مصرف بیش از حد ماست می تواند موجب پوکی استخوان و ساییدگی استخوان ها و تضعیف سیستم ایمنی بدن شود.
به گزارش سرویس سلامت افق تهران، امروزه خوردن “ماست” همراه غذا برای خیلی از ما ایرانی ها به یک عادت تبدیل شده اما بهتر است بدانیم که طبیعت ماست، سرد بوده و در صورتی که برخی موارد را رعایت نکنیم اسید لاکتیک موجود در ماست میتواند خطر آفرین باشد.
برخی از پزشکان در طب نوین، به بیماران بلغمی یا سودایی، مصرف ماست و لبنیات را توصیه میکنند در حالی که از نگاه طب سنتی این تجویز پزشکان آکادمیک کاملاً غلط است؛ ماستی که چکیده نباشد طبیعت سردتری در مقایسه با ماست چکیده، دارد؛ بنابراین بهتر است برای مصرف ماست، نکاتی که در ادامه به برخی از آنها اشاره می کنیم.
یک چهارم ماست را اسید لاکتیک تشکیل میدهد؛ اسید لاکتیکی که در ماست وجود دارد ایجاد اسیدوز در بدن می کند که همین اسیدوز شدن میتواند باعث آسیب به ریهها، کلیهها و مغز و اعصاب می شود.
برای این که این هیدروژن را از ریه خارج کنید به نفسنفس میافتید همچنین میتواند به کلیههای شما نیز آسیب زده و آنها را فرسوده کند تا حالت اسیدی ماست را خارج کند؛ همچنین فعالیت نورونهای مغزی را کمتر میکند.
مصرف بیش از اندازه ماست می تواند موجب پوکی استخوان و ساییدگی استخوان ها، شب ادراری در کودکان، تعرق زیاد، حساسیت، آرتروز و رماتیسم شود همچنین باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن می شود.
برای کاهش عوارض جانبی ماست معمولی،بهتر است آن را همراه با نمک و مصلحات آن مثل نعنا، آویشن، زنیان، موسیر، پونه، کاکوتی، گل محمدی مصرف کنید.
همچنین به هیچ وجه ماست را با ماهی، ترشیجات، اسفناج (بورانی) مصرف نکنید و همچنین از مصرف ماست با غذا به خصوص غذاهای گوشتی به صورت جدی بپرهیزید.
انتهای پیام/