تاریخ : شنبه, ۱۵ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

رشد ۳۰ درصدی تجارت ایران و اتحادیه اروپا چالش‌های بخش خصوصی فولاد ایران ضرورت رسیدگی به مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی انتقاد چمران از تناقضات در قانون نظام شورایی کشور بیماری‌های کبدی از عوارض کاهش وزن سریع فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیاردی در پتروشیمی اعلام تورم نقطه به نقطه فروردین ماه روند صعودی اجاره در بازار مسکن تغییر فرمول تعیین دستمزد کارگران موافقت مجلس با تخصیص یارانه دارو و شیرخشک صنعت فولاد در معرض ورشکستگی شمش ایرانی یاری‌رسان کشورهای همسایه‌ تعطیلی تمام موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی روز شنبه ۱۵ اردیبهشت‌ماه اعلام برنامه دولت برای چگونگی تداوم طرح کالابرگ تا هفته آینده ضرورت تلاش برای حفظ رضایت شهروندان تهران کاهش کودکان کار در پایتخت کبد چرب شایع ترین علت پیوند کبد در ایران خبر مهم کنفدراسیون فوتبال آسیا به پرسپولیس و استقلال پایان مهلت پشت کنکوری‌ها برای تأیید سوابق تحصیلی استقرار گروه‌های پایش و مرمت در مجموعه باستانی نقش رستم تداوم روند کاهش نرخ سود بین بانکی کاهش زمان فعالیت معلمان مدارس غیردولتی به ۳۰ ساعت تصمیم جدید دولت درباره اجرای طرح کالابرگ مجوز ساخت سازه جدید در بافت سنگلج تا ۱۲ متر ارتفاع جزئیات حذف سایت «تهران من» شهرداری تهران پیگیری لغو مصوبه «افزایش سن بازنشستگی» در مجلس ضرورت اجرای قانون مدیریت یکپارچه شهری رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳ تخصیص ۱.۸ میلیارد یورو به نیروهای مسلح از فرابودجه تهاتر نفت راه‌اندازی نخستین واحد تولید پروپیلن از پروپان در اوایل سال آینده تشکیل شورای بازرسی هلدینگ‌های صنعت پتروشیمی اعلام زمان بهره برداری از خط ۱۰ متروی تهران الزام فولادی‌ها به فروش با ارز نیمایی ضرورت توسعه گذر و مسیرهای گردشگری در تهران فولادی‌ها در معرض ورشکستگی احضار نمایندگان دو باشگاه پرسپولیس و سپاهان به کمیته انضباطی

4

خطرات کبد چرب

  • کد خبر : 122714
  • 22 آذر 1402 - 8:00
خطرات کبد چرب
کبد عضو بسیار مهمی در بدن است که مسئولیت اصلی تصفیه خون و متابولیسم داروها را بر عهده دارد و هرگونه اختلال در عملکرد آن صدمات جبران ناپذیری به بدن وارد می‌کند.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران؛ پیش از پرداختن به تاثیرات گردو بر کبد چرب، ابتدا این بیماری را بررسی می‌کنیم. همه‌ی ما نام این بیماری به گوشمان خورده اما شاید بیشترمان ندانیم کبد چرب چیست؟

کبد، عضو بسیار مهمی در بدن است. مسئولیت اصلی تصفیه خون و متابولیسم داروها بر عهده کبد است و هرگونه اختلال در عملکرد آن، صدمات جبران ناپذیری به بدن وارد می‌کند.

بخشی از کبد از چربی تشکیل شده؛ اما اگر میزان چربی کبد بالارود و به بیش از ۵ الی ۱۰ درصد از وزن خود کبد برسد، بیماری کبد چرب به وجود می‌آید. این بیماری از شایع‌ترین اختلالات کبد است و اگر به موقع شناسایی و درمان نشود، می‌تواند منجر به نارسایی کبد شود.

درمان کبد چرب
یکی از اولیه‌ترین مراحل درمان این بیماری، تغییر رژیم غذایی است. در ادامه با مواد مغذی‌ای که به پیشگیری و بهبود کبد چرب کمک می‌کنند، آشنا می‌شویم.

رژیم غذایی مناسب برای بهبود و درمان بیماری کبد چرب، شامل تنوع گسترده‌ای از مواد خوراکی است. اگر شما یا نزدیکانتان به این بیماری مبتلا هستید، نگران محدود شدن خوردوخوراک خود نباشید. مواد خوراکی مجاز در این رژیم غذایی بسیار متنوع هستند و تمام نیازهای تغذیه‌ای شما را پوشش می‌دهند. رژیم غذایی، به معنی گشنگی و کم غذا خوردن نیست بلکه به معنی تغذیه صحیح ، حساب شده و به‌اندازه است.

مرحله‌ی اول در رژیم غذایی کبد چرب، کاهش میزان کالری دریافتی و بالا بردن میزان مصرف فیبر، پروتئین و کربوهیدرات‌های پیشرفته است. مصرف این مواد در کنار خواصی که برای سلامت بدن دارند، به سیر نگه داشتنتان کمک می‌کنند. در نتیجه تمایلتان برای مصرف غذای بیشتر و در نتیجه جذب کالری بالاتر، کاهش پیدا می‌کند.

غذاهای مفید برای کبد چرب
افراد دارای کبد چرب باید مراقب رژیم غذایی‌شان باشند و برخی از غذاها را از برنامه روزانه‌شان حذف کنند. با این حال همچنان گزینه‌های بسیاری پیش روی خود دارند از جمله غذاهایی که برای کبد چرب مفید است می‌توان به قهوه، بروکلی، چای، گردو، آووکادو و سویا اشاره کرد.

خواص گردو برای کبد چرب
اول از همه بگوییم گردو برای کبد چرب مفید است ! البته مانند بسیاری از مواد غذایی، زیاد خوردن گردو ممکن است برای بدن مضر باشد اما گردو به تنهایی برای کبد چرب ضرر ندارد، از جمله دلایل مفید بودن گردو برای کبد چرب می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

اسیدهای چرب امگا۳
تحقیقات نشان داده، مصرف اسیدهای چرب امگا۳ در کاهش چربی کبد نقش به‌سزایی دارد. از جمله منابع غذایی غنی از امگا۳، می‌توان به مغز گردو اشاره کرد.

آنتی اکسیدان‌ها
دانشمندان و متخصصین علوم تغذیه، مطالعات گسترده‌ای در رابطه با عوامل مقابله با اثرات مخرب کبد چرب انجام داده‌اند.

گردوها به نسبت هر نوع مغز آجیل دیگری، آنتی‌اکسیدان‌های قوی‌تری هستند. بیشترین میزان این آنتی‌اکسیدان‌ها بر پوست کاغذی و بسیار نازک روی مغز گردو است. مطالعه‌ای بر روی بزرگسالانی که در سلامت بدنی بودند قرار گرفت؛ نشان داد که آن‌ها وعده‌های غذایی سرشار از مغز گردو استفاده می‌کنند. زیرا گردو به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی، مانع از اکسید شدن LDL یا همان چربی مضر، در بدن می‌شود. اکسید شدن LDL، عامل انسداد عروق خونی است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=122714
  • 83 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.