بر اساس یافته های جدید محققان، سیر جوانه زده ترکیبات آنتیاکسیدانی بیشتری نسبت به سیر تازه دارد که خواص آن را چند برابر می کند.
به گزارش سرویس سلامت افق تهران، محققان کره ای با بررسیهایی که بر روی سیر جوانهزده انجام دادهاند به این نتیجه رسیدند که سیری که تازه جوانه میزند، ترکیبات آنتیاکسیدانی بیشتری نسبت به سیر تازه دارد،
ترکیبات آنتیاکسیدانی که در این نوع سیر یافت می شود به هیچ وجه در سیر تازه وجود ندارد و این موضوع خواص آن را چند برابر میکند، سیری که تازه جوانه زده، نه تنها چیزی از خواص آن کم نشده بلکه قدرت آن نسبت به سیر تازه برای مبارزه با بیماریها چندین برابر شده است.
محققان در طول بررسیهای آزمایشگاهی خود متوجه شدند که عصارهی سیر جوانهزده باعث حفاظت از سلولها در برابر آسیبهای اکسیداتیو می شود.
سیری که به مدت پنج روز جوانه می زند میتواند باعث افزایش قدرت آنتیاکسیدانی ترکیبات سیر شود. این یافته نگاه اشتباهی که پیش از این نسبت به سیر جوانهزده وجود داشت را تغییر داد.
انتهای پیام/