تاریخ : چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

آخرین زمان ثبت‌نام نمایندگان نامزدها در سامانه داوطلب رویکرد جدید ایران در توسعه میادین گازی صنایع و ماشین آلات معدنی مکلف به دریافت شناسه کالا جزئیات وام ودیعه مسکن به مدیران شهرداری رگبار باران و وزش باد شدید در تهران واگذاری خدمات پس از فروش اتوبوس‌های برقی به ۲ شرکت‌ داخلی افزایش حقوق بازنشستگان از ماه جاری افزایش ۶۰ درصدی تولید نفت در دولت سیزدهم پیش‌بینی سه خط ویژه اتوبوس برای جابجایی بازدیدکنندگان نمایشگاه کتاب آغاز قطعی برق فولادسازان در تابستان تلاش‌های شبانه‌روزی دولت برای حل مشکلات مردم توضیح سازمان غذا و دارو درباره روغن‌های وارداتی آلوده به کشور حضور نهادهای فعال محلات در هیأت‌های امنا توقف ساخت و ساز در پارک لاله با ورود شورای شهر عوامل خطرِ «زوال عقلِ زودرس» ابلاغ بیمه هنرمندان صنایع‌دستی انتقاد از ناهماهنگی ساختار سازمان مشارکت‌های اجتماعی شهرداری با مأموریت‌های محوله جزییات تغییر حق مسکن کارگران احتمال واگذاری تعیین دستمزد به مجلس انگور میوهای مفید برای کاهش وزن انتقاد از انتصابات محفلی در شهرداری در شورای شهر تداوم بارش باران در تهران تا پنجشنبه ضرورت بهینه سازی مصرف انرژی در کشور ضرورت تدوین برنامه عملیاتی پتروشیمی‌ها برای تحقق راهبرد جهش تولید تصویب لایحه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تعیین دستمزد راهنمایان گردشگری پتروشیمی‌ها به دنبال تامین خوراک از گاز فلر ضرورت مدیریت مصرف انرژی در صنایع فولادی و معدنی به وسیله هوش مصنوعی کاهش التهاب بازار مسکن با اجرای قانون ساماندهی اجاره‌بها تاثیر سبک زندگی سالم بر افزایش طول عمر امضای تفاهم‌نامه همکاری‌ میان کاخ گلستان و پژوهشگاه میراث فرهنگی نصب سامانه لرزه‌نگار در عمق ۱۰۰ متری در بوستان نهج‌البلاغه ضرورت احداث محل جدید برای دفن زباله در تهران بهره‌برداری از۴۰ بازار جدید تره‌بار در تهران تا پایان سال جاری سیزدهمین پیروزی فصل از آن استقلال کسب سهمیه آسیا توسط استقلال و پرسپولیس

4

حل مشکلات صادرات در گرو توازن قیمت ارز

  • کد خبر : 113356
  • 18 اسفند 1401 - 15:38
حل مشکلات صادرات در گرو توازن قیمت ارز
قائم‌مقام شرکت معدنی و صنعتی صبانور بیان کرد: در بخش صادرات لازم است بعضی قوانین را تغییر دهیم مخصوصاً در مبحث ارز حاصل از صادرات و باید ارزی خرید و فروش شود که برای تولیدکننده مقرون‌به‌صرفه باشد.

رضا هاشمی، قائم‌مقام شرکت معدنی و صنعتی صبانور درخصوص فعالیت‌های متبوعش در سال گذشته در گفتگو با خبرنگار سرویس معدن افق تهران گفت: خوشبختانه برای ما در شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور سال شیرینی بود. ما برنامه اکتشاف ۱۲۰هزار متر را طی سه سال طراحی کرده بودیم که در سال اول ۶۰هزار متری که در نظر داشتیم محقق شد و این موضوع موجبات افزایش ذخایر شرکت صبانور به حدود ۱۰۰میلیون و بالاتر را فراهم آورد. به تبع این افزایش ذخایر درطرح‌های توسعه‌مان بازنگری خواهد شد. طرح‌های ۱میلیون تنی کنستانتره ما تبدیل به ۲میلیون تنی شده و می‌شود.

هاشمی در رابطه با اتفاقات منفی سالی که گذشت، خاطرنشان کرد: اتفاق تلخی که در این سال برای ما افتاد برمی‌گشت به مسائلی که همه تولیدکنندگان سنگ‌آهن با آن دست‌وپنجه نرم می‌کردند. موضوعاتی مثل مازاد گندله، کاهش قیمت جهانی سنگ‌آهن و مجموعه‌ای از قوانین دست‎وپاگیر فروش که ما را با مشکل مواجه کرد. علی‌رغم مشکلات یادشده تدابیری که در شرکت اندیشیده شد و مهمترینش عرضه کنسانتره سنگ‌آهن در چرخه صادرات برای اولین بار بود، مسیر نزدیک شدن به بودجه‌ای که در نظر گرفته بودیم را برای ما هموار کرد.

عضو هیئت مدیره شرکت معدنی و صنعتی صبانور مشکلات حوزه صادرات را این‌‎‌گونه تبیین کرد: در بخش صادرات لازم است بعضی قوانین را تأثیر بدهیم مخصوصاً ارز حاصل از صادرات که قیمتش حیاتی است. باید ارزی دریافت و خرید و فروش شود که برای تولیدکننده مقرون‌به‌صرفه باشد نه این‌که به عنوان مثال ما مجبور باشیم ارز ۵۰هزار تومانی آزاد را ۲۸هزار تومان در بازار مبادلاتی عرضه کنیم.

وی افزود: با مقایسه قیمت آزاد و قیمتی که در بازار متشکل مبادله می‌شود، می‌بینیم محصولاتی که عرضه می‌شود با این ارز است اما خریدها با ارز آزاد و این عدم توازن کل مجموعه را با مشکل مواجه می‌کند.

هاشمی در پایان ضمن اشاره به وظایف دولت در حوزه اکتشافات خاظرنشان کرد: کاری که دولت باید در مورد اکتشافات انجام دهد، تعیین تکلیف پهنه‌هاست. بعضی پهنه‌ها در تملک سازمان‌های بزرگ مثل ایمیدرو، شرکت ملی مس و دیگر سازمان‌هاست. این پهنه‌ها باید تعیین تکلیف شود تا زمین‌های آزاد مشخص شود و امکان اکتشاف برای افراد دیگر فراهم شود و به این صورت پیشرفت اکتشافات رقم بخورد. در مزایده‌ها هم تدابیری برای حل مشکلات اندیشه شود. عدد ۵ هزار که برای مزایده‌ها مطرح می‌شود واقعی نیست چرا که عده‌ای ماده معدنی ندارند، عده‌ای در محدوده محیط زیست و عده‌ای در محدوده منابع طبیعی هستند و این موضوع کار را با مشکل مواجه کرده است.

انتهای پیام/

علی شریفی

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=113356
  • 49 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.