بر اساس یافته های محققان، یکی از روش های مفید برای سلامت مغز افزایش غلظت گلوتاتیون است که از طریق مصرف شیر امکان پذیر خواهد شد.
به گزارش سرویس سلامت افق تهران، محققان مرکز پزشکی کانزاس آمریکا در تحقیقات خود به بررسی میزان مصرف شیر در ۶۰ فرد بزرگسال به مدت یک هفته پرداختند، در ادامه با مطالعه و ارزیابی اسکن های مغزی افراد سطح آنتی اکسیدان گلوتاتیون (glutathione) را که مغز به صورت طبیعی تولیدمی کند را مورد بررسی قرار دادند.
بر اساس یافته های این تحقیق میزان گلوتاتیون در افرادی که به میزان کافی شیر مصرف میکنند نسبت به سایرین بیشتر و در نتیجه با احتمال کمتری به آلزایمر مبتلا می شوند.
«یانگ کوهی»، سرپرست تیم تحقیق، در این خصوص اظهار داشت: بر اساس یک تئوری با عنوان رادیکال آزاد فشار اکسایشی تاثیر قابل توجهی در پیری و ابتلا به بیماری های عصبی مربوط به پیری مثل آلزایمر می گذارد.
یک آنتی آکسیدان بسیار مفید در مغز گلوتاتیون است که بر اساس تحقیقات نقش مهمی در مبارزه با فشار اکسایشی و محافظت از سلول های عصبی ایفا می کند،بنابراین، یکی از روش های مفید برای سلامت مغز افزایش غلظت گلوتاتیون است که از طریق مصرف شیر میسر خواهد شد.
انتهای پیام/