بنا بر یافته های محققان، بدن شما بعد از سی سالگی توانایی خود را برای هضم و تحمل برخی غذاها از دست می دهد.
به گزارش سرویس سلامت افق تهران، غذاهای ناسالم در هر سنی خطرناک هستند اما بدن بعد از سی سالگی کم کم تواناییهای خود را برای هضم برخی غذاها از دست میدهد.
براساس گزارش «فودایتسیف»، زمانی که شما به سن خاصی میرسید خطر ابتلا به بیماریها در شما افزایش مییابد و تنها با رعایت رژیم غذایی مناسب میتواند از برخی سرطان، دیابتها و بیماریهای قلبی پیشگیری کنید، بنابراین در اینجا برخی مواد غذایی که نباید پس از ۳۰ سالگی مصرف کنید، به شما معرفی خواهیم کرد.
ماست طعمدار
مصرف ماستهای ساده برای بدن بسیار مفید است و باعث تضمین سلامت گوارش شما میشود اما ماستهای طعمدار دارای مقدار زیادی قند دارند و شما را در معرض ابتلا به دیابت قرار می دهد.
سویا
علی رغم این که مصرف سویا بسیار مفید است و میتواند جایگزین مناسبی برای گوشت باشد اما مصرف زیاد آن به التهاب در بدن شما منجر شده و به طور بالقوه عملکرد تیروئید شما را با اختلال مواجه میکند.
اگر شما اغلب عادت دارید از سویا استفاده کنید، چین و چروک اطراف دهان شما افزایش پیدا می کند، پس از سن ۲۵ سالگی، کلاژن پوست شما به تدریج شروع به شکسته شدن میکند و منجر به ایجاد چین و چروک میشود.
نان سفید
آرد سفید باعث افزایش قند خون شما می شود و هیچ کدام از ویتامینها و مواد موجود در گندم را به طور کامل ندارد، با افزایش سن سیستم گوارش شما به فیبر بیشتری نیاز دارد اما نان سفید فیبر کمتری نسبت به گندم دارد.
انتهای پیام/