تاریخ : جمعه, ۱۴ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

تداوم روند کاهش نرخ سود بین بانکی کاهش زمان فعالیت معلمان مدارس غیردولتی به ۳۰ ساعت تصمیم جدید دولت درباره اجرای طرح کالابرگ مجوز ساخت سازه جدید در بافت سنگلج تا ۱۲ متر ارتفاع جزئیات حذف سایت «تهران من» شهرداری تهران پیگیری لغو مصوبه «افزایش سن بازنشستگی» در مجلس ضرورت اجرای قانون مدیریت یکپارچه شهری رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳ تخصیص ۱.۸ میلیارد یورو به نیروهای مسلح از فرابودجه تهاتر نفت راه‌اندازی نخستین واحد تولید پروپیلن از پروپان در اوایل سال آینده تشکیل شورای بازرسی هلدینگ‌های صنعت پتروشیمی اعلام زمان بهره برداری از خط ۱۰ متروی تهران الزام فولادی‌ها به فروش با ارز نیمایی ضرورت توسعه گذر و مسیرهای گردشگری در تهران فولادی‌ها در معرض ورشکستگی احضار نمایندگان دو باشگاه پرسپولیس و سپاهان به کمیته انضباطی فشارخون بالا قاتل خاموش واکنش باشگاه استقلال به برکناری خطیر ضرورت توجه به سلامت کبد با بالا رفتن سن رگبار و رعد و برق از امروز در تهران سرقت خودرو با قیچی آرایشی زنانه زیر ۱۰ ثانیه راه‌اندازی نخستین PDH کشور در سال ۱۴۰۴ نگرانی خانواده‌ها از وضعیت بهداشتی عمومی شهر گام مهم دولت در استفاده از ظرفیت‌های آفریقا ثبت جهانی کاشی هفت رنگ اصفهان کاهش شدید تمایل خرید محصولات فولادی ایران ضرر ۳ میلیارد دلاری صادرات فولاد با وضعیت ارز موافقت با افزایش حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان آسیب ضایعه نخاعی به متابولیسم بدن ضرورت تبدیل متانول به بنزین در کشور مشارکت ۸۹ درصد دهک‌های اول تا سوم در طرح فجرانه ارائه خدمات مشاوره رایگان به رانندگان تاکسی ممنوعیت افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی زمان درست مصرف ماست در کودکان آخرین وضعیت قرارداد با چین برای توسعه حمل و نقل عمومی ضرورت آغاز مبارزه با موش‌های پایتخت در آستانه فصل گرما

7

پیشگیری از تشکیل لخته خون

  • کد خبر : 119694
  • 04 مهر 1402 - 8:07
پیشگیری از تشکیل لخته خون
تشکیل لخته خون برای سلامتی بسیار خطرناک بوده اما می‌توان با مصرف مواد غذایی مانند شکلات و سیر می‌توان از تشکیل لخته خون پیشگیری کرد.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران؛ لخته‌های خونی که بدون علت ظاهر می‌شوند، می‌توانند شما را در معرض خطر عوارض تهدید کننده زندگی قرار دهند. طبق این گزارش ۵ ماده غذایی وجود دارند که می‌توانند از لخته شدن خون جلوگیری کنند؛ این درحالی است که بسیاری از غذاها با کاهش خطر تشکیل لخته خون یا ارتقاء سلامت قلب و عروق همراه هستند، اما هیچ ماده غذایی نمی‌تواند پیشگیری از لخته شدن خون را تضمین کند، بلکه ترکیب این غذاها در رژیم غذایی متعادل می‌تواند به کاهش خطر لخته شدن خون کمک کند.

۱. ماهی چرب
اسیدهای چرب امگا ۳، موجود در ماهی‌های آب سرد مانند سالمون، ماهی خال مخالی و ساردین دارای خواص ضد التهابی هستند. پزشکان توضیح می‌دهند که گنجاندن این غذا در رژیم غذایی حداقل دو بار در هفته می‌تواند به کاهش خطر لخته خون کمک کند.

۲. توت‌ها
زغال اخته، توت فرنگی و تمشک که برای فصل تابستان عالی است. توت‌ها سرشار از آنتی اکسیدان هستند و ضمن کاهش التهابات، رگ‌های خونی را تقویت می‌کنند و در نتیجه احتمال تشکیل لخته خون را کاهش می‌دهند. سعی کنید حداقل یک فنجان توت مخلوط را چند بار در هفته بخورید.

۳. سیر
سیر با خواص ضد پلاکتی و ضد انعقادی اثبات شده، به ویژه در محافظت در برابر لخته شدن خون موثر است. افزودن یک یا دو حبه سیر تازه یا مقداری معادل پودر سیر به وعده‌های غذاییتان می‌تواند مفید باشد.

۴. زردچوبه
زردچوبه حاوی ترکیب فعالی به نام کورکومین است که خواص ضد التهابی دارد. ممکن است به بهبود جریان خون، جلوگیری از تجمع پلاکت‌ها و کاهش خطر تشکیل لخته کمک کند. ۱ تا ۲ قاشق چای‌خوری زردچوبه را به غذاهای خود اضافه کنید یا مکمل کورکومین مصرف کنید.

۵. شکلات تلخ
انتخاب شکلات با محتوای کاکائو بالای ۷۰ درصد یا بیشتر می‌تواند به افزایش محتوای فلاونوئیدهای مفید شما کمک کند.

پزشکان توضیح داده اند که این غذاهای گیاهی با بهبود گردش خون و کاهش لخته شدن خون همراه خواهد بود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=119694
  • 60 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.