تاریخ : جمعه, ۱۴ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

تداوم روند کاهش نرخ سود بین بانکی کاهش زمان فعالیت معلمان مدارس غیردولتی به ۳۰ ساعت تصمیم جدید دولت درباره اجرای طرح کالابرگ مجوز ساخت سازه جدید در بافت سنگلج تا ۱۲ متر ارتفاع جزئیات حذف سایت «تهران من» شهرداری تهران پیگیری لغو مصوبه «افزایش سن بازنشستگی» در مجلس ضرورت اجرای قانون مدیریت یکپارچه شهری رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳ تخصیص ۱.۸ میلیارد یورو به نیروهای مسلح از فرابودجه تهاتر نفت راه‌اندازی نخستین واحد تولید پروپیلن از پروپان در اوایل سال آینده تشکیل شورای بازرسی هلدینگ‌های صنعت پتروشیمی اعلام زمان بهره برداری از خط ۱۰ متروی تهران الزام فولادی‌ها به فروش با ارز نیمایی ضرورت توسعه گذر و مسیرهای گردشگری در تهران فولادی‌ها در معرض ورشکستگی احضار نمایندگان دو باشگاه پرسپولیس و سپاهان به کمیته انضباطی فشارخون بالا قاتل خاموش واکنش باشگاه استقلال به برکناری خطیر ضرورت توجه به سلامت کبد با بالا رفتن سن رگبار و رعد و برق از امروز در تهران سرقت خودرو با قیچی آرایشی زنانه زیر ۱۰ ثانیه راه‌اندازی نخستین PDH کشور در سال ۱۴۰۴ نگرانی خانواده‌ها از وضعیت بهداشتی عمومی شهر گام مهم دولت در استفاده از ظرفیت‌های آفریقا ثبت جهانی کاشی هفت رنگ اصفهان کاهش شدید تمایل خرید محصولات فولادی ایران ضرر ۳ میلیارد دلاری صادرات فولاد با وضعیت ارز موافقت با افزایش حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان آسیب ضایعه نخاعی به متابولیسم بدن ضرورت تبدیل متانول به بنزین در کشور مشارکت ۸۹ درصد دهک‌های اول تا سوم در طرح فجرانه ارائه خدمات مشاوره رایگان به رانندگان تاکسی ممنوعیت افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی زمان درست مصرف ماست در کودکان آخرین وضعیت قرارداد با چین برای توسعه حمل و نقل عمومی ضرورت آغاز مبارزه با موش‌های پایتخت در آستانه فصل گرما

4

سرپرست منابع طبیعی گیلان عنوان کردتولید ۱۷۰ میلیون تن اکسیژن با کاشت یک میلیارد درخت

  • کد خبر : 112526
  • 07 اسفند 1401 - 22:52
سرپرست منابع طبیعی گیلان، کاشت یک میلیارد درخت را معادل تولید ۱۷۰ میلیون تن اکسیژن دانست و بیان کرد: این یک میلیارد درخت طی چهار سال کاشته می شود و سهم گیلان ۲۰ میلیون نهال است. 

افق تهران به نقل از پایگاه خبری گیل فام، سرخوش کرم زاده در نشست ستاد بزرگداشت روز درختکاری و هفته منابع طبیعی و آبخیزداری استان گیلان، غفلت از محیط زیست و منابع طبیعی را خسارت بار دانست و اظهار کرد: در برنامه ریزی و اولویت بندی ها غالبا به دنبال آسایش و رفاه مردم هستیم و رشد و شکوفایی کشور را در امکانات مادی همچون تغذیه و مسکن و اشتغال و… می بینیم، اما منبع اصلی آسایش و رفاه مردم را فراموش می کنیم.

وی منابع طبیعی را ضامن حیات جامعه دانست و افزود: همگان آب و غذا را اولین نیاز بشر می دانند زیرا بدون آب تا سه روز و بدون غذا تا سه هفته می توان زنده ماند، اما بدون اکسیژن فقط تا سه دقیقه زنده هستیم.

سرپرست اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گیلان جنگل ها و مراتع را تولیدکننده اکسیژن دانست و عنوان کرد: انسان به آب و نان و مسکن و شغل و تفریح و… نیاز دارد، اما نیاز انسان به اکسیژن ۱۵۰۰ برابر بیشتر است.

کرم زاده، میزان اکسیژن موجود در کره زمین را بحرانی دانست و بیان کرد: اکسیژن موجود روزانه توسط انواع کارخانجات و ماشین آلات به دی اکسید و مونو اکسید کربن تبدیل می شود و آلایندگی ایجاد می کند.

وی تغییر اقلیم و بیابان زایی را از جمله پیامدهای کاهش پوشش گیاهی دانست و بیان کرد: پوشش گیاهی علاوه بر ترسیب کربن و تولید اکسیژن، کارکرد بسیار بالایی در تولید آب و خاک دارد، یعنی جایی که پوشش گیاهی وجود دارد، خاک هم تولید می شود؛ همچنین پوشش گیاهی موجب بارندگی شده و زمینه نفوذ آب در سفره های زیرزمینی را فراهم می کند.

سرپرست منابع طبیعی گیلان با اشاره به نقش جنگل ها و مراتع در تولیدات دارویی و پروتئینی از جمله پرورش دام، خاطرنشان کرد: موظف به اجرای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در سطح کشور هستیم تا بتوانیم از آلودگی هوا جلوگیری کنیم.

وی کاشت یک میلیارد درخت را معادل تولید ۱۷۰ میلیون تن اکسیژن دانست و بیان کرد: این یک میلیارد درخت طی چهار سال کاشته می شود و سهم گیلان ۲۰ میلیون نهال است.

کرم زاده، از تولید چهار میلیون اصله نهال در نهالستان پیلمبرا خبر داد و اضافه کرد: این نهالستان در گذشته کمتر از یک میلیون اصله نهال تولید می کرد، اما هم اکنون موفق به تولید چهار میلیون اصله نهال شدیم که برای سال آینده برداشت می شود.

وی با اشاره به فعالیت ۹ نهالستان در گیلان با ظرفیت تولید شش میلیون اصله نهال در سال، عنوان کرد: با همکاری بخش خصوصی، اقدام به تولید ۱۱ میلیون اصله نهال تا سال آینده می کنیم.

سرپرست منابع طبیعی گیلان، جنگلبانان را همچون مدافعان امنیت و مدافعان سلامت، مدافع منابع طبیعی دانست و یادآور شد: جنگلبانان از آب و خاک حفاظت و حراست می کنند.

کرم زاده، قدمت جنگل های هیرکانی را بیش از ۶۰ میلیون سال دانست و اضافه کرد: جنگل های هیرکانی تنها نمونه طبیعی جنگلی با این حجم و وسعت هستند؛ این در حالی است که جنگل های اروپا و آمریکا عمدتا دست کاشت بوده و جنگل های طبیعی آنان نیز حداکثر پنج میلیون سال قدمت دارد.

وی با اشاره به آغاز برنامه های هفته منابع طبیعی از ۱۲ لغایت ۲۲ اسفند ماه ۱۴۰۱، تصریح کرد: نواختن زنگ سبز در مدارس، درختکاری در باغ موزه دفاع مقدس، مراسم نمادین غرس نهال به یاد شهدای منابع طبیعی و آبخیزداری، توزیع رایگان نهال بین مردم و برگزاری مانور خودرویی از جمله برنامه های این دهه است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=112526
  • 9 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.