تاریخ : جمعه, ۷ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

وضعیت نگران کننده تورم در سال ۱۴۰۳ فاصله زیاد تهران تا مناسب سازی شهر برای معلولان افزایش ۵۱ درصدی صادرات مشتقات نفتی ایران به قاره آفریقا برگزاری نمایشگاه استانی آثار کمتردیده شده موزه ملی ایران قیمت آپارتمان در شرق تهران ضرورت شفاف‌سازی شهریه مدارس غیردولتی موافقت نمایندگان با لایحه تمدید مهلت اجرای قانون اساسنامه شرکت ملی پست ایران راهکارهای پیشگیری از ابتلا سندرم ناخن زرد افزایش تولید فولاد خام ایران ضرورت تک نرخی شدن ارز برای پیشرفت فولاد کشور ساخت بزرگراهی جدید در تهران تخلف افزایش کرایه‌های تاکسی بیش از ۴۵ درصد عوارض مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه جزئیات طرح ساماندهی بازار مسکن و اجاره‌بها عزم دولت سیزدهم برای حل مشکل مسکن تعطیلی تمرینات استقلال پیشنهاد وزارت ورزش برای تعیین مدیریت پرسپولیس و استقلال رشد تولید فولاد خام ایران در سه ماهه ۲۰۲۴ افزایش قیمت مسکن در تهران معرفی جاذبه‌‎های گردشگری تهران در دستور کار شهرداری تهران کمبود ویتامین B۱۲ سبب کاهش اشتها تغییرات اقلیمی بحران جدیدی برای بناهای تاریخی واگن‌های چینی در تهران به زودی مصوبات کمیسیون اصل نود در حوزه قیمت‌گذاری صحیح آرد و نان بررسی جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس قطع اینترنت برای برگزاری کنکور جزییات جدید از تغییر حقوق کارگران جمع آوری مشعل‌های گازی واحدهای پتروشیمی تلاش تولیدکنندگان فولاد ایران برای کاهش تولید تحریم‌ها عامل کاهش مشتریان محصولات فولادی ایران افزایش ۲۰ درصدی مستمری بازنشستگان کاهش بسیار جزئی نرخ بهره بین بانکی در هفته اول اردیبهشت سرنوشت لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته نوشیدنی‌های مفید در میان وعده کودکان ممنوعیت ساخت و ساز در جوار تماشاخانه سنگلج استقلال پرافتخارترین تیم ایران در آسیا

7

بهترین روش مصرف گوشت برای جلوگیری از تب کنگو

  • کد خبر : 17653
  • 19 مرداد 1398 - 12:39

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران، بیان کرد: برای پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو،  گوشت گرم و جگر تازه گوسفند را پس از قراردادن به مدت ۲۴ ساعت در برودت صفر تا ۴ درجه یخچال مصرف کنید. به گزارش سرویس مدیریت شهری افق تهران، سید سعید راد، مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران در […]

عرضه دام در روز عید قربان

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران، بیان کرد: برای پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو،  گوشت گرم و جگر تازه گوسفند را پس از قراردادن به مدت ۲۴ ساعت در برودت صفر تا ۴ درجه یخچال مصرف کنید.

به گزارش سرویس مدیریت شهری افق تهران، سید سعید راد، مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران در جلسه اخیر ستاد عرضه بهداشتی دام تاکید کرد: تمام توان و امکانات این سازمان برای جلب رضایت حداکثری شهروندان، به کار گرفته می شود،  عرضه بهداشتی دام، نقش موثری در سلامت شهروندان، کمک به اقتصاد خانواده ها و دوری از آلودگی فضای شهری ایفا می کند.

وی در ادامه تصریح کرد:  با توجه به احتمال انتقال بیماری‌های مشترک انسان و دام به خصوص بیماری مهلک تب کریمه کنگو، علاوه بر احتمال انتقال برخی بیماری‌های کُشنده و عوارض جانی و خطرات بهداشتی، سودجویی ها و تقلب در فروش دام‌های سرگردان احتمال دارد از نظر اقتصادی نیز شهروندان را با چالش مواجه کند.

سعید راد در خصوص اهمیت  آگاهی بخشی به شهروندان در خصوص  آثار و عوارض مصرف دام‌های غیر بهداشتی بیان کرد: نکته مهم در پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو، این است که گوشت گرم و جگر تازه گوسفند به مدت ۲۴ ساعت در برودت صفر تا ۴ درجه یخچال  نگهداری شود و  پس از انجماد آن در این مدت بتوان مصرف کرد.

مدیریت سازمان میادین شهرداری تهران، تصریح کرد: در صورت تشخیص بیماری دام توسط دامپزشکان مستقر در جایگاه‌های عرضه دام معادل ریالی کل لاشه یا بخشی از آن به خریداران پرداخت می شود، حفظ سلامت شهروندان قابل خرید و فروش با هیچ مبلغی نیست و  نه تنها این حرکت را هزینه نمی‌دانیم، بلکه نوعی سرمایه‌گذاری برای حفظ سلامت جامعه نیز محسوب می شود.

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران در پایان خاطر نشان کرد: در کنار این که تلاش می‌کنیم  یکی از بزرگ‌ترین اعیاد اسلامی و  آداب و رسوم آن را به بهترین شکل ممکن برگزار کنیم ، باید تلاش کنیم تا فعالیت جایگاه‌های عرضه بهداشتی دام، مزاحمتی برای همسایگان و ساکنان مجاور این جایگاه‌ها ایجاد نکند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=17653
  • 102 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.