به گزارش سرویس سلامت افق تهران؛ علیرضا محمودیراد متخصص داخلی در رابطه با عوامل ابتلا به دیابت اظهارداشت: وقتی که مصرف قند زیاد میشود یعنی وقتی ما مصرف زیاد قند یا مواد قندی داریم سطح قند خون بالا میرود، مکانیسمهای دفاعی که در بدن هستند، انسولین و … قند را وارد سلول میکنند تا سطح قند خون در یک حد نرمال حفظ شود، اگر انسولین تولید نشود یا انسولین نداشته باشیم سطح قند خون بالا میرود.
وی عنوان کرد: اشخاص عادی که بیماری زمینهای ندارند، سابقه بیماری دیابت ندارند یا مشکلی که فراهم کننده یک زمینه برای بیماری دیابت باشد را ندارند احتمال اینکه بگوییم با خوردن شیرینی، دیابت میگیرند، این موضوع دیده نمیشود البته این به این معنی نیست که ما بگوییم من قند بخورم.
محمودی راد افزود: چون شرایط زندگی الان ما و این زندگی ماشینی که اتفاق افتاده است و میزان فعالیت بدنی که وجود ندارد و زمینه ارثی و شیوع دیابت که در جامعه خودش را نشان میدهد، بیانگر این است که باید رعایت رژیم غذایی قندی وجود داشته باشد.
این متخصص داخلی در پایان خاطرنشان کرد: یکی از عوامل اصلی ایجاد کننده بیماری دیابت، کمتحرکی است و زمانی که فعالیت کم میشود طبیعتا مصرف انرژی با میزان تحرک بدنی همخوانی ندارد و انرژی در بدن ذخیره میشود که بیشتر به صورت بافت چربی و این افزایش بافت چربی در بدن یک مقاومت به انسولین و نهایتا حرکت به سمت دیابت میشود.
پایان پیام/