بر اساس یافته های محققان، مصرف روغن ماهی به دلیل وجود اسید های چرب امگا ۳ خطر ابتلا به آسم را تا ۶۷ درصد کاهش می دهد.
به گزارش سرویس سلامت افق تهران، روغن ماهی به دلیل وجود اسیدهای چرب پلی اشباع نشده و همچنین اسیدهای چرب اُمگا ۳ و ۶، نقش مهمی در رشد و عملکرد عادی مغز و سیستم عصبی مرکزی دارد.
«آندراس لوپاتا»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه جیمز کوک استرالیا، در این خصوص بیان کرد: برخی انواع اسیدهای چرب پلی اشباع نشده از روغنهای دریایی خطر ابتلاء به آسم یا علائم شبه آسم تا ۶۲ درصد کاهش می دهند، در صورتی که مصرف زیاد این اسیدهای حاصل از روغنهای گیاهی خطر ابتلاء به آسم را تا ۶۷ درصد مافزایش می دهد.
حدود ۳۳۴ میلیون نفر در جهان از بیماری آسم رنج می بردند و سالانه حدود ۲۵۰ هزار نفر نیز به دلیل این بیماری جان خود را از دست می دهند.
لوپاتا افزود: حتی با وجود احتمال وجود آلایندههای مثل جیوه در برخی از ماهیها، فواید ماهی و غذاهای دریایی به مراتب از خطرات احتمالی آن بیشتر است.
تیم تحقیقاتی در مطالعه خود ۶۴۲ نفر را که در کارخانه فرآوری ماهی در روستای در آفریقای جنوبی کار میکردند مورد بررسی قرار دادند.
انتهای پیام/