تاریخ : جمعه, ۷ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

رشد تولید فولاد خام ایران در سه ماهه ۲۰۲۴ افزایش قیمت مسکن در تهران معرفی جاذبه‌‎های گردشگری تهران در دستور کار شهرداری تهران کمبود ویتامین B۱۲ سبب کاهش اشتها تغییرات اقلیمی بحران جدیدی برای بناهای تاریخی واگن‌های چینی در تهران به زودی مصوبات کمیسیون اصل نود در حوزه قیمت‌گذاری صحیح آرد و نان بررسی جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس قطع اینترنت برای برگزاری کنکور جزییات جدید از تغییر حقوق کارگران جمع آوری مشعل‌های گازی واحدهای پتروشیمی تلاش تولیدکنندگان فولاد ایران برای کاهش تولید تحریم‌ها عامل کاهش مشتریان محصولات فولادی ایران افزایش ۲۰ درصدی مستمری بازنشستگان کاهش بسیار جزئی نرخ بهره بین بانکی در هفته اول اردیبهشت سرنوشت لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته نوشیدنی‌های مفید در میان وعده کودکان ممنوعیت ساخت و ساز در جوار تماشاخانه سنگلج استقلال پرافتخارترین تیم ایران در آسیا مشکل استقلال با مالک جدید پرسپولیس آغاز به کار هیات امنای محلات تهران در روز شوراها انتقاد از عملکرد شهردار در بی‌توجهی به تکثر سلایق فرهنگی تهران پیش‌بینی وضعیت تورم در ایران شرکای تجاری معدنی در سال ۱۴۰۲ مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ رونق صادرات با حذف ارز نیمایی در صنعت فولاد حذف سازه جدید در عمارت منسوب به فخرالدوله بیماری‌های قلبی از شایع‌ترین علل مرگ‌ در دنیا افزایش کاذب قیمت مسکن در بازار افتتاح بلدیه تا روز تهران کارگران در صف مقدم دفاع از عزت ملی اعلام قیمت کتاب‌های سال تحصیلی جدید دانش‌آموزان اثرات ساعات کاری طولانی بر سلامت تغییر روزهای برگزاری جلسات علنی مجلس حذف «زوج و فرد» در طرح جدید ترافیک پایتخت سرنوشت نامعلوم عمارت مسعودیه تهران

3

کدام علامت از کرونا دائمی در بدن می ماند؟

  • کد خبر : 88774
  • 08 اردیبهشت 1401 - 11:51
کدام علامت از کرونا دائمی در بدن می ماند؟
با بررسی کارشناسان و متخصصان پزشکی یکی از علائم کرونا سالهای سال بر بدن بیماران ماندگار می شود.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، نتایج بررسی‌ها نشان می‌دهد که علائم بیماری کووید در ۶۰ درصد بیماران بیش از یک سال باقی می‌ماند.

نتایج مطالعه جدید نشان داده است، از هر ۱۰ نفر مبتلا به بیماری کووید، ۶ نفر بعد از یک سال حداقل یک علامت دارند.

محققان تشخیص دادند که علائم کوویدی که برای ۱۵ هفته باقی می‌ماند احتمالا حداقل تا یک سال نیز ماندگار خواهند بود. شایع‌ترین علائم طولانی‌مدت تنگی نفس، تحریک‌پذیری و خستگی است.

کارشناسان گزارش کردند که تا ۴۰ درصد از بیماران مبتلا به کووید به کووید طولانی مبتلا می‌شوند که با علائم پایدار مشخص می‌شود و می‌تواند بر اندام‌های متعدد بدن تاثیر بگذارد و مشکلات روانی نیز ایجاد کند.

اورلی فیشر و همکارانش در موسسه بهداشت لوکزامبورگ، حدود ۳۰۰ نفر را برای بررسی شیوع کووید طولانی‌مدت، به مدت یک سال پس از تشخیص، مورد بررسی قرار دادند. شرکت‌کنندگان در این مطالعه گزارش کردند که آیا ۶۴ علامت رایج کووید را تجربه می‌کنند یا خیر. این افراد همچنین به سوالاتی در مورد اینکه چگونه این علائم بر کیفیت زندگی آنها تاثیر می‌گذارد نیز پاسخ دادند.

تجزیه و تحلیل داده‌ها نشان داد که حدود ۶۰ درصد از شرکت‌کنندگان حداقل یک سال پس از عفونت اولیه خود، حداقل یک علامت طولانی کووید داشتند. بیش از نیمی از این افراد از مشکلات خواب‌آلودگی مداوم رنج می‌بردند، در حالی که یک سوم هنوز خستگی را تجربه می‌کردند.

نتایج این بررسی نشان می‌دهد که کووید طولانی‌مدت می‌تواند حتی یک سال پس از عفونت، تاثیر زیادی بر کیفیت زندگی داشته باشد. به‌طور کلی، هر چه بیماری شدیدتر باشد، احتمال بروز علائم مداوم در فرد بیشتر است. با این حال، افراد بدون علامت و یا خفیف نیز ممکن است اثرات آن را بر کیفیت زندگی درک کنند.

بیماران مبتلا به بیماری کووید متوسط تا شدید در مقایسه با افراد بدون علامت، دو برابر بیشتر احتمال داشت که یک سال بعد حداقل یک علامت داشته باشند.

محققان تاکید کردند که کووید طولانی احتمالا از چندین زیرمجموعه تشکیل شده است که با ترکیب خاصی از علائم مشخص می‌شود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=88774
  • 34 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.