مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران، بیان کرد: برای پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو، گوشت گرم و جگر تازه گوسفند را پس از قراردادن به مدت ۲۴ ساعت در برودت صفر تا ۴ درجه یخچال مصرف کنید.
به گزارش سرویس مدیریت شهری افق تهران، سید سعید راد، مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران در جلسه اخیر ستاد عرضه بهداشتی دام تاکید کرد: تمام توان و امکانات این سازمان برای جلب رضایت حداکثری شهروندان، به کار گرفته می شود، عرضه بهداشتی دام، نقش موثری در سلامت شهروندان، کمک به اقتصاد خانواده ها و دوری از آلودگی فضای شهری ایفا می کند.
وی در ادامه تصریح کرد: با توجه به احتمال انتقال بیماریهای مشترک انسان و دام به خصوص بیماری مهلک تب کریمه کنگو، علاوه بر احتمال انتقال برخی بیماریهای کُشنده و عوارض جانی و خطرات بهداشتی، سودجویی ها و تقلب در فروش دامهای سرگردان احتمال دارد از نظر اقتصادی نیز شهروندان را با چالش مواجه کند.
سعید راد در خصوص اهمیت آگاهی بخشی به شهروندان در خصوص آثار و عوارض مصرف دامهای غیر بهداشتی بیان کرد: نکته مهم در پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو، این است که گوشت گرم و جگر تازه گوسفند به مدت ۲۴ ساعت در برودت صفر تا ۴ درجه یخچال نگهداری شود و پس از انجماد آن در این مدت بتوان مصرف کرد.
مدیریت سازمان میادین شهرداری تهران، تصریح کرد: در صورت تشخیص بیماری دام توسط دامپزشکان مستقر در جایگاههای عرضه دام معادل ریالی کل لاشه یا بخشی از آن به خریداران پرداخت می شود، حفظ سلامت شهروندان قابل خرید و فروش با هیچ مبلغی نیست و نه تنها این حرکت را هزینه نمیدانیم، بلکه نوعی سرمایهگذاری برای حفظ سلامت جامعه نیز محسوب می شود.
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران در پایان خاطر نشان کرد: در کنار این که تلاش میکنیم یکی از بزرگترین اعیاد اسلامی و آداب و رسوم آن را به بهترین شکل ممکن برگزار کنیم ، باید تلاش کنیم تا فعالیت جایگاههای عرضه بهداشتی دام، مزاحمتی برای همسایگان و ساکنان مجاور این جایگاهها ایجاد نکند.
انتهای پیام/