تاریخ : چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

موافقت با افزایش حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان ضرورت تبدیل متانول به بنزین در کشور مشارکت ۸۹ درصد دهک‌های اول تا سوم در طرح فجرانه ارائه خدمات مشاوره رایگان به رانندگان تاکسی ممنوعیت افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی زمان درست مصرف ماست در کودکان آخرین وضعیت قرارداد با چین برای توسعه حمل و نقل عمومی ضرورت آغاز مبارزه با موش‌های پایتخت در آستانه فصل گرما امکان همکاری شهرداری تهران با «طرح نور» بازگشت قطارهای تندرو به خط ۵ مترو قیمت انواع میوه در میادین میوه و تره بار افزایش پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت فرزندان مادران استرسی چهار برابر بیشتر در معرض چاقی تکمیل زنجیره ارزش مهم‌ترین راهبرد صنعت پتروشیمی امضای تفاهم‌نامه توسعه ۱۶ میدان گازی با ۶.۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری اجرای مجدد دوچرخه‌سواری در سه‌شنبه‌ها برگزاری رویداد بزرگ دشت غذا در تهران افزایش ۴۰ درصدی حقوق بازنشستگان از پایان اردیبهشت ماه کاهش دما شدید هوای تهران در روز پنجشنبه کاهش تقاضا عامل کاهش قیمت محصولات فولادی افزایش ۵۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت ایران رکود صنعت فولاد با قیمت‌های دستوری اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده شغل پرستاران جدول منابع و مصارف حوزه انرژی در بودجه ۱۴۰۳ در مجلس هزاران میلیارد تومان از اموال تهران درحال از بین رفتن مسافران سبب اختلال خط ۵ مترو ضرورت رسیدگی شهرداری تهران به وضعیت کارگرانش باشگاه پرسپولیس منتظر تایید سرمربی برزیلی مسجد جامع ارومیه واجد شرایط ثبت در میراث جهانی زمان برگزاری مجمع باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس افق تمدنی ایران برای خودکفایی در تولید و صادرات برق موج افزایشقیمت‌ها در محصولات پتروشیمی ضرورت مشارکت مجتمع‌های پتروشیمی در جایزه تعالی صنعت پتروشیمی اشتغالزایی برای معتادان متجاهر بهبودیافته پله نوردی باعث افزایش طول عمر حمل و نقل عمومی از موضوعات مهم این دوره شورای شهر تهران

3

کمبود بودجه صندوق بیماری‌های صعب العلاج در سال آینده

  • کد خبر : 110879
  • 17 بهمن 1401 - 18:25
کمبود بودجه صندوق بیماری‌های صعب العلاج در سال آینده
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران بیان کرد؛ در بودجه سال 1402، پیش بینی شده ۷ هزار میلیارد تومان به صندوق اختصاص یابد که پاسخگوی هزینه‌های صندوق نخواهد بود و برای تامین هزینه ها با مشکل مواجه خواهیم شد.

به گزارش افق تهران؛ محمدمهدی ناصحی، روز دوشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۱، در نشست خبری به تشریح برنامه‌ها و خدمات سازمان بیمه سلامت ایران پرداخت و با اشاره به نقش حمایتی سازمان بیمه سلامت است، وی با اشاره به فعالیت در سه بُعد گفت: درصد بالایی از جمعیت کشور به صورت کامل بیمه هستند و در بین ۱۷۷ وزارتخانه، سازمان و دستگاه در کشور سازمان بیمه سلامت ایران رتبه هشتم را در ابعاد مختلف و رتبه اول در عملکرد شفاف را به خود اختصاص داده است.

وی به نسخه الکترونیک اشاره کرد و گفت: سخت‌ترین کار در بیمه سلامت، مربوط به نسخه نویسی الکترونیکی است؛ به طوری که در دو سال اخیر توانسته ایم در اجرای این طرح، پیشرو باشیم و خیلی از نواقص رفع شده است. امروز، ۱۴۴ میلیون نسخه به صورت تمام الکترونیک تجویز می‌شود و ماهانه ۹.۵ میلیون نسخه الکترونیک در بیمه سلامت تولید می‌شود.

وی ادامه داد: نسخه نویسی الکترونیکی با استفاده از نرم افزار جدید خیلی آسان شده و دسترسی‌ها به طور کامل فراهم شده است و سامانه جدید، این ویژگی را دارد که در کوتاه‌ترین زمان، بالاترین خدمات را ارائه بدهد و به زودی وارد مدار خواهد شد.

وی گفت: در سامانه جدید نسخه نویسی الکترونیکی، این امکان فراهم شده تا نواقص آن در همان سامانه گزارش شود.

ناصحی تاکید کرد: ۴۰ هزار مؤسسه طرف قرارداد ما هستند.

وی همچنین به صرفه جویی در اقدامات الکترونیک سازمان بیمه سلامت اشاره کرد و گفت: با دو اقدام الکترونیک، هشت تُن کاغذ صرفه جویی می‌شود.

ناصحی در ادامه به بیمه رایگان دهک‌های پایین جامعه اشاره کرد و افزود: ما ۶ میلیون و ۲۵۵ هزار نفر را بیمه کرده‌ایم که از این میان دهک‌های بالاتر حتماً باید برای تمدید بیمه خود اقدام کنند تا از چرخه بیمه‌ای خارج نشوند.

ناصحی به خدمات درمان ناباروری اشاره کرد و افزود: در سال جاری توانستیم ۹۰ درصد هزینه‌های بستری و…، پرداخت شده و مادران باردار و نوزاد تا ۵ سالگی تحت پوشش بیمه قرار گرفته اند و ۹۶۰۰ قلم دارو تحت پوشش بیمه است تا پرداخت از جیب مردم کاهش پیدا کند.

ناصحی به صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج اشاره کرد و افزود: نکته اصلی در این زمینه، پیشگیری است و ۳۱ بیماری فعلاً تحت پوشش صندوق بیماری‌های صعب العلاج قرار دارد و سقف پرداختی ما ۵۰ میلیون تومان در استان‌ها است، اما به این معنا نیست که بیشتر از این هزینه را پرداخت نمی‌کنیم. هزینه‌های بیش از ۵۰ میلیون به ستاد مرکزی ارسال می‌شود تا مورد بررسی قرار بگیرد.

ناصحی در پاسخ به این سوال که از ۵,۰۰۰ میلیارد تومان بودجه صندوق بیماری‌های صعب العلاج چه مقدار اختصاص داده شده است، گفت: چون صندوق دیر شروع به کار کرده است، تمامی هزینه‌ها را از اول مهر پرداخت کرده ایم و تا الان ۲۱۰۰ میلیارد اختصاص داده شده است.

وی افزود: ۳۳ درصد رشد تجویز سرُم را نسبت به سال گذشته در نسخ پزشکان داشته ایم که نمی‌گوییم تمامی تجویزها بدون علت بوده است و در بحث نسخه نویسی الکترونیکی، بسته را در اختیار پزشکان قرار داده ایم و ما نمی‌توانیم ملزم کنیم. اما، تمدید پروانه مطب به شرط نسخه نویسی الکترونیکی است.

وی گفت: پیش بینی شده ۷ هزار میلیارد تومان اختصاص یابد که پاسخگوی هزینه‌های صندوق نخواهد بود اما درخواست ما ۱۸ هزار میلیارد تومان است که حداقل ۲ برابر بودجه پیش بینی شده یعنی ۷ هزار میلیارد به ۱۴ هزار میلیارد تومان باید برسد، در غیر این صورت با مشکل مواجه خواهیم شد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=110879
  • 14 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.