به گزارش سرویس سلامت افق تهران؛ عزیزی، متخصص تغذیه در خصوص بیماریهای خطرناک فصل تابستان بیان کرد: برخی بیماریهایی این فصل که از گرمازدگی ناشی می شوند به سادگی قابل درمان هستند .
وی، افزود: اما از آن جایی که برخی از بیماریهای خطرناک در فصل گرما به سادگی قابل تشخیص نیستند که برای درمان آن ها اقدام کرد می توانند زندگی فرد را با چالش مواجه کنند.
عزیزی در خصوص عوامل موثر در گرمازدگی اظهار داشت: به دلیل این که در فصل تابستان میکروب ها به سادگی بیشتری می توانند رشد و تکثیر پیدا کنند زمینه برای بروز بیماریهای خطرناک عفونی فراهم میشود، همچنین از آنجا که مواد غذایی در این گرما به سرعت فاسد میشوند بهتر است که کمتر از مواد غذایی مانده استفاده کنیم.
این متخصص تغذیه درخصوص علائم گرمازدگی نیز بیان کرد: گرمازدگی موجب ابتلا به بیماریهای خطرناکی مثل بیماری های عفونی، وبا، اسهال و تهوع، سنکوپ، ضایعات پوستی خارش دار میشود.
وی در خصوص روش های پیشگیری از گرمازدگی اظهار داشت: باید توجه کرد از مواد غذایی در شرایط مناسبی نگهداری کنیم تا از سرمای لازم خارج نشوند، در این فصل بیش از پیش بهداشت فردی را رعایت کنیم و تا حدامکان کمتر در معرض نورآفتاب قرار بگیریم، بهتر است در فصل گرما محیط و لوازم شخصی را ضد عفونی کنیم.
این متخصص تغذیه درخصوص درمان گرمازدگی بیان کرد: فردی که دچار گرما زدگی شده باید در اولین گام از گرما خارج شود و به مکانی دارای تهویه مناسبی منتقل شود، از نوشیدنیهای مخصوص این فصل استفاده کنیم.
وی تصریح کرد: در گذشته به دلیل فقدان روش های درمانی مناسب و داروهای کافی، گرمازدگی موجب مرگ افراد می شود اما در حال حاضر با پیشرفت علم، افراد در صورت گرمازدگی درمان میشوند. بهتر است در این فصل مرتب دمای بدن را چک کنید تا از حد معمول بیشتر نشود.
انتهای پیام/