تاریخ : شنبه, ۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

جلب اعتماد مردم در مدیریت شهری مقدمه رشد شهر جزئیات طرح تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی اعلام اسامی فرآورده‌های سلامت فاقد مجوز از سوی سازمان غذا و دارو تخصیص اعتبار برای مرمت دومین بنای خشتی ایران بهینه‌سازی مصرف انرژی از راهبردهای مهم صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ افزایش تولید در صنعت فولاد در گرو تأمین انرژی تصویب ایجاد شعبه رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران حذف گشت ارشاد در لایحه عفاف و حجاب معیارهای افزایش شهریه مدارس غیردولتی پیش‌بینی قیمت اجاره در سال ۱۴۰۳ تغییر فرمول تعیین حقوق کارگران زیان ۳ میلیارد دلاری صنعت فولاد خام‌فروشی عامل اصلی کاهش ارزش صادرات فولاد زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان ضرورت تدوین لایحه ارائه خدمات رفاهی به تهرانی‌ها جزئیات ساخت‌وساز در محدوده باغ گیاه‌شناسی محرومیت قطعی ستاره‌های استقلال و پرسپولیس تصمیم نکونام برای بازیکن استقلال وضعیت نگران کننده تورم در سال ۱۴۰۳ فاصله زیاد تهران تا مناسب سازی شهر برای معلولان افزایش ۵۱ درصدی صادرات مشتقات نفتی ایران به قاره آفریقا برگزاری نمایشگاه استانی آثار کمتردیده شده موزه ملی ایران قیمت آپارتمان در شرق تهران ضرورت شفاف‌سازی شهریه مدارس غیردولتی موافقت نمایندگان با لایحه تمدید مهلت اجرای قانون اساسنامه شرکت ملی پست ایران راهکارهای پیشگیری از ابتلا سندرم ناخن زرد افزایش تولید فولاد خام ایران ضرورت تک نرخی شدن ارز برای پیشرفت فولاد کشور ساخت بزرگراهی جدید در تهران تخلف افزایش کرایه‌های تاکسی بیش از ۴۵ درصد عوارض مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه جزئیات طرح ساماندهی بازار مسکن و اجاره‌بها عزم دولت سیزدهم برای حل مشکل مسکن تعطیلی تمرینات استقلال پیشنهاد وزارت ورزش برای تعیین مدیریت پرسپولیس و استقلال رشد تولید فولاد خام ایران در سه ماهه ۲۰۲۴

6

دو میوه ای که مصرف هم زمان آن ها موجب آلزایمر می شود

  • کد خبر : 12874
  • 22 اردیبهشت 1398 - 12:06

بر اساس یافته های جدید محققان، گوجه فرنگی و خیار حاوی پروتئینی هستند که مصرف هم زمان آن ها منجر به ابتلا به آلزایمر می شود. به گزارش سرویس سلامت افق تهران، خیار و گوجه فرنگی از میوه جات خوشمزه و پر طرفدار خانواده ها به شمار می شوند اما برخی شوهد نشان می دهد […]

بر اساس یافته های جدید محققان، گوجه فرنگی و خیار حاوی پروتئینی هستند که مصرف هم زمان آن ها منجر به ابتلا به آلزایمر می شود.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، خیار و گوجه فرنگی از میوه جات خوشمزه و پر طرفدار خانواده ها به شمار می شوند اما برخی شوهد نشان می دهد مصرف هم زمان این دو میوه با هم منجر به بروز مشکلاتی در بدن می شود، در ادامه یافته های جدید محققان در مورد این که خیار و گوجه فرنگی را با هم نخورید، را مشاهده می کنید.

برای بسیاری از ما تنها ملاک برای تهیه یک سالاد چینش برخی مواد غذایی خوشمزه با یکدیگر است، امادر تهیه سالاد موارد دیگری را نیز جدا از عطر و طعم باید در نظر گرفت، برخی مواد تشکیل دهنده سالاد با هم سازگاری ندارند که از آن قبیل می توان به ترکیب گوجه فرنگی و خیار اشاره داشت، مدت زمان گوارش هر یک از این سبزیجات با هم متفاوت هستند و بنابر آیورودا، پزشکی سنتی هند، ما قبل از مخلوط کردن مواد باید از زمان دقیق گوارش هر ماده غذایی که مصرف می کنیم،اطلاع داشته باشیم.
ترکیب موادی که از گوارش سریع و کند برخودار هستند، ایده مناسبی نیست که می تواند موجب تخمیر مواد غذایی در معده شوند که در نهایت ممکن است کل بدن را مسموم سازد، درنهایت  گوارش کند و تخمیر قندها و نشاسته ها را تجربه می کنید و بنابراین، آن گونه که باید از وعده غذایی خود لذت نخواهید برد، به علاوه فرآیند تخمیر می تواندبه شکل گیری گاز، تورم و درد در معده و همچنین مشکلات روده منجر شود.
خیار و گوجه فرنگی با یکدیگر سازگار نیستند و بهتر است به همراه هم استفاده نشوند، زمانی که این دو ماده غذایی به معده می رسند و فرآیند تخمیر شروع می شود، اسید ترشح شده در حفره شکمی می تواند موجب بروز مشکلات گوارشی متعدد شوند، همچنین بنا بر گفته محققان، گوجه فرنگی و خیار دارای پروتئینی هستند که باعث ابتلا به آلزایمر می شود.
انتهای پیام/
لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=12874
  • 25 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.