تاریخ : شنبه, ۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

وضعیت نگران کننده تورم در سال ۱۴۰۳ فاصله زیاد تهران تا مناسب سازی شهر برای معلولان افزایش ۵۱ درصدی صادرات مشتقات نفتی ایران به قاره آفریقا برگزاری نمایشگاه استانی آثار کمتردیده شده موزه ملی ایران قیمت آپارتمان در شرق تهران ضرورت شفاف‌سازی شهریه مدارس غیردولتی موافقت نمایندگان با لایحه تمدید مهلت اجرای قانون اساسنامه شرکت ملی پست ایران راهکارهای پیشگیری از ابتلا سندرم ناخن زرد افزایش تولید فولاد خام ایران ضرورت تک نرخی شدن ارز برای پیشرفت فولاد کشور ساخت بزرگراهی جدید در تهران تخلف افزایش کرایه‌های تاکسی بیش از ۴۵ درصد عوارض مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه جزئیات طرح ساماندهی بازار مسکن و اجاره‌بها عزم دولت سیزدهم برای حل مشکل مسکن تعطیلی تمرینات استقلال پیشنهاد وزارت ورزش برای تعیین مدیریت پرسپولیس و استقلال رشد تولید فولاد خام ایران در سه ماهه ۲۰۲۴ افزایش قیمت مسکن در تهران معرفی جاذبه‌‎های گردشگری تهران در دستور کار شهرداری تهران کمبود ویتامین B۱۲ سبب کاهش اشتها تغییرات اقلیمی بحران جدیدی برای بناهای تاریخی واگن‌های چینی در تهران به زودی مصوبات کمیسیون اصل نود در حوزه قیمت‌گذاری صحیح آرد و نان بررسی جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس قطع اینترنت برای برگزاری کنکور جزییات جدید از تغییر حقوق کارگران جمع آوری مشعل‌های گازی واحدهای پتروشیمی تلاش تولیدکنندگان فولاد ایران برای کاهش تولید تحریم‌ها عامل کاهش مشتریان محصولات فولادی ایران افزایش ۲۰ درصدی مستمری بازنشستگان کاهش بسیار جزئی نرخ بهره بین بانکی در هفته اول اردیبهشت سرنوشت لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته نوشیدنی‌های مفید در میان وعده کودکان ممنوعیت ساخت و ساز در جوار تماشاخانه سنگلج استقلال پرافتخارترین تیم ایران در آسیا

6

سیر جوانه زده را دور نریزید

  • کد خبر : 14264
  • 20 خرداد 1398 - 16:05
سیر جوانه زده را دور نریزید

بر اساس یافته های جدید محققان، سیر جوانه زده ترکیبات آنتی‌اکسیدانی بیشتری نسبت به سیر تازه دارد که خواص آن را چند برابر می کند. به گزارش سرویس سلامت افق تهران، محققان کره ای با بررسی‌هایی که بر روی سیر جوانه‌زده انجام داده‌اند به این نتیجه رسیدند که سیری که  تازه جوانه می‌زند، ترکیبات آنتی‌اکسیدانی […]

بر اساس یافته های جدید محققان، سیر جوانه زده ترکیبات آنتی‌اکسیدانی بیشتری نسبت به سیر تازه دارد که خواص آن را چند برابر می کند.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، محققان کره ای با بررسی‌هایی که بر روی سیر جوانه‌زده انجام داده‌اند به این نتیجه رسیدند که سیری که  تازه جوانه می‌زند، ترکیبات آنتی‌اکسیدانی بیشتری نسبت به سیر تازه دارد،

ترکیبات آنتی‌اکسیدانی که در این نوع سیر یافت می شود به هیچ وجه در سیر تازه وجود ندارد و این موضوع خواص آن را چند برابر می‌کند، سیری که تازه جوانه زده، نه تنها چیزی از خواص آن کم نشده بلکه قدرت آن نسبت به سیر تازه برای مبارزه با بیماری‌ها چندین برابر شده است.

محققان در طول بررسی‌های آزمایشگاهی خود متوجه شدند که عصاره‌ی سیر جوانه‌زده باعث حفاظت از سلول‌ها در برابر آسیب‌های اکسیداتیو می شود.

 سیری که به مدت پنج روز جوانه‌ می زند می‌تواند باعث افزایش قدرت آنتی‌اکسیدانی ترکیبات سیر شود. این یافته نگاه اشتباهی که پیش از این نسبت به سیر جوانه‌زده وجود داشت را تغییر داد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=14264
  • 52 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.