تاریخ : شنبه, ۱۵ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

رشد ۳۰ درصدی تجارت ایران و اتحادیه اروپا چالش‌های بخش خصوصی فولاد ایران ضرورت رسیدگی به مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی انتقاد چمران از تناقضات در قانون نظام شورایی کشور بیماری‌های کبدی از عوارض کاهش وزن سریع فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیاردی در پتروشیمی اعلام تورم نقطه به نقطه فروردین ماه روند صعودی اجاره در بازار مسکن تغییر فرمول تعیین دستمزد کارگران موافقت مجلس با تخصیص یارانه دارو و شیرخشک صنعت فولاد در معرض ورشکستگی شمش ایرانی یاری‌رسان کشورهای همسایه‌ تعطیلی تمام موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی روز شنبه ۱۵ اردیبهشت‌ماه اعلام برنامه دولت برای چگونگی تداوم طرح کالابرگ تا هفته آینده ضرورت تلاش برای حفظ رضایت شهروندان تهران کاهش کودکان کار در پایتخت کبد چرب شایع ترین علت پیوند کبد در ایران خبر مهم کنفدراسیون فوتبال آسیا به پرسپولیس و استقلال پایان مهلت پشت کنکوری‌ها برای تأیید سوابق تحصیلی استقرار گروه‌های پایش و مرمت در مجموعه باستانی نقش رستم تداوم روند کاهش نرخ سود بین بانکی کاهش زمان فعالیت معلمان مدارس غیردولتی به ۳۰ ساعت تصمیم جدید دولت درباره اجرای طرح کالابرگ مجوز ساخت سازه جدید در بافت سنگلج تا ۱۲ متر ارتفاع جزئیات حذف سایت «تهران من» شهرداری تهران پیگیری لغو مصوبه «افزایش سن بازنشستگی» در مجلس ضرورت اجرای قانون مدیریت یکپارچه شهری رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳ تخصیص ۱.۸ میلیارد یورو به نیروهای مسلح از فرابودجه تهاتر نفت راه‌اندازی نخستین واحد تولید پروپیلن از پروپان در اوایل سال آینده تشکیل شورای بازرسی هلدینگ‌های صنعت پتروشیمی اعلام زمان بهره برداری از خط ۱۰ متروی تهران الزام فولادی‌ها به فروش با ارز نیمایی ضرورت توسعه گذر و مسیرهای گردشگری در تهران فولادی‌ها در معرض ورشکستگی احضار نمایندگان دو باشگاه پرسپولیس و سپاهان به کمیته انضباطی

2

کشف روشی جدید برای تشخیص آلزایمر

  • کد خبر : 100496
  • 14 شهریور 1401 - 13:30
کشف روشی جدید برای تشخیص آلزایمر
محققان با بررسی مطالعات موفق شدند روشی نوین را برای تشخیص زود هنگام آلزایمر کشف کنند.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، افراد مبتلا به بیماری آلزایمر، از دست دادن تدریجی حافظه و سایر عملکرد‌های شناختی را تجربه می‌کنند. در حالی که برخی از درمان‌ها می‌توانند علائم را کاهش دهند، ایجاد درمان‌هایی برای جلوگیری یا کند کردن پیشرفت بیماری چالش برانگیز بوده است.

برخی از کارآزمایی‌های بالینی که درمان‌های بالقوه را بررسی می‌کنند ممکن است ناموفق بوده باشند، زیرا شامل بیمارانی می‌شوند که بیماری آن‌ها بیش از حد پیشرفته بوده که قابل درمان نبوده است.

روش‌های بهتر برای شناسایی افراد در معرض خطر ابتلا به آلزایمر می‌تواند به تحقیقات درمانی کمک کند.

برای کمک به رفع این نیاز، پرانجپه و همکارانش داده‌های مربوط به ۷.۱ میلیون نوع DNA رایج را از یک مطالعه قبلی که شامل ده‌ها هزار نفر با یا بدون آلزایمر بود، تجزیه و تحلیل کردند.

آن‌ها از این داده‌ها برای توسعه روش جدیدی استفاده کردند که خطر ابتلا به آلزایمر را در فرد پیش بینی می‌کند، بسته به اینکه فرد دارای کدام نوع DNA است.سپس، آن‌ها روش را با داده‌های بیش از ۳۰۰۰۰۰ نفر دیگر اصلاح و اعتبار سنجی کردند.

محققان بیان می‌کنند روش مبتنی بر DNA آن‌ها بعید است برای پیش بینی خطر ابتلا به آلزایمر در بیمار مناسب باشد، زیرا ممکن است برای جمعیت‌های غیر اروپایی دقت کمتری داشته باشد و می‌تواند بر بیمه‌ها تأثیر بگذارد که البته بدون تسکین موارد قابل اعتماد می‌تواند باعث اضطراب شود.

اما می‌توان از درمان‌های پیشگیرانه، برای سرعت بخشیدن به تحقیقات آلزایمر استفاده کرد.

برای نشان دادن پتانسیل روش جدید، محققان آن را برای تعیین خطر ابتلا به آلزایمر برای هر یک از ۶۳۶ اهدا کننده خون به کار بردند و بررسی کردند که آیا سطح خون هر یک از ۳۰۰۰ پروتئین بالاتر یا کمتر از حد طبیعی برای افرادی که به عنوان پرخطر شناخته شده بودند، است.

این تجزیه و تحلیل، ۲۸ پروتئین را نشان داد که می‌توانند با خطر آلزایمر مرتبط باشند، از جمله چندین پروتئین که هرگز در تحقیقات آلزایمر مورد مطالعه قرار نگرفته اند.

مطالعه این پروتئین‌ها می‌تواند مسیر‌های جدیدی را برای توسعه دارو آشکار کند.

تحقیقات آینده می‌تواند به تکرار و تایید این یافته‌ها و گسترش آن‌ها مانند در نظر گرفتن جمعیت‌هایی با اجداد غیر اروپایی کمک کند.

دکتر آمیت وی کرا، نویسنده ارشد، می‌افزاید: ما یک پیش‌بینی‌کننده ژنتیکی بیماری آلزایمر مرتبط با تشخیص بالینی و کاهش شناختی وابسته به سن ایجاد کردیم.

با مطالعه پروتئوم در گردش افراد سالم با خطر ارثی بسیار بالا، به عنوان نشانگر‌های زیستی جدید بیماری عصبی شناختی استفاده شده است.

به همه پروتئین‌هایی که در یک سلول در یک زمان مشخص وجود دارند، پروتئوم آن سلول گفته می‌شود و این پروتئوم است که فاصله بین ژنوم و مکانیسم مولکولی رفتار سلولی را پر می‌کند.

محققان با بررسی پروتئوم، در کاهش آسیب پذیری افراد مستعد ابتلا به آلزایمر سعی دارند و تا کنون نتایج مثبتی از این مطالعه بدست آورده اند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=100496
  • 62 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.