تاریخ : شنبه, ۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

وضعیت نگران کننده تورم در سال ۱۴۰۳ فاصله زیاد تهران تا مناسب سازی شهر برای معلولان افزایش ۵۱ درصدی صادرات مشتقات نفتی ایران به قاره آفریقا برگزاری نمایشگاه استانی آثار کمتردیده شده موزه ملی ایران قیمت آپارتمان در شرق تهران ضرورت شفاف‌سازی شهریه مدارس غیردولتی موافقت نمایندگان با لایحه تمدید مهلت اجرای قانون اساسنامه شرکت ملی پست ایران راهکارهای پیشگیری از ابتلا سندرم ناخن زرد افزایش تولید فولاد خام ایران ضرورت تک نرخی شدن ارز برای پیشرفت فولاد کشور ساخت بزرگراهی جدید در تهران تخلف افزایش کرایه‌های تاکسی بیش از ۴۵ درصد عوارض مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه جزئیات طرح ساماندهی بازار مسکن و اجاره‌بها عزم دولت سیزدهم برای حل مشکل مسکن تعطیلی تمرینات استقلال پیشنهاد وزارت ورزش برای تعیین مدیریت پرسپولیس و استقلال رشد تولید فولاد خام ایران در سه ماهه ۲۰۲۴ افزایش قیمت مسکن در تهران معرفی جاذبه‌‎های گردشگری تهران در دستور کار شهرداری تهران کمبود ویتامین B۱۲ سبب کاهش اشتها تغییرات اقلیمی بحران جدیدی برای بناهای تاریخی واگن‌های چینی در تهران به زودی مصوبات کمیسیون اصل نود در حوزه قیمت‌گذاری صحیح آرد و نان بررسی جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس قطع اینترنت برای برگزاری کنکور جزییات جدید از تغییر حقوق کارگران جمع آوری مشعل‌های گازی واحدهای پتروشیمی تلاش تولیدکنندگان فولاد ایران برای کاهش تولید تحریم‌ها عامل کاهش مشتریان محصولات فولادی ایران افزایش ۲۰ درصدی مستمری بازنشستگان کاهش بسیار جزئی نرخ بهره بین بانکی در هفته اول اردیبهشت سرنوشت لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته نوشیدنی‌های مفید در میان وعده کودکان ممنوعیت ساخت و ساز در جوار تماشاخانه سنگلج استقلال پرافتخارترین تیم ایران در آسیا

1

«پستچی‌ها» هنوز ایستاده‌اند!

  • کد خبر : 70510
  • 25 مهر 1400 - 17:24
«پستچی‌ها» هنوز ایستاده‌اند!
حالا دیگر دارد دو سال می‌شود که مردان و زنان غیرتمند خانواده بزرگ شرکت ملی پست، بی تردید و درنگ و بدون حتی لحظه ای ترک سنگر خدمت، به امید تابیدن دوباره‌ آفتاب سلامتی و عافیت و آمدن روزهای خوب همچنان ایستاده‌اند.

به گزارش سرویس فناوری افق تهران، متن این یادداشت در ادامه آمده است.

دیگر دارد دو سالی می شود که حالمان خوب نیست.

دو سه ماهی‌ بود که می‌گفتند در دوردست‌ها سرو کله‌اش پیدا شده ولی دیری نپایید که سوغات چین، گریبان ما را هم گرفت.

روزهای اول، بیشتر شبیه شوخی تلخی بود که آسایش و بی‌خیالی‌های شیرین‌مان را نشانه گرفته بود، اما وقتی گفتند دیگر نباید عزیزان و اعضای خانواده‌تان را در آغوش بگیرید، با دوستان‌تان دست ندهید و به دیگران هم نزدیک نشوید، تازه انگار فهمیدیم مثل اینکه قضیه خیلی هم جدی است.

تا چشم بر هم گذاشتیم دیدیم، بله، مهمان ناخوانده کنگر خوردو لنگر انداخت و این بار صاحبخانه، اسیر این میهمان بدشگون شده بود.

ما هم تنها کاری که ازمان برمی‌آمد این بود که سر به سرش نگذاریم و با دم این جانور بازی نکنیم.

هنوز در بهت به سر می‌بردیم و ناباورانه آمار روزافزون ابتلاء و عزیزانی را که از دست می‌دادیم رصد می‌کردیم که قرنطینه و اعمال محدودیت‌ها آغاز شد. آنهایی که می‌توانستند، مایحتاج چند روز و چند هفته را تهیه کردند، آنهایی هم که مشتری دائمی و وفادار سایت‌ها و فروشگاه‌های اینترنتی بودند، در کنار خرید کالاهای پر زرق و برق، خواسته‌های نه چندان ضروری و شاپینگ تراپی‌شان، نیازهای روزانه را هم به سبد خریدهای دیجیتالی و غیرحضوری اضافه کردند.

روز به روز بر مشتاقان خریدهای مجازی افزوده می‌شد و مردم بیشتر با خود کنار می‌آمدند که به فروشگاه‌های ندیده و کالاهای لمس نکرده اعتماد کنند و حتی برای خرید نان هم از خانه خارج نشوند،به امید گسستن زنجیره‌ بلا و چشیدن طعم دوباره‌ سلامتی، عافیت و آسودگی.

و در چشم بر هم زدنی، یک ویروس چند ده نانومتری فرهنگ خرید و مصرف و اساسا زندگی‌مان را تغییر داد.

حالا دیگر نبض زندگی به شماره افتاده و همه جا نَقل حماسه‌ پزشکان و پرستارانی بود که برای نگاه‌ داشتن همان لبخندهای بی‌جان بر لب شهروندان، با ایثار و صبر وسط میدان ایستاده بودند که ما هر روز کمتر نشویم.

همه چیز شوکه کننده بود، فضای سنگینی در شهر، آمیخته به بهت، ترس، غم و درد بر زندگی روزمره مردم سایه افکنده بود و مرگ بسان صیادی سیری ناپذیر بر سر هر کوچه و معبر به کمین نشسته بود.

در این میان و در کنار فداکارانی چون پزشکان و پرستاران، کارکنان بخش‌های خدمات عمومی و امثال آنان، یک گروه دیگر از مردم هم در دل خطر، بی وقفه، بدون تعطیلی و فراغت در میانه‌ی میدان حضور داشتند که کمتر نامی از آنها برده می‌شد!

پستچی‌ها، این خادمان حفظ ارتباط مادران با فرزندان سرباز و دانشجو، این قاصدان پیامِ”ملالی نیست جز دوری شما”، با پیشینه‌ای از جنس اعتماد و امانت‌داری، هم‌آنانی که در روزهای جنگ تحمیلی، زلزله، سیل و بلا همواره خدمت رسان بودند.

روئین‌تن نبودند، اما وقتی دریافتند که باید در میدان بلایی دیگر، باز هم بیش از پیش باشند، تمام قد ایستادند.

برای آنها که پس از فراگیر شدن ارتباطات دیجیتال و گسترش فضای مجازی، عرصه خدمتشان از رساندن نامه‌های هموطنان به دریای آرامی مملو از بسته ها و امانات تبدیل شده بود، حالا حجم خیره کننده کالاهای اینترنتی خریداری شده‌ مردم، اقیانوس نا آرامی بود که اگر موج‌شکنانه به آب نمی‌زدند، بیم آن می‌رفت که سونامی خانمان سوزی که مردم را خانه‌نشین کرده بود، بی‌رحم‌تر بتازدو ویرانی بیشتری به بار بیاورد.

هرچند امواج سهمگین این سونامی تعدادی از عزیزترین‌های آنها را هم با خود برد، اما رادمردانه ایستاده و لحظه ای از خدمت بازنماندند و مسئولانه به اعتماد دیرین مردم به پست پاسخ شایسته دادند.

حالا دیگر دارد دو سال می‌شود که مردان و زنان غیرتمند خانواده بزرگ شرکت ملی پست، بی تردید و درنگ و بدون حتی لحظه ای ترک سنگر خدمت، به امید تابیدن دوباره‌ آفتاب سلامتی و عافیت و آمدن روزهای خوب همچنان ایستاده‌اند.

به امید آن روز …

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=70510
  • 9 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.