰ روز باعث افزایش سطح پروتئینی که نسبت به انسولین مقاومت است می شود، همچنین باعث از بین رفتن آثار زیان بار رژیم حاوی چربی و نمک می شود.
این محقق و گروهش ۱۴ نفر را که از سلامت کامل برخوردار بودند و ۱۵ ساعت نسبت به خوردن ممانعت میکردند را مورد بررسی قرار دادند تا نتایج یاد شده را گرفتند.
محققان پیش از شروع تحقیق، آزمایش خون از داوطلبان گرفته بودند و پس از ۴ هفته بار دیگر این آزمایش را تکرار کردند که نتایج نشان داد پروتئینی موسوم PPM که نقش مهمی در تنظیم انقباض ماهیچهای و اسکلتی دارد افزایش یافته است، همچنین این پروتئین سلامت سلولهای موثر در مقاومت انسولینی را تضمین میکند و باعث ترمیم نمونههای تخریب شده خواهد شد.
محققان با در نظر گرفتن این شرایط متوجه شدند مدت زمان بین مصرف وعدههای غذایی تاثیر قابل توجهی بر مبارزه با چاقی و بیماریهای مربوط به آن دارد؛ بر اساس اطلاعات سازمان بهداشت جهانی بیش از ۶۵۰ میلیون نفر در سراسر دنیا در خطر بیماریهای مختلف قرار دارند.
انتهای پیام/