تاریخ : شنبه, ۲۹ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

معرفی برترین موزه‌ها در ۳۰ اردیبهشت‌ماه پیش‌بینی کاهش شدید دما در تهران رشد درآمد حوزه شهری نشان اعتماد مردم به دوره ششم مدیریت شهری ظهور رقیب جدید برای ایران در بازار میلگرد شوراها مددکار مدیران شهری مجلس یازدهم مؤسس مجلس نوین در کشور اشتغال مستقیم۱۴۳ هزار نفر در صنعت پتروشیمی اجرای مجدد طرح کالابرگ الکترونیکی در گروی تصمیم دولت افتتاح دسترسی بزرگراه شهید همت غرب از بزرگراه‌ شهید چمران توصیه‌هایی برای پیشگیری از افزایش فشار خون چالش ورود ماشین آلات معدنی جدید به معادن مجوز مجلس به شناورسازی تقویم آموزشی مدارس و دانشگاه ها تعیین تکلیف افزایش حقوق بازنشستگان اخذ مجوز ۲ خط تراموا در تهران بخشنامه‌ای برای سرکوب صادرکننده به نفع واردکننده تداوم رکود در سیاست‌های ارزی صادرات فولاد تعطیلی شنبه‌ها باعث افزایش مراودات اقتصادی با جهان راهکارهایی برای جلوگیری از ابتلا به پوکی استخوان وضعیت قرمز پرسپولیس در حساس‌ترین هفته‌های لیگ رای کمیته صدور مجوز حرفه‌ای در مورد استقلال و پرسپولیس انتشار کارت امتحانات نهایی از امشب حضور واگن‌های چینی از بهمن ماه در تهران جزئیات معاملات مسکن شهر تهران در سال جدید مکاتبه با موزه کویت برای استرداد تابلوی مظفرالدین شاه ساخت ۴۹ کیلومتر مترو در ۳۲ ماه اخیر افزایش صادرات صنایع معدنی به مرز ۱۳.۷ میلیارد دلار افزایش عرضه اعتباری محصولات پتروشیمی به ۵.۲ همت تاثیر مصرف کافئین قبل از خواب بر سلامتی اعلام قیمت تمام شده اتوبوس‌های چینی از سوی شهردار تهران اصلاح جداول بودجه ۱۴۰۳ ضرورت تصویب تفریغ بودجه در شورای شهر نقاط قوت و ضعف شهرداری تهران در تفریغ بودجه ۱۴۰۱ تعطیلی شرکت‌های فولادی با تداوم روند فعلی فولاد ایران در بازارهای جهانی کاهش نرخ تورم سالانه به ۳۸.۸ درصد نفت باعث غفلت از معادن استان خوزستان موافقت مجلس با کاهش ساعت کاری کارمندان دولت

8

چگونه تن ماهی فاسد را بشناسیم؟

  • کد خبر : 11343
  • 20 فروردین 1398 - 12:21

با درنظر گرفتن نکاتی می توانید تن ماهی فاسد را تشخیص داده و بدون نگرانی از خوردن غذای مورد علاقه خود لذت ببرید. به گزارش سرویس سلامت افق تهران، اگرچه کنسرو تن‌ماهی یکی از محبوب‌ترین غذا‌های دریایی است، اما این غذای دوست داشتنی  همانقدر که مقوی است، می‌تواند مشکل ساز هم باشد، اگر با شنیدن […]

چگونه تن ماهی فاسد را بشناسیم؟

با درنظر گرفتن نکاتی می توانید تن ماهی فاسد را تشخیص داده و بدون نگرانی از خوردن غذای مورد علاقه خود لذت ببرید.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، اگرچه کنسرو تن‌ماهی یکی از محبوب‌ترین غذا‌های دریایی است، اما این غذای دوست داشتنی  همانقدر که مقوی است، می‌تواند مشکل ساز هم باشد، اگر با شنیدن اخبار مسمومیت و مرگ با تن ماهی نگران شدید اما لازم نیست خود را از خوردن این غذای پر طرفدار محروم کنید با درنظر گرفتن نکات زیر می توانید تن ماهی فاسد را تشخیص داده و بدون نگرانی غذای مورد علاقه خود را مصرف کنید.
نشانه‌های تن‌ماهی فاسد
١- اولین نشانه برای سلامت هر ماده غذایی تاریخ تولید و انقضای آن است، سعی کنید همیشه تازه‌ترین محصولات را بخرید و اگر تصمیم دارید کنسرو خریداری‌شده مدت‌ها  نگهداری کنید، بهتر است توجه کنید که تاریخ انقضا آن رو به پایان نباشد.
اما نکته ای که در خصوص غذا‌های کنسروی لازم است به آن توجه کنید این است که قوطی یا ظروف آلومینیومی بسته‌بندی غذای کنسروی باید کاملا سالم، بدون زنگ‌زدگی و نشتی باشند، و باید اطمینان پیدا کنید که غذایتان کوچکترین نشتی به بیرون از قوطی نداشته باشد تا کل غذا فاسد نشود .
٢- یک روش بسیار ساده و قطعی برای  اطمینان از سالم‌بودن کنسرو ماهی یا هر غذای کنسروی دیگر (جز کمپوت میوه) این است که حتما آن را به مدت ٢٠دقیقه قبل از مصرف در آب بجوشانید، با این کار تمام باکتری های خطرناک داخل کنسرو در این مدت از بین می رود و غذای شما سالم خواهد بود، ممکن است داخل قوطی کنسرو در فرآیند تولید، حمل و جابه‌جایی یا نگهداری در فروشگاه ماده غذایی فاسد شده باشد. اگر بعد از ٢٠دقیقه جوشیدن متوجه  طعم و رنگ غیر طبیعی غذا شدید حتما آن را دور بریزید.
٣- اگر تعداد زیادی کنسرو ماهی یا غذای کنسروی خریداری کردید، بهتر است به جای یخچال  آن‌ها را در جای خشک و تاریکی مثل کابینت انبار نگهداری کنید، به دلیل این که این مواد در بیرون از یخچال فاسد نمی‌شوند، اما رطوبت داخل یخچال می‌تواند موجب زنگ‌زدگی بسته غذا و در نهایت فاسد شدن آن شود، اگر از غذای کنسروی باقی بماند، آن را در یک ظرف شیشه‌ای دردار داخل یخچال قرار دهید.
۴- بعضی اوقات  ممکن است بعد از حرارت‌دادن کنسرو تن‌ماهی اححساس کنید طعم تند و فلفلی به خود گرفته در این صورت  حتما کنسرو‌های تن را کنار بگذارید، زیرا میزان هیستامین آن بالاست. پروتیین گوشت ماهی به‌ ویژه ماهی تن حاوی اسید آمینه هیستیدین است و بوی تند فلفلی از  مسمومیت آن  خبر می دهد.
انتهای پیام/
لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=11343
  • 28 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.