تاریخ : جمعه, ۷ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

رشد تولید فولاد خام ایران در سه ماهه ۲۰۲۴ افزایش قیمت مسکن در تهران معرفی جاذبه‌‎های گردشگری تهران در دستور کار شهرداری تهران کمبود ویتامین B۱۲ سبب کاهش اشتها تغییرات اقلیمی بحران جدیدی برای بناهای تاریخی واگن‌های چینی در تهران به زودی مصوبات کمیسیون اصل نود در حوزه قیمت‌گذاری صحیح آرد و نان بررسی جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس قطع اینترنت برای برگزاری کنکور جزییات جدید از تغییر حقوق کارگران جمع آوری مشعل‌های گازی واحدهای پتروشیمی تلاش تولیدکنندگان فولاد ایران برای کاهش تولید تحریم‌ها عامل کاهش مشتریان محصولات فولادی ایران افزایش ۲۰ درصدی مستمری بازنشستگان کاهش بسیار جزئی نرخ بهره بین بانکی در هفته اول اردیبهشت سرنوشت لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته نوشیدنی‌های مفید در میان وعده کودکان ممنوعیت ساخت و ساز در جوار تماشاخانه سنگلج استقلال پرافتخارترین تیم ایران در آسیا مشکل استقلال با مالک جدید پرسپولیس آغاز به کار هیات امنای محلات تهران در روز شوراها انتقاد از عملکرد شهردار در بی‌توجهی به تکثر سلایق فرهنگی تهران پیش‌بینی وضعیت تورم در ایران شرکای تجاری معدنی در سال ۱۴۰۲ مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ رونق صادرات با حذف ارز نیمایی در صنعت فولاد حذف سازه جدید در عمارت منسوب به فخرالدوله بیماری‌های قلبی از شایع‌ترین علل مرگ‌ در دنیا افزایش کاذب قیمت مسکن در بازار افتتاح بلدیه تا روز تهران کارگران در صف مقدم دفاع از عزت ملی اعلام قیمت کتاب‌های سال تحصیلی جدید دانش‌آموزان اثرات ساعات کاری طولانی بر سلامت تغییر روزهای برگزاری جلسات علنی مجلس حذف «زوج و فرد» در طرح جدید ترافیک پایتخت سرنوشت نامعلوم عمارت مسعودیه تهران

8

مزایای ورزش برای بیماران ام اس

  • کد خبر : 95978
  • 08 مهر 1402 - 8:01
مزایای ورزش برای بیماران ام اس
محققان دریافتند که ورزش می‌تواند از آسیب یا زوال عصبی جلوگیری کند.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، اعضای گروه تحقیق با نتایج بررسی‌های اخیر مبنی بر عدم ارتباط تمرین ورزشی با محافظت عصبی در افراد مبتلا به مولتیپل اسکلروزیس مخالفت کردند.

آنان ادعا می‌کنند، شواهد نشان می‌دهد که ورزش می‌تواند از آسیب یا زوال عصبی موجود و قابل اندازه‌گیری جلوگیری یا آن را معکوس کند. این محققان همچنین پیشنهاد می‌کنند که مطالعات موجود اندک هستند و ضعیف طراحی شده‌اند و نباید از تحقیقات مداوم در این زمینه امیدوارکننده دلسرد شد.

کاستی‌های ذکر شده توسط این گروه انتخاب بیمار (عدم وجود آسیب قابل اندازه‌گیری سیستم عصبی مرکزی)، طراحی برنامه‌های ورزشی (مدت زمان بسیار کوتاه پروتکل‌های تمرینی/پیگیری)، عدم وجود فرضیه‌های عصبی فیزیولوژیکی پیشین (عدم در نظر گرفتن سازگاری‌های مغز و مناطق مورد نظر برای محافظت عصبی) و انتخاب روش‌های تصویربرداری عصبی (تکیه بیش از حد به تصویربرداری عصبی ساختاری /کل مغز) را شامل می‌شود.

دکتر ساندروف، محقق ارشد این تحقیق، دانشمند ارشد پژوهشی در مرکز عصب‌روان‌شناسی و علوم اعصاب در بنیاد کسلر آمریکا گفت: کاستی‌های تحقیقات موجود مانع از ارائه نتایج قوی در این زمان می‌شود.

وی تاکید کرد: تنها از طریق بررسی دقیق می‌توانیم اطمینان از محافظت عصبی را برای افراد مبتلا به مولتیپل اسکلروزیس پیدا کنیم.

وی در پایان نتیجه گرفت که پیشبرد این مسیر تحقیقاتی به آزمایش‌های تصادفی کنترل‌شده و به‌خوبی طراحی شده‌ بستگی دارد که مبتنی بر دانش ما در مورد محافظت عصبی کانونی، ناشی از ورزش با معیارهای انتخاب هدفمند، مدت زمان کافی آموزش و پیگیری و روش‌های تصویربرداری عصبی مناسب است. این امر شامل مبنا قرار دادن شواهد آینده برای ارزیابی نقش تمرین ورزشی در مدیریت مولتیپل اسکلروزیس خواهد بود.

ورزش رویکردی با هزینه کم، دسترسی آسان و عوارض جانبی کم ارائه می‌دهد و مزایای بالقوه آن برای افراد مبتلا به مولتیپل اسکلروزیس مستلزم بررسی کامل است.

محققان چشم‌انداز خود را برای این مسیر تحقیقاتی در مقاله‌ای با عنوان  ورزش در ام‌اس که  در مجله Lancet منتشر شد، بیان کردند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=95978
  • 35 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.