تاریخ : جمعه, ۱۴ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

تداوم روند کاهش نرخ سود بین بانکی کاهش زمان فعالیت معلمان مدارس غیردولتی به ۳۰ ساعت تصمیم جدید دولت درباره اجرای طرح کالابرگ مجوز ساخت سازه جدید در بافت سنگلج تا ۱۲ متر ارتفاع جزئیات حذف سایت «تهران من» شهرداری تهران پیگیری لغو مصوبه «افزایش سن بازنشستگی» در مجلس ضرورت اجرای قانون مدیریت یکپارچه شهری رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳ تخصیص ۱.۸ میلیارد یورو به نیروهای مسلح از فرابودجه تهاتر نفت راه‌اندازی نخستین واحد تولید پروپیلن از پروپان در اوایل سال آینده تشکیل شورای بازرسی هلدینگ‌های صنعت پتروشیمی اعلام زمان بهره برداری از خط ۱۰ متروی تهران الزام فولادی‌ها به فروش با ارز نیمایی ضرورت توسعه گذر و مسیرهای گردشگری در تهران فولادی‌ها در معرض ورشکستگی احضار نمایندگان دو باشگاه پرسپولیس و سپاهان به کمیته انضباطی فشارخون بالا قاتل خاموش واکنش باشگاه استقلال به برکناری خطیر ضرورت توجه به سلامت کبد با بالا رفتن سن رگبار و رعد و برق از امروز در تهران سرقت خودرو با قیچی آرایشی زنانه زیر ۱۰ ثانیه راه‌اندازی نخستین PDH کشور در سال ۱۴۰۴ نگرانی خانواده‌ها از وضعیت بهداشتی عمومی شهر گام مهم دولت در استفاده از ظرفیت‌های آفریقا ثبت جهانی کاشی هفت رنگ اصفهان کاهش شدید تمایل خرید محصولات فولادی ایران ضرر ۳ میلیارد دلاری صادرات فولاد با وضعیت ارز موافقت با افزایش حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان آسیب ضایعه نخاعی به متابولیسم بدن ضرورت تبدیل متانول به بنزین در کشور مشارکت ۸۹ درصد دهک‌های اول تا سوم در طرح فجرانه ارائه خدمات مشاوره رایگان به رانندگان تاکسی ممنوعیت افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی زمان درست مصرف ماست در کودکان آخرین وضعیت قرارداد با چین برای توسعه حمل و نقل عمومی ضرورت آغاز مبارزه با موش‌های پایتخت در آستانه فصل گرما

1

داوری ۲۹۲۵ اثر در “جشنواره ملی تولیدات چندرسانه‌ای میراث‌ فرهنگی”

  • کد خبر : 111957
  • 01 اسفند 1401 - 10:38
داوری ۲۹۲۵ اثر در “جشنواره ملی تولیدات چندرسانه‌ای میراث‌ فرهنگی”
دبیر جشنواره تولیدات چند رسانه‌ای میراث‌ فرهنگی بیان کرد: ۲۹۲۵ اثر به دبیرخانه نخستین جشنواره ملی تولیدات چندرسانه‌ای میراث‌ فرهنگی ارسال شد که به دلیل بالا بودن حجم آثار در ۱۶ بخش داوری انجام شد.

به گزارش سرویس فرهنگ و هنر افق تهران؛ علی دارابی؛ معاون میراث فرهنگی در مراسم افتتاحیه نخستین جشنواره ملی تولیدات چند رسانه‌ای میراث‌ فرهنگی که شامگاه جمعه ۲۸ بهمن‌ ماه ۱۴۰۱ در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد برگزار شد، ضمن تبریک مبعث پیامبر (ص) گفت: امیدوارم جامعه‌مان هر روز ارتباط معناداری با پیامبر گرامی داشته باشد و بر اساس سیره پیامبر گرامی و سیره علوی جلو برویم و این سیره را در جامعه حکم فرما کنیم.

وی ادامه داد: جامعه‌ای می‌تواند میراث‌ تمدنی خود را به دنیا نشان دهد که هنرمندان‌شان را به تصویر بکشند و روایتگری کنند. اگر به تاریخ ۷ هزار ساله خود می‌بالیم مرهون تلاش‌های این مردان و زنان بزرگ در عرصه میراث‌ فرهنگی است.

مطابق صحبت‌های قائم‌ مقام وزیر، اگر روایتگری و خوانشی صورت می‌گیرد مدیون تلاش رسانه‌هاست. کار رسانه حرکت بر روی میدان مین است و بسیار گرانقدر و اثرگذار است.

معاون میراث فرهنگی همچنین اشاره کرد: شهر جهانی یزد تنها متعلق به کشورمان نیست بلکه متعلق به جامعه جهانی است؛ جامعه بشریت به شهر یزد افتخار می‌کنند و دارلعباده و دارلعلم شهر قنوت و قنات است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه زمانی‌ که ۴ اثر ناملموس ایران از جمله شب یلدا در اجلاس اخیر یونسکو که در شهر رباط برگزار شد، ثبت جهانی شد جزء کشورهایی بودیم که بیشترین ثبت را داشتیم و به مقام ششم دنیا رسیدیم، بیان کرد: سفیر هند در یونسکو گفت که بیش از یک میلیارد نفر از مردم هند از یلدا پشتیبانی می‌کنند و همه به تجلیل آثار ایران پرداختند.

دارابی در ادامه توضیح داد: برگزاری این جشنواره برای آن است که اصحاب میراث فرهنگی و هنرمندان و رسانه بتوانند با هم افزایی همدیگر سواد میراثی جامعه را افزایش دهند.

معاون میراث‌ فرهنگی با بیان اینکه چین و ایران جزء نخستین تمدن‌هایی بودند که در کره زمین ایجاد شد، اظهار کرد: هویت واحد داریم، هویت ایرانی و اسلامی که دو قطبی نیست، این پیوستی است که در طول تاریخ ادامه پیدا کرده است و ما باید میراث گذشتگان را حفظ کنیم آنقدر از میراث‌ فرهنگی سخن بگوییم تا تبدیل به فرهنگ در جامعه شود.

قائم‌ مقام وزیر میراث‌ فرهنگی با تأکید بر اینکه ظرفیت‌های میراث فرهنگی را باید به اصحاب هنر معرفی کنیم تا سینما به کمک بیاید، تصریح کرد: یزد دائره المعارفی از میراث‌ فرهنگی ملموس و ناملموس است و همه مؤلفه‌ها را برای برگزاری نخستین جشنواره تولیدات رسانه‌ای دارد، از استاندار یزد که فردی جهادی، مؤمن و انقلابی است برای همکاری در برگزاری جشنواره تشکر می‌کنم. امشب خط هوایی یزد به مشهد افتتاح شد که اتفاق مهمی برای گردشگری است که موجب توسعه حمل‌ونقل که یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌های توسعه گردشگری است می‌شود.

این مقام مسئول در پایان خاطرنشان کرد: از دبیر جشنواره، همکاران و معاونان وزارتخانه برای برگزاری نخستین جشنواره تولیدات چند رسانه‌ای میراث‌ فرهنگی تشکر می‌کنم، این جشنواره با راهنمایی و هدایت سید عزت‌الله رغامی؛ وزیر میراث فرهنگی شکل گرفته است، انشالله تداوم پیدا کند و تقویت بشود تا یک رقابت سالم و سازنده بین هنرمندان و پدیداورندگان آثار به وجود آید.

در ادامه این مراسم سید عباس فاطمی؛ دبیر جشنواره تولیدات چندرسانه‌ای میراث‌ فرهنگی گفت: نبی اکرم مکارم اخلاق را تمام کرد و با خلق حسن خود انسان‌های گرفتار در جهل و نادانی را هدایت و انسان‌های بسیاری را به دین خدا دعوت کرد. ایشان سلمان فارسی را جزء صحابه خود کرد و فرمود “سلمان منا اهل‌البیت”.

هم‌افزایی بیشتر هنرمندان با مدیران میراث فرهنگی، هدف جشنواره است

وی با اشاره به اینکه خوشبختانه با استقبال خوب فعالان رسانه در این جشنواره مواجه بودیم و تعداد آثار بسیار زیادی در نخستین جشنواره ثبت شده است، بیان کرد: با تلاش وزارت میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی تعداد بسیاری از آثار تاریخی و فرهنگی ثبت شده است و آثار بسیاری هم همچنان ثبت نشده است که برای معرفی این میراث بزرگ همه باید دست‌ به‌ دست هم دهند.

فاطمی ادامه داد: هنوز در آغاز راه هستیم و باید از کمک بزرگ‌ترین میراث خود یعنی مشاهیر بزرگی که فرهنگ و تمدن ارزشمند ما را خلق کردند و هنرمندان بهره ببریم؛ لذا شورای به خصوصی متشکل از این فرهیختگان تشکیل شد.

مطابق صحبت‌های دبیر جشنواره تولیدات چند رسانه‌ای میراث‌ فرهنگی، ۲۹۲۵ اثر به دبیرخانه نخستین جشنواره ملی تولیدات چندرسانه‌ای میراث‌ فرهنگی ارسال شد، حجم آثار بالا بود که در ۱۶ بخش داوری انجام شد. محورهای جشنواره در ۸ گروه اصلی و ۳ ابر گروه رادیو، فضای مجازی و سینما و تلویزیون به‌ عنوان ۳ گروه اصلی معرفی شد.

وی با بیان اینکه در حوزه مستند کوتاه ۵۰۵ اثر و بخش مستند بلند بالای ۱۰۰ اثر در نخستین جشنواره ملی تولیدات چندرسانه‌ای میراث‌ فرهنگی شرکت کردند، اظهار کرد: هدف از جشنواره معرفی بهتر داشته‌ها، فعال کردن هنرمندان این حوزه و تقدیر از برگزیدگان این حوزه است تا ارتباط هنرمندان و مدیران فرهنگی و اجرایی در حوزه میراث‌ فرهنگی کشور نزدیک‌تر شده و دسترسی آن‌ها به محیط‌های میراثی آسان شود.

فاطمی همچنین خاطرنشان کرد: ما برای حفظ این میراث بزرگ نیاز به سرمایه‌گذاری زیادی برای حفظ آن‌ها داریم و قطعاً می‌توانیم از طریق رونق میراث‌ فرهنگی به دستاوردهای مهم فرهنگی و اقتصادی برسیم.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=111957
  • 36 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.