اخبار داغ

اعلام علت تأخیر در پرداخت حقوق معلمان امیدآفرینی ستون اصلی جهاد تبیین رشد ۳۴ هزار واحدی شاخص بورس سبزپوشی بورس پیش از تعطیلات چهار روزه نبود جایگزین برای برجام لزوم اداره شهر درآمدهای پایدار تداوم ویژه برنامه‌های بهار ایران در پایتخت مشارکت شهروندان تهرانی از برنامه‌های تفریحی‌ ورزشی پایتخت تعیین زمان اعلام قیمت جدید خودروهای داخلی اعلام جزئیات فروش متری مسکن به پایتخت نشینان فعالیت مراکز منتخب معاینه فنی شهر تهران در روزهای ۱۲ و ۱۳ فروردین ماه عدم توفیق شهرداری تهران در حوزه حمل و نقل عمومی خرید خانه با ۱۱ میلیارد تومان در باغ فردوس اعلام شرایط دقیق دریافت بیمه بیکاری در سال ۱۴۰۲ قیمت طلا، دلار، سکه و ارز در بازار بهترین ویتامین برای درمان مو و پوست آخرین وضعیت کیفیت هوای تهران پایان لیگ در سالروز قهرمانی تاریخی پرسپولیس اظهار تأسف‌ ساپینتو درباره حذف استقلال از آسیا لزوم تامین امنیت خبرنگاران و حمایت از پیشکسوتان

0

جشنواره فرهنگی و ورزشی بسیج حوزه شهید بقایی

  • کد خبر : 112582
  • ۲۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۸:۰۴
جشنواره فرهنگی و ورزشی بسیج حوزه شهید بقایی
جشنواره فرهنگی و ورزشی بسیج حوزه شهید بقایی برگزار شد

به گزارش افق تهران، جشنواره فرهنگی و ورزشی بسیج حوزه شهید بقایی فولاد خوزستان روزهای ۱۸ و ۱۹ بهمن ماه ۱۴۰۱ در دو رده‌ی بانوان و آقایان برگزار شد.

افتتاحیه مسابقات آقایان ۱۹‌ بهمن ماه ۱۴۰۱ و با حضور حجت‌الاسلام میرعلایی فرمانده سپاه ناحیه امام علی (ع)، عباسعلی تقوی معاون منابع انسانی و امور اجتماعی و جمعی از مدیران فولاد خوزستان در جوار یادمان شهدای گمنام برگزار شد.

حجت‌الاسلام میرعلایی فرمانده سپاه ناحیه امام علی (ع) پیروزی انقلاب اسلامی را نقطه عطف خودباوری ایران اسلامی دانست و افزود: مردم ایران با عزم و اراده و با رهبری امام خمینی (ره) به حکومت شاهنشاهی پایان دادند و با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی، دست استکبار جهانی را از ایران اسلامی کوتاه کردند. درایت و جهان‌بینی امام راحل در کنار ارده‌ی آهنین مردم درس بزرگی به استعمارگران جهان داد.

فرمانده سپاه ناحیه امام علی (ع) از جنگ ترکیبی سخن گفت و افزود: دشمن با تحریف حقایق به دنبال وارونه‌سازی جریان حق است. هدف از این رفتار، تطهیر رژیم پهلوی و به دنبال آن ایجاد ناامیدی در میان انقلابیون است. اولین شعار انقلاب استقلال بود. شعاری که در زمان طاغوت معنی و مفهومی نداشت. رژیم پدر و پسر در زمان پهلوی از سوی انگلیس و آمریکا بر سر کار نشانده شدند. جایی که حتی توان انتصاب وزرا را هم نداشتند.

وی در ادامه گفت: شعار دوم آزادی بود. آزادی که در آن زمان پدر و پسر نمی‌توانستند، حتی در مورد رفتار رژیم سخن بگویند. آزادی که شکنجه‌گرها در زندانی که امروز به نام موزه عبرت ساخته شده، از هیچ جنایتی فروگذار نبودند و اما شعار جمهوریت. در خاطرات فرطوس نوشته شده زمانی که می‌خواست مجلس تشکیل شود، اسامی نمایندگان از سفارتخانه‌های آمریکا و انگلیس می آمد و شاه در انتخاب و تصمیم‌گیری کنار گذاشته می‌شد. در آخرین انتخابات رژیم سابق تنها دو میلیون و پانصد هزار تن شرکت داشت، این در حالیست که اولین انتخابات بعد از انقلاب با حضور بیست میلیونی آحاد مردم همراه بود.

گزارش خبرنگار ما حاکی است، در ادامه مسابقات ورزشی آقایان در رشته‌های: دو نیمه‌استقامت، دارت، پرتاب حلقه، تنیس روی میز، فوتبال دستی، دارت، تیراندازی، قویترین مردان، طناب‌کشی و فوتبال‌دستی انسانی برگزار شد.

گفتنی‌است، مسابقات ورزشی بانوان ۱۸ بهمن‌ماه ۱۴۰۱ در رشته‌های: تنیس روی میز، آمادگی جسمانی، دارت، پرتاب حلقه و طناب‌کشی برگزار شد. در پایان رقابت‌ها نیز به نفرات برتر علاوه بر لوح تقدیر، جوایز نفیسی اهدا شد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : http://ofoghtehran.ir/?p=112582

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی