کارشناسان توصیه می کنند از مصرف ماست به همراه ماهی، ترشی جات و اسفناج (بورانی) به شدت خودداری کنید.
به گزارش سرویس سلامت افق تهران، امروزه خوردن ماست به همراه غذا تبدیل به یک عادت برای خیلی از ما شده است، اما باید بدانیم که طبیعت ماست سرد بوده و اسید لاکتیک آن می تواند مضرات زیادی برای ما داشته باشد.
متأسفانه برخی از پزشکان طب نوین بدون این که به مزاج افراد توجه کنند مصرف لبنیات را به بیماران بلغمی یا سودایی، توصیه میکنند در صورتی که از نقطه نظر طب سنتی این تجویز پزشکان آکادمیک کاملاً غلط است.
طبیعت ماستی که چکیده نباشد در مقایسه با به ماست چکیده سردتر است و برای تدابیری مهم برای مصرف ماست در نظر گرفته شود.
یکچهارم ماست حاوی “اسید لاکتیک” است، اسید لاکتیک موجود در ماست باعث تولید اسیدوز در بدن میشود، این اسیدوز شدن موجب آسیب به سه قسمت از بدنتان می شود ۱٫ ریه ۲٫ کلیهها ۳٫ مغز و اعصاب.
این اسیدوز با آسیب به ریه باعث نفسنفس زدن شما میشود تا بدن این هیدروژن را خارج کند؛ کلیه شما نیز برای این که این حالت اسیدی را ماست را دفع کند و باعث کم شدن فعالیت نورونهای مغزی می شود.
از مضرات دیگر ماست چکیدهنشده میتوان به نکات زیر اشاره کرد:
پوکی استخوان و سائیدگی استخوانها، شبادراری در کودکان، یبوست در رودهها، ناراحتیهای اعصاب و روان، صرع (برای کسانی که طبع سرد دارند)، عرق کردن زیاد (کف دست، زیر بغل، کف پا)، آلرژی، آرتروز، رماتیسم هم باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن می شود و باعث ایجاد خار استخوانی در پاشنه پا یا در استخوان دنبالچه می شود که نمیتوانید روی صندلی بنشینید.
برای کاهش عوارض جانبی ماست معمولی بهتر است آن را حتماً با مصلح میل کنید؛ موسیر، نعناع، پونه، زنیان، کاکوتی، و گل محمدی از جمله مصلح های ماست هستند.
اکیدا توصیه می شود از مصرف ماست با ماهی، ماست با ترشیجات، ماست با اسفناج (بورانی) بپرهیزید.
انتهای پیام/