تاریخ : پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

سرقت خودرو با قیچی آرایشی زنانه زیر ۱۰ ثانیه راه‌اندازی نخستین PDH کشور در سال ۱۴۰۴ نگرانی خانواده‌ها از وضعیت بهداشتی عمومی شهر گام مهم دولت در استفاده از ظرفیت‌های آفریقا ثبت جهانی کاشی هفت رنگ اصفهان کاهش شدید تمایل خرید محصولات فولادی ایران ضرر ۳ میلیارد دلاری صادرات فولاد با وضعیت ارز موافقت با افزایش حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان آسیب ضایعه نخاعی به متابولیسم بدن ضرورت تبدیل متانول به بنزین در کشور مشارکت ۸۹ درصد دهک‌های اول تا سوم در طرح فجرانه ارائه خدمات مشاوره رایگان به رانندگان تاکسی ممنوعیت افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی زمان درست مصرف ماست در کودکان آخرین وضعیت قرارداد با چین برای توسعه حمل و نقل عمومی ضرورت آغاز مبارزه با موش‌های پایتخت در آستانه فصل گرما امکان همکاری شهرداری تهران با «طرح نور» جزئیات زمان بازگشت گل‌محمدی به فوتبال بازگشت قطارهای تندرو به خط ۵ مترو اعلام فروش سهام رسمی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس ضرورت حمایت گسترده از صنایع‌دستی برای تحقق شعار سال قیمت انواع میوه در میادین میوه و تره بار افزایش پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت فرزندان مادران استرسی چهار برابر بیشتر در معرض چاقی تکمیل زنجیره ارزش مهم‌ترین راهبرد صنعت پتروشیمی امضای تفاهم‌نامه توسعه ۱۶ میدان گازی با ۶.۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری اجرای مجدد دوچرخه‌سواری در سه‌شنبه‌ها برگزاری رویداد بزرگ دشت غذا در تهران افزایش ۴۰ درصدی حقوق بازنشستگان از پایان اردیبهشت ماه کاهش دما شدید هوای تهران در روز پنجشنبه کاهش تقاضا عامل کاهش قیمت محصولات فولادی افزایش ۵۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت ایران رکود صنعت فولاد با قیمت‌های دستوری اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده شغل پرستاران جدول منابع و مصارف حوزه انرژی در بودجه ۱۴۰۳ در مجلس هزاران میلیارد تومان از اموال تهران درحال از بین رفتن

8

نقش حیاتی میوه ها در سلامت بدن

  • کد خبر : 10725
  • 23 آذر 1402 - 8:02
نقش حیاتی میوه ها در سلامت بدن
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، بدن هر فرد روزانه به بین ۲ تا ۴ واحد میوه نیاز دارد.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، میوه‌ها در مقایسه با سایر مواد خوراکی انرژی و پروتئین کمتری دارند و در عوض حاوی مقادیر قابل توجهی فیبر، ویتامین‌ها و املاح معدنی هستند، مواد مغذی مهم میوه ها را  ویتامین A، ویتامین C، فیبر، مواد معدنی و بتاکاروتن تشکیل می دهند.

وی درادامه درباره بتاکاروتن عنوان کرد: موادغذایی سرشار از بتاکاروتن نیاز روزانه بدن به ویتامنی A را تامین می کند، بنابراین میوه‌هایی با رنگ‌های سبز، زرد و نارنجی میزان قابل توجهی از بتاکاروتن دارند  همچنین تیره بودن این رنگ‌ها غلظت بالاتری از بتاکاروتن را نشان می دهد بتاکاروتن نقش حیاتی در پیشگیری از ابتلا به انواع بیماری‌ها از قبیل بیماری‌های قلبی و سرطان‌ها دارد، چنانچه بدن ذخیره کافی بتاکاروتن نداشته باشد، توانایی سیستم ایمنی بدن برای مبارزه  با عوامل بیماری زا کاهش پیدا می‌کند و به این ترتیب احتمال قرارگرفتن فرد در معرض ابتلا به انواع عفونت‌ها افزایش می یابد.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت بیان کرد: علاوه بر سبزی‌ها، گروه میوه‌ها نیز خاصیت آنتی اکسیدانی دارند، منظور از یک واحد میوه، یک عدد میوه متوسط است که بدن هر فرد روزانه به بین ۲ تا ۴ واحد میوه نیاز دارد و توصیه می شود، میوه در میان‌وعده استفاده شود.

وی تاکید کرد: بهتر است  به جای آبمیوه، از خود میوه استفاده شود، به دلیل این که با آبگیری، فیبر موجود در میوه‌ها از بین می‌رود و از طرفی  آبمیوه‌های پاکتی دارای مقادیر زیادی  آب، شکر و اسانس هستند و مصرفشان توصیه نمی شود.

عبداللهی در ادامه درباره نحوه مصرف میوه بیان کرد: میوه‌ها باید به خوبی شسته شوند و هنگام مصرف پوست آنها گرفته شود به دلیل اینکه ممکن است  سموم دفع آفات روی پوست آن‌ها باقی بماند.

وی تصریح کرد: همان لحظه که میوه‌ها  بریده یا پوستشان گرفته می شوند، باید مصرف شوند، زیرا باقی ماندن میوه در مدت زمان طولانی تر، حتی در ظروف دربسته باعث کاهش  ارزش غذایی آن و از بین رفتن ویتامین هایش می شود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=10725
  • 71 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.