بر اساس یافته های جدید محققان، گوجه فرنگی و خیار حاوی پروتئینی هستند که مصرف هم زمان آن ها منجر به ابتلا به آلزایمر می شود.
به گزارش سرویس سلامت افق تهران، خیار و گوجه فرنگی از میوه جات خوشمزه و پر طرفدار خانواده ها به شمار می شوند اما برخی شوهد نشان می دهد مصرف هم زمان این دو میوه با هم منجر به بروز مشکلاتی در بدن می شود، در ادامه یافته های جدید محققان در مورد این که خیار و گوجه فرنگی را با هم نخورید، را مشاهده می کنید.
برای بسیاری از ما تنها ملاک برای تهیه یک سالاد چینش برخی مواد غذایی خوشمزه با یکدیگر است، امادر تهیه سالاد موارد دیگری را نیز جدا از عطر و طعم باید در نظر گرفت، برخی مواد تشکیل دهنده سالاد با هم سازگاری ندارند که از آن قبیل می توان به ترکیب گوجه فرنگی و خیار اشاره داشت، مدت زمان گوارش هر یک از این سبزیجات با هم متفاوت هستند و بنابر آیورودا، پزشکی سنتی هند، ما قبل از مخلوط کردن مواد باید از زمان دقیق گوارش هر ماده غذایی که مصرف می کنیم،اطلاع داشته باشیم.
ترکیب موادی که از گوارش سریع و کند برخودار هستند، ایده مناسبی نیست که می تواند موجب تخمیر مواد غذایی در معده شوند که در نهایت ممکن است کل بدن را مسموم سازد، درنهایت گوارش کند و تخمیر قندها و نشاسته ها را تجربه می کنید و بنابراین، آن گونه که باید از وعده غذایی خود لذت نخواهید برد، به علاوه فرآیند تخمیر می تواندبه شکل گیری گاز، تورم و درد در معده و همچنین مشکلات روده منجر شود.
خیار و گوجه فرنگی با یکدیگر سازگار نیستند و بهتر است به همراه هم استفاده نشوند، زمانی که این دو ماده غذایی به معده می رسند و فرآیند تخمیر شروع می شود، اسید ترشح شده در حفره شکمی می تواند موجب بروز مشکلات گوارشی متعدد شوند، همچنین بنا بر گفته محققان، گوجه فرنگی و خیار دارای پروتئینی هستند که باعث ابتلا به آلزایمر می شود.
انتهای پیام/
لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=12874