تاریخ : شنبه, ۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

جلب اعتماد مردم در مدیریت شهری مقدمه رشد شهر جزئیات طرح تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی اعلام اسامی فرآورده‌های سلامت فاقد مجوز از سوی سازمان غذا و دارو تخصیص اعتبار برای مرمت دومین بنای خشتی ایران بهینه‌سازی مصرف انرژی از راهبردهای مهم صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ افزایش تولید در صنعت فولاد در گرو تأمین انرژی تصویب ایجاد شعبه رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران حذف گشت ارشاد در لایحه عفاف و حجاب معیارهای افزایش شهریه مدارس غیردولتی پیش‌بینی قیمت اجاره در سال ۱۴۰۳ تغییر فرمول تعیین حقوق کارگران زیان ۳ میلیارد دلاری صنعت فولاد خام‌فروشی عامل اصلی کاهش ارزش صادرات فولاد زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان ضرورت تدوین لایحه ارائه خدمات رفاهی به تهرانی‌ها جزئیات ساخت‌وساز در محدوده باغ گیاه‌شناسی محرومیت قطعی ستاره‌های استقلال و پرسپولیس تصمیم نکونام برای بازیکن استقلال وضعیت نگران کننده تورم در سال ۱۴۰۳ فاصله زیاد تهران تا مناسب سازی شهر برای معلولان افزایش ۵۱ درصدی صادرات مشتقات نفتی ایران به قاره آفریقا برگزاری نمایشگاه استانی آثار کمتردیده شده موزه ملی ایران قیمت آپارتمان در شرق تهران ضرورت شفاف‌سازی شهریه مدارس غیردولتی موافقت نمایندگان با لایحه تمدید مهلت اجرای قانون اساسنامه شرکت ملی پست ایران راهکارهای پیشگیری از ابتلا سندرم ناخن زرد افزایش تولید فولاد خام ایران ضرورت تک نرخی شدن ارز برای پیشرفت فولاد کشور ساخت بزرگراهی جدید در تهران تخلف افزایش کرایه‌های تاکسی بیش از ۴۵ درصد عوارض مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه جزئیات طرح ساماندهی بازار مسکن و اجاره‌بها عزم دولت سیزدهم برای حل مشکل مسکن تعطیلی تمرینات استقلال پیشنهاد وزارت ورزش برای تعیین مدیریت پرسپولیس و استقلال رشد تولید فولاد خام ایران در سه ماهه ۲۰۲۴

6

ماست را با این خوراکی ها مصرف نکنید

  • کد خبر : 12969
  • 24 اردیبهشت 1398 - 11:13

 کارشناسان توصیه می کنند از مصرف ماست به همراه ماهی، ترشی جات و اسفناج (بورانی) به شدت خودداری کنید. به گزارش سرویس سلامت افق تهران، امروزه خوردن ماست به همراه غذا تبدیل به یک عادت برای خیلی از ما شده است، اما باید بدانیم که طبیعت ماست سرد بوده و اسید لاکتیک آن می تواند […]

 کارشناسان توصیه می کنند از مصرف ماست به همراه ماهی، ترشی جات و اسفناج (بورانی) به شدت خودداری کنید.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، امروزه خوردن ماست به همراه غذا تبدیل به یک عادت برای خیلی از ما شده است، اما باید بدانیم که طبیعت ماست سرد بوده و اسید لاکتیک آن می تواند مضرات زیادی برای ما داشته باشد.

متأسفانه برخی از پزشکان طب نوین بدون این که به مزاج افراد توجه کنند مصرف لبنیات را به بیماران بلغمی یا سودایی، توصیه می‌کنند در صورتی که از نقطه نظر طب سنتی این تجویز پزشکان آکادمیک کاملاً غلط است.

طبیعت ماستی که چکیده نباشد در مقایسه با به ماست چکیده سردتر است و برای تدابیری مهم برای مصرف ماست در نظر گرفته شود.

یک‌چهارم ماست حاوی “اسید لاکتیک” است، اسید لاکتیک موجود در ماست باعث تولید اسیدوز در بدن می‌شود، این اسیدوز شدن موجب آسیب به سه قسمت از بدنتان می شود ۱٫ ریه ۲٫ کلیه‌ها ۳٫ مغز و اعصاب.

 این اسیدوز با آسیب به ریه باعث نفس‌نفس زدن شما می‌شود تا بدن این هیدروژن را خارج کند؛ کلیه شما  نیز برای این که این حالت اسیدی را ماست را دفع کند و باعث کم شدن فعالیت نورون‌های مغزی می شود.

از مضرات دیگر ماست چکیده‌نشده می‌توان به نکات زیر اشاره کرد:

پوکی استخوان و سائیدگی استخوانها، شب‌ادراری در کودکان، یبوست در روده‌ها، ناراحتیهای اعصاب و روان، صرع (برای کسانی که طبع سرد دارند)، عرق کردن زیاد (کف دست، زیر بغل، کف پا)، آلرژی‌، آرتروز، رماتیسم هم باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن می شود و باعث ایجاد خار استخوانی در پاشنه پا یا در استخوان دنبالچه می شود که نمی‌توانید روی صندلی بنشینید.

برای کاهش عوارض جانبی ماست معمولی بهتر است آن را حتماً با مصلح میل کنید؛ موسیر، نعناع، پونه، زنیان، کاکوتی، و گل محمدی از جمله مصلح های ماست هستند.

اکیدا توصیه می شود از مصرف ماست با ماهی، ماست با ترشیجات، ماست با اسفناج (بورانی) بپرهیزید.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=12969
  • 71 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.