تاریخ : شنبه, ۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

جلب اعتماد مردم در مدیریت شهری مقدمه رشد شهر جزئیات طرح تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی اعلام اسامی فرآورده‌های سلامت فاقد مجوز از سوی سازمان غذا و دارو تخصیص اعتبار برای مرمت دومین بنای خشتی ایران بهینه‌سازی مصرف انرژی از راهبردهای مهم صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ افزایش تولید در صنعت فولاد در گرو تأمین انرژی تصویب ایجاد شعبه رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران حذف گشت ارشاد در لایحه عفاف و حجاب معیارهای افزایش شهریه مدارس غیردولتی پیش‌بینی قیمت اجاره در سال ۱۴۰۳ تغییر فرمول تعیین حقوق کارگران زیان ۳ میلیارد دلاری صنعت فولاد خام‌فروشی عامل اصلی کاهش ارزش صادرات فولاد زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان ضرورت تدوین لایحه ارائه خدمات رفاهی به تهرانی‌ها جزئیات ساخت‌وساز در محدوده باغ گیاه‌شناسی محرومیت قطعی ستاره‌های استقلال و پرسپولیس تصمیم نکونام برای بازیکن استقلال وضعیت نگران کننده تورم در سال ۱۴۰۳ فاصله زیاد تهران تا مناسب سازی شهر برای معلولان افزایش ۵۱ درصدی صادرات مشتقات نفتی ایران به قاره آفریقا برگزاری نمایشگاه استانی آثار کمتردیده شده موزه ملی ایران قیمت آپارتمان در شرق تهران ضرورت شفاف‌سازی شهریه مدارس غیردولتی موافقت نمایندگان با لایحه تمدید مهلت اجرای قانون اساسنامه شرکت ملی پست ایران راهکارهای پیشگیری از ابتلا سندرم ناخن زرد افزایش تولید فولاد خام ایران ضرورت تک نرخی شدن ارز برای پیشرفت فولاد کشور ساخت بزرگراهی جدید در تهران تخلف افزایش کرایه‌های تاکسی بیش از ۴۵ درصد عوارض مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه جزئیات طرح ساماندهی بازار مسکن و اجاره‌بها عزم دولت سیزدهم برای حل مشکل مسکن تعطیلی تمرینات استقلال پیشنهاد وزارت ورزش برای تعیین مدیریت پرسپولیس و استقلال رشد تولید فولاد خام ایران در سه ماهه ۲۰۲۴

0

چالش‌های اشتغال در معادن

  • کد خبر : 119676
  • 18 خرداد 1402 - 19:45
چالش‌های اشتغال در معادن
کارگر معدنی با 20 سال سابقه کار بیان کرد: امنیت شغلی نداشته و سال‌هاست در این حوزه فعالیت داریم اما از طرف دولت هیچ حمایتی از نظر حقوقی در کار ما دیده نمی‌شود و سهمی در افزایش‌ها نداریم که همین کار را برای ما سخت کرده است.

به گزارش سرویس صنعت افق تهران؛ جواد اسماعیلی که ۲۰ سال از زندگی خود را در معدن گذرانده با بیان اینکه در شرایط سخت کاری و دوری از تجهیزات پرداخت نشدن حقوق‌ها بار اضافی بر دوش کارگران است، اظهار کرد: کار ما با ماشین آلات فرسوده بسیار سخت است و از طرف دولت هیچ حمایتی از نظر حقوقی در کار ما دیده نمی‌شود و این کار را برای ما سخت کرده است.

این کارگر بیان کرد: وقتی مسئولان از ما هیچ حمایتی از نظر افزایش دستمزد ندارند، چگونه انتظار دارند به سمت توسعه پیش رویم؛ این امر و کمترین حمایت‌ها با پرداخت حقوق به موقع امکان پذیر است.

وی یادآور شد: اعطای تسهیلات به بخش خصوصی و تامین مالی می‌تواند در بخش اشتغال‌زایی برای بومی‌های منطقه باعث ارتقاء سطح اقتصادی و معیشت مردم شود؛ در حالی که در حال حاضر چالش‌ها بیش از توسعه است.

معدن کاران معتقدند شرایط سخت و دشوار در روند کار چون دستمزدهای پایین و نامرتب کارگران معدن، عدم روند مناسب پرداخت تسهیلات و ماشین آلاتی که برای تولید کافی نیستند، جلوی کار و سرمایه گذاری را در این استان گرفته، معدن‌کاران را دلسرد و آن چنان که باید در مقایسه با ظرفیت‌ها استفاده‌ای از خاک زرخیز خراسان جنوبی نمی‌شود.

سال‌ها مشکلات بر همین مدار چرخید
محمد محمدی، از فعالان حوزه معدن در خراسان جنوبی اظهار کرد: در معادن مشکلات عدیده‌ای وجود دارد که سال‌هاست بر همین مدار می‌چرخد.

وی ادامه داد: یکی از مشکلات حقوق دولتی؛ یعنی مبلغی که از معادن اخذ می‌شود، است؛ این مبلغ به هیچ عنوان عادلانه نیست چراکه ما هم ارز استان‌های دیگر این پول را پرداخت می‌کنیم.

این سرمایه گذار معدن تصریح کرد: خراسان جنوبی از همه امکانات به دور است و عادلانه نیست در میان تمام هزینه‌های حمل و نقل و دوری از امکانات مانند دیگر استان‌ها در پرداخت حق دولتی یکسان دیده شود.

وی با بیان اینکه معادن اکنون بیشتر معادن مشکلات مالی دارند، خاطرنشان کرد: سهم مالیات و دارایی نسبت نه تنها مرهمی بر زخم نبوده بلکه به مدت مشابه سال گذشته افزایش نیز داشته است.

محمدی اذعان کرد: وجود ماشین آلات فرسوده که اکثر معادن به آن دچار هستند، باعث شده که هزینه‌ای گزاف به ما تحمیل شود چراکه نگهداری و کار با این ماشین‌ها سخت است؛ از طرفی هزینه واردات ماشین آلات زیاد بوده و تسهیلات لازم اتخاد نمی‌شود.

سرمایه گذاران راهی برای فرار می‌خواهند
وی اظهار کرد: بیشر ماشین آلات مورد استفاده فرسوده بوده و کارآیی لازم را ندارند و این امر هزینه‌های کار را افزایش می‌دهد؛ پیشنهاد ما برای کاهش هزینه‌ها این است که دولت تسهیلات لازم را برای واردات ماشین آلات در اختیار سرمایه گذار قرار دهد.

سرپرست معدن سنگ گرانیت منطقه شاهکوه نهبندان با بیان اینکه در مجموعه معادن معدن منیزیت و مرمریت نهبندان حدود ۳۰۰ نفر نیروی کاری فعالیت دارند، تصریح کرد: عده‌ای از سرمایه گذاران بومی و اکثر شرکا از مناطق دیگر کشور هستند.

محمدی ادامه داد: با وجود مشکلات مالی و عدم حمایت‌ها دیری نمی‌پاید که سرمایه گذاران انگیزه خود را از دست داده و سرمایه خود را بردارند؛ در حقیقت این افراد اکنون دنبال راه فرار هستند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=119676
  • 22 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.