با درنظر گرفتن نکاتی می توانید تن ماهی فاسد را تشخیص داده و بدون نگرانی از خوردن غذای مورد علاقه خود لذت ببرید.
به گزارش سرویس سلامت
افق تهران، اگرچه کنسرو تنماهی یکی از محبوبترین غذاهای دریایی است، اما این غذای دوست داشتنی همانقدر که مقوی است، میتواند مشکل ساز هم باشد، اگر با شنیدن اخبار مسمومیت و مرگ با تن ماهی نگران شدید اما لازم نیست خود را از خوردن این غذای پر طرفدار محروم کنید با درنظر گرفتن نکات زیر می توانید تن ماهی فاسد را تشخیص داده و بدون نگرانی غذای مورد علاقه خود را مصرف کنید.
نشانههای تنماهی فاسد
١- اولین نشانه برای سلامت هر ماده غذایی تاریخ تولید و انقضای آن است، سعی کنید همیشه تازهترین محصولات را بخرید و اگر تصمیم دارید کنسرو خریداریشده مدتها نگهداری کنید، بهتر است توجه کنید که تاریخ انقضا آن رو به پایان نباشد.
اما نکته ای که در خصوص غذاهای کنسروی لازم است به آن توجه کنید این است که قوطی یا ظروف آلومینیومی بستهبندی غذای کنسروی باید کاملا سالم، بدون زنگزدگی و نشتی باشند، و باید اطمینان پیدا کنید که غذایتان کوچکترین نشتی به بیرون از قوطی نداشته باشد تا کل غذا فاسد نشود .
٢- یک روش بسیار ساده و قطعی برای اطمینان از سالمبودن کنسرو ماهی یا هر غذای کنسروی دیگر (جز کمپوت میوه) این است که حتما آن را به مدت ٢٠دقیقه قبل از مصرف در آب بجوشانید، با این کار تمام باکتری های خطرناک داخل کنسرو در این مدت از بین می رود و غذای شما سالم خواهد بود، ممکن است داخل قوطی کنسرو در فرآیند تولید، حمل و جابهجایی یا نگهداری در فروشگاه ماده غذایی فاسد شده باشد. اگر بعد از ٢٠دقیقه جوشیدن متوجه طعم و رنگ غیر طبیعی غذا شدید حتما آن را دور بریزید.
٣- اگر تعداد زیادی کنسرو ماهی یا غذای کنسروی خریداری کردید، بهتر است به جای یخچال آنها را در جای خشک و تاریکی مثل کابینت انبار نگهداری کنید، به دلیل این که این مواد در بیرون از یخچال فاسد نمیشوند، اما رطوبت داخل یخچال میتواند موجب زنگزدگی بسته غذا و در نهایت فاسد شدن آن شود، اگر از غذای کنسروی باقی بماند، آن را در یک ظرف شیشهای دردار داخل یخچال قرار دهید.
۴- بعضی اوقات ممکن است بعد از حرارتدادن کنسرو تنماهی اححساس کنید طعم تند و فلفلی به خود گرفته در این صورت حتما کنسروهای تن را کنار بگذارید، زیرا میزان هیستامین آن بالاست. پروتیین گوشت ماهی به ویژه ماهی تن حاوی اسید آمینه هیستیدین است و بوی تند فلفلی از مسمومیت آن خبر می دهد.
انتهای پیام/
لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=11343