تاریخ : شنبه, ۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

جلب اعتماد مردم در مدیریت شهری مقدمه رشد شهر جزئیات طرح تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی اعلام اسامی فرآورده‌های سلامت فاقد مجوز از سوی سازمان غذا و دارو تخصیص اعتبار برای مرمت دومین بنای خشتی ایران بهینه‌سازی مصرف انرژی از راهبردهای مهم صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ افزایش تولید در صنعت فولاد در گرو تأمین انرژی تصویب ایجاد شعبه رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران حذف گشت ارشاد در لایحه عفاف و حجاب معیارهای افزایش شهریه مدارس غیردولتی پیش‌بینی قیمت اجاره در سال ۱۴۰۳ تغییر فرمول تعیین حقوق کارگران زیان ۳ میلیارد دلاری صنعت فولاد خام‌فروشی عامل اصلی کاهش ارزش صادرات فولاد زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان ضرورت تدوین لایحه ارائه خدمات رفاهی به تهرانی‌ها جزئیات ساخت‌وساز در محدوده باغ گیاه‌شناسی محرومیت قطعی ستاره‌های استقلال و پرسپولیس تصمیم نکونام برای بازیکن استقلال وضعیت نگران کننده تورم در سال ۱۴۰۳ فاصله زیاد تهران تا مناسب سازی شهر برای معلولان افزایش ۵۱ درصدی صادرات مشتقات نفتی ایران به قاره آفریقا برگزاری نمایشگاه استانی آثار کمتردیده شده موزه ملی ایران قیمت آپارتمان در شرق تهران ضرورت شفاف‌سازی شهریه مدارس غیردولتی موافقت نمایندگان با لایحه تمدید مهلت اجرای قانون اساسنامه شرکت ملی پست ایران راهکارهای پیشگیری از ابتلا سندرم ناخن زرد افزایش تولید فولاد خام ایران ضرورت تک نرخی شدن ارز برای پیشرفت فولاد کشور ساخت بزرگراهی جدید در تهران تخلف افزایش کرایه‌های تاکسی بیش از ۴۵ درصد عوارض مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه جزئیات طرح ساماندهی بازار مسکن و اجاره‌بها عزم دولت سیزدهم برای حل مشکل مسکن تعطیلی تمرینات استقلال پیشنهاد وزارت ورزش برای تعیین مدیریت پرسپولیس و استقلال رشد تولید فولاد خام ایران در سه ماهه ۲۰۲۴

11

چه مواد غذایی را جایگزین آجیل کنیم؟

  • کد خبر : 10683
  • 01 فروردین 1398 - 11:30

به گفته رئیس دفتر بهبود تغذیه و سلامت وزارت بهداشت، سعی کنید گندم، کشمش، شاهدانه، عدس و دیگر تنقلات سالم را جایگزین استفاده از آجیل های شور و چرب کنید. به گزارش سرویس سلامت افق تهران،  زهرا عبداللهی، رئیس دفتر بهبود تغذیه و سلامت وزارت بهداشت بیان کرد: به دلیل افزایش دید و بازدید ها […]

قیمت مصوبی برای آجیل و خشکبار در بازار نداریم

به گفته رئیس دفتر بهبود تغذیه و سلامت وزارت بهداشت، سعی کنید گندم، کشمش، شاهدانه، عدس و دیگر تنقلات سالم را جایگزین استفاده از آجیل های شور و چرب کنید.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران،  زهرا عبداللهی، رئیس دفتر بهبود تغذیه و سلامت وزارت بهداشت بیان کرد: به دلیل افزایش دید و بازدید ها و عید دیدنی در ایام تعطیلات عید نوروز افراد با رعایت رژیم غذایی سالم از مصرف غذاهای شور و چرب خوددداری کنند.

وی افزود: افراد در ایام تعطیلات عید نوروز  باید به شدت مراقب موادخوراکی مصرفی خود باشند تا پس از تعطیلات عید گرفتار  بیماری‌هایی مثل افزایش وزن، چاقی، دیابت، فشار خون و قلبی و عروقی نشوند.

عبداللهی تاکید کرد: آجیل شور به دلیل وجود نمک فراوان به شدت برای بدن خطرناک است  و موجب فشار خون بالا در افراد مستعد و حتی افراد سالم و نهایتا مشکلات قلبی و عروقی خواهد شد،به همه مردم توصیه می‌کنم در ایام تعطیلات نوروز  آجیل‌های کم نمک و مغزهای طبیعی  مثل برگ انجیر، کنجد و دیگر تنقلات سالم  را جایگزین استفاده از آجیل های شور کنند.

رئیس دفتر بهبود تغذیه و سلامت وزارت بهداشت تصریح کرد: مصرف بیش از اندازه شیرینی جات به دلیل قند و چربی بالا منجر به افزایش وزن و گرفتگی رگ‌های قلبی می‌شود و از این رو باید مصرف شیرینی و شکلات را از برنامه غذایی خود کاهش داده و در عوض از میوه و سبزیجات تازه استفاده کرد.

وی خاطر نشان کرد: متأسفانه در شرایط اقتصادی فعلی قیمت برخی میوه ها افزایش یافته، اما ارزش تغذیه ای میوه ریز و درشت برابر است و افراد برای تأمین ویتامین و املاح مورد نیاز بدن خود نیاز نیست حتما از میوه درشت استفاده کنند.

عبداللهی در پایان بیان کرد: سعی کنید گندم، کشمش، شاهدانه، عدس و ماش بو داده و دیگر تنقلات سالم را جایگزین استفاده از آجیل های شور و چرب کنند، به دلیل این که این مواد دارای ارزش غذایی زیادی داشته و جایگزین مناسبی برای آجیل به شمار می روند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=10683
  • 43 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.