جدیدترین آمار منتشر شده وزارت صنعت، معدن و تجارت، نشان می دهد در یک سال اخیر قیمت شکر سفید، گوشت گوساله و گوشت گوسفندی بیشترین افزایش قیمت را در میان کالاهای اساسی تجربه کردند.
به گزارش سرویس اقتصادی افق تهران، بر اساس جدیدترین آمار منتشر شده وزارت صنعت، معدن و تجارت، شکر سفید، گوشت گوساله و گوشت گوسفندی بیشترین افزایش قیمت را در میان کالاهای اساسی تجربه کردند که قیمت هر سه این اقلام نسبت به خرداد، بیش از دو برابر شده است.
قیمت شکر سفید، گوشت گوساله و گوشت گوسفندی در خرداد ماه امسال در مقایسه با مدت مشابه سال پیش به ترتیب با افزایش ۱۰۷.۷، ۱۱۷.۵ و ۱۰۵ درصدی مواجه شدند، پس از این شکر بسته بندی ۹۰۰ گرمی با ۹۵ درصد و شیر استریل پاکتی با ۷۸.۴ درصد رشد قیمت، بیشترین رشد قیمت را تجربه کردند.
برنج طارمی اعلا و برنج هاشمی درجه یک در خرداد ماه امسال نسبت به سال ۱۳۹۷، به ترتیب با افزایش قیمت ۷۵.۱ و ۷۴ درصدی روبرو شدند، همچنی قیمت برنج تایلندی و برنج پاکستانی باسماتی درجه یک نیز با رشد ۵۹.۸ و ۳۸.۹ درصدی مواجه شد.
بر اساس آمارها، قیمت گوشت مرغ تازه در ماه سوم سال جاری افزایش قیمت ۵۵.۳ درصدی را به نسبت سال ۱۳۹۷ تجربه کردند، هر حلب روغن نباتی پنج کیلویی نیز در خرداد امسال در مقایسه با سال پیش ۶۱ درصد رشد داشته است، اما روغن نباتی مایع لادن و آفتاب با افزایش ۲۸.۵ درصدی کمترین رشد قیمت را داشته اند.
این افزایش قیمتها در شرایطی است که دولت برای کنترل قیمت تعدادی از کالاهای اساسی، به ارز دولتی برای واردات مواد اولیه تولید یا محصول نهایی آنها تخصیص داده است.
انتهای پیام/