تاریخ : شنبه, ۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

وضعیت نگران کننده تورم در سال ۱۴۰۳ فاصله زیاد تهران تا مناسب سازی شهر برای معلولان افزایش ۵۱ درصدی صادرات مشتقات نفتی ایران به قاره آفریقا برگزاری نمایشگاه استانی آثار کمتردیده شده موزه ملی ایران قیمت آپارتمان در شرق تهران ضرورت شفاف‌سازی شهریه مدارس غیردولتی موافقت نمایندگان با لایحه تمدید مهلت اجرای قانون اساسنامه شرکت ملی پست ایران راهکارهای پیشگیری از ابتلا سندرم ناخن زرد افزایش تولید فولاد خام ایران ضرورت تک نرخی شدن ارز برای پیشرفت فولاد کشور ساخت بزرگراهی جدید در تهران تخلف افزایش کرایه‌های تاکسی بیش از ۴۵ درصد عوارض مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه جزئیات طرح ساماندهی بازار مسکن و اجاره‌بها عزم دولت سیزدهم برای حل مشکل مسکن تعطیلی تمرینات استقلال پیشنهاد وزارت ورزش برای تعیین مدیریت پرسپولیس و استقلال رشد تولید فولاد خام ایران در سه ماهه ۲۰۲۴ افزایش قیمت مسکن در تهران معرفی جاذبه‌‎های گردشگری تهران در دستور کار شهرداری تهران کمبود ویتامین B۱۲ سبب کاهش اشتها تغییرات اقلیمی بحران جدیدی برای بناهای تاریخی واگن‌های چینی در تهران به زودی مصوبات کمیسیون اصل نود در حوزه قیمت‌گذاری صحیح آرد و نان بررسی جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس قطع اینترنت برای برگزاری کنکور جزییات جدید از تغییر حقوق کارگران جمع آوری مشعل‌های گازی واحدهای پتروشیمی تلاش تولیدکنندگان فولاد ایران برای کاهش تولید تحریم‌ها عامل کاهش مشتریان محصولات فولادی ایران افزایش ۲۰ درصدی مستمری بازنشستگان کاهش بسیار جزئی نرخ بهره بین بانکی در هفته اول اردیبهشت سرنوشت لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته نوشیدنی‌های مفید در میان وعده کودکان ممنوعیت ساخت و ساز در جوار تماشاخانه سنگلج استقلال پرافتخارترین تیم ایران در آسیا

6

مصرف ماهی خطر ابتلا به آسم را کاهش می دهد!!!

  • کد خبر : 11289
  • 19 فروردین 1398 - 11:14

بر اساس یافته های محققان، مصرف روغن ماهی به دلیل وجود اسید های چرب امگا ۳ خطر ابتلا به آسم را تا ۶۷ درصد کاهش می دهد. به گزارش سرویس سلامت افق تهران، روغن ماهی به دلیل وجود اسیدهای چرب پلی اشباع نشده و  همچنین اسیدهای چرب اُمگا ۳ و ۶، نقش مهمی در رشد […]

تاثیر مصرف ماهی در کاهش خطر ابتلا به آسم!!!

بر اساس یافته های محققان، مصرف روغن ماهی به دلیل وجود اسید های چرب امگا ۳ خطر ابتلا به آسم را تا ۶۷ درصد کاهش می دهد.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، روغن ماهی به دلیل وجود اسیدهای چرب پلی اشباع نشده و  همچنین اسیدهای چرب اُمگا ۳ و ۶، نقش مهمی در رشد و عملکرد عادی مغز و سیستم عصبی مرکزی دارد.

«آندراس لوپاتا»، سرپرست  تیم تحقیق از دانشگاه جیمز کوک استرالیا، در این خصوص بیان کرد: برخی انواع اسیدهای چرب پلی اشباع نشده از روغن‌های دریایی خطر ابتلاء به آسم یا علائم شبه آسم تا ۶۲ درصد کاهش می دهند، در صورتی که مصرف زیاد این اسیدهای حاصل از روغن‌های گیاهی خطر ابتلاء به آسم را تا ۶۷ درصد مافزایش می دهد.

حدود ۳۳۴ میلیون نفر در جهان از بیماری آسم  رنج می بردند  و سالانه حدود ۲۵۰ هزار نفر نیز به دلیل این بیماری جان خود را از دست می دهند.

لوپاتا افزود: حتی با وجود احتمال وجود آلاینده‌های مثل جیوه در برخی از ماهی‌ها، فواید ماهی و غذاهای دریایی به مراتب از خطرات احتمالی آن بیشتر است.

 تیم تحقیقاتی در مطالعه خود ۶۴۲ نفر را که در کارخانه فرآوری ماهی در روستای در آفریقای جنوبی کار می‌کردند مورد بررسی قرار دادند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=11289
  • 36 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.