می توان با تغذیه مناسب و اصولی ضد پوسیدگی دندان عمل کنید و از خراب شدن این مروارید های با ارزش در دهان جلوگیری کنید.
به گزارش سرویس سلامت افق تهران، می توان با تغذیه مناسب و اصولی به جلوگیری از پوسیدگی دندان عمل کرد.
راهکارهای تغذیه ای مناسبی برای جلوگیری از خراب شدن دندان ها وجود دارد که رد ادامه به آنها اشاره می کنیم.
تغذیه مناسب در پیشگیری از بیماری ها نقش بسیار مهمی دارد و یک مشاوره غذایی مناسب می تواند از ابتلا به بیماری ها و مشکلاتی که از آن ها بی خبریم بسیار تاثیر گذار باشد.
کیفیت مواد غذایی مصرفی و ارزش غذایی آنها و در نهایت ترکیب شدن تک تک مواد غذایی با یکدیگر در بخش های مختلف بدن از قبیل دندان ها تاثیر دارد. تحقیقات سوق داده شده به سمت آنتی اکسیدان ها که در منابع غذایی همچون میوه ها , سبزیجات و انواع مغزها همچون مغز پسته و بادام این امر را ثابت می کند که این مواد با آنتی اکسیدان بالا در افزایش قدرت سیستم ایمنی و ارتقاء توانایی بدن در مقابله با بیماریها و در نهایت افزایش طول عمر دندان ها و لثه بسیار کارآمد هستند.در کنار تمام این موارد مواد غذایی و رژیم های غذایی خواصی هستند که بر توانایی های بخش های مختلف دهان تاثیر می گذارند.
زمانی که غذاها یا نوشیدنی های شکری و غذاهای چسبناک می خورید، شما تنها به خودتان غذا نمی دهید ، به طور بالقوه پلاک های دندان هایتان راهم تغذیه می کنید، که می تواند باعث بروز مشکلاتی در دهان شما شوند.در مورد این غذاها بیشتر یاد بگیرید و نکات بهداشتی دندان خوب برای بقیه برای کمک به داشتن لبخندی زیبا.
میوه ها و سبزیجات غنی از فیبر ضد پوسیدگی دندان می باشند و غذاهایی که فیبر دارند، جریان بزاق را تحریک می کنند، که یک دفاع طبیعی در برابر پوسیدگی است. نه تنها بزاق دهان را پاک می کند و دهان شما را تمیز می کند، بلکه حدود ۲۰ دقیقه بعد از خوردن بزاق دهان را خنثی می کند و اسیدهایی که به دندان های شما حمله می کنند را خنثی می کند. سبزیجات و میوه های ترد مثل سیب، هویج و کرفس بخورید.
سبزیجات و میوه هایی همچون سیب , کلم, هویج و از این قبیل محافظان قوی دندان ها شناخته شده اند که به دلیل دارا بودن ویتامین C و ارزش های تغذیه ای دیگر دندانها را به نوعی جرم گیری می کنند . یاداوری می شود که ویتامین C و آنتی اکسیدان موجود در میوه ها به حفظ و افزایش قدرت لثه ها بیشتر ثاتیر می گذارد.
گفتنی است؛ از جمله دیگر مواردی که مانع از پوسیدگی دندان می شوند را می توان مصرف توت، لبنیات، جویدن آدامس بدون قند و … نام برد.
انتهای پیام/
خبرنگار: افسانه رنجبر